Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzer güzergahı geçen senede gezmiştik.Ama Artvinden Bursaya ailemin yanına giderken bunu gezi halinde yapmak daha güzel olur diye düüşndük.10gün ordu efirlide eşimin ailesinin kampında kaldıktan sonra yola çıktık.
Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı
1.Sinop havalimanı mevki Martı kamping (işletme el değiştirmiş ama en rahat ettiğim yer burasıydı.)2.ve3 Hamsilos,4.İnce burun
Ynt: Oymak Beyliğine Soyunan Kıdemli kampçılar
temmuzda benim başımdanda benzer bir olay geçti.bartın inkumunda campinge girdim.görevli kiişi iki çadırın arasında ki yeri gösterdi.iki çadırın arasına aracımı bıraktım .çadırı akşam denizden gelince kurarım dedim.akşam geldiğimde biri arabanın...
Ynt: Sinop Erfelek Şelaleleri Kampı
paylaşım için teşekkürler.15 gün önce bende sino ve ayancıkta kamp kurdumakliman,hamsilos koyu ve ince buruna gittim. çok güzeldi hepsi.erfeleğe senin fotolarından sonra seneye gitmeye karar verdim.
Ynt: terıos
sn.oldman 55; aracınızda lpg için bahsettiğiniz yere uygun lpg tankları piyasada mevcuttur.aracıma taktırdım ve bagaj işgali yaşamadım.27'lik simit tank o dediğiniz bölgeye uymakta,bagaj kapağı 5cm civarı yükselmeltedir.
Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri
bende 3 temmuzda trabzon daihatsu servisinde bakıma soktum aracı.buji,yağ ve hava filtresi,bujiler,difransiyel yağları,bilgisayarlı kontrol ve genel bakım vs 300tl
Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?
sayın ak07 arkadaşım.terioslar sürekli 4 çeker konumunda olan araçlardır.Bahsettiğiniz tuş aracın diferansiyel kilidini devreye sokmaya yarar.Çoğu terios kullanıcısınında bu durumdan haberi yoktur.
Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?
2004 1,3 sx kullanıcısıyım. belirtiğiniz istekleri karşılayabileceğiniz en ucuz ve en sağlam 4x4 tür terios.Aracı dx yerine sx almanızı tavsiye ederim.sx dx'e göre biraz daha donanımlı ve makyajı daha güzel.
Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler
fayda zarardan daha önemlisi gerekli mi değil mi?aracınızı kaput seviyesine kadar suya sokacağım diyorsanız gerekebilir.onun dışındaki durumlarda aracınıza sadece görsellik katacaktır.
evet ruhsatta çift renk ise boyatamazsınız.Ancak sarı taksilerin yaptığı gibi aracınız muayeneden geçtikten sonra istediğiniz renk ile bant kaplama yaptırıp iki sene kullanırsınız.
evet ruhsatta çift renk ise boyatamazsınız.ancak muayeneden çıktıktan sonra sarı taksilerin yaptırdığı gibi bantla kaplama yaptırabilirsiniz.iki sene sonra çıkartırsınız.