Arama sonuçlarınız

1. D

Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11)

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi Fotoğraflar (16.10.11) gezi çok güzel ama az resim var tek insanlar çekilmişşşşş... )

2. D

yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne

Ynt: yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne arabanızın rengi çok güzelmiş yanlız kapıdaki yazılar çok kötü durmuş .Tabi sizin zevkinize kalmış bişey . Bn dış görünüş olarak söledim . O yazılar çıkıyorsa çıkar bbide öle bak yazılar çıkarsa daha güzel duracağındn eminim . İlla...
  3. D

defender hastalığı size nasıl bulaştı

Ynt: defender hastalığı size nasıl bulaştı Ben ve kızım avcılığa , balıkçılığa , of-rooda , safariyle ilgileniyoruz . Kızım falan çok ilgileniyoruz . Adeta kz erkk gibi . Abisine hiç çekmemiş. Konuya gelince safari tadını bu arabalarla aldınız mı daha bir başka oluo insn . Yakınınızda böle...

4. D

defender koltuk seçimi

Ynt: defender koltuk seçimi :D Benim defenderımın koltukları deri . Temizliği çok zor. Bide devamlı suya giriorsanız temizlemekte haliyle zor. Spor koltuklar en iyisi. Ama ben deri koltuklarımdan memnunum... ;)
  5. D

satılık defender

Ynt: satılık defender biraz daha bakım gerekli . Bakım yaparsan belki araca daha çok müşteri gelir.. ;) Senn iyiliğin için en iyisi... :D

6. D

Defender 110

Ynt: Defender 110 merhaba ben drogo sizin sorununuz iki şaftı bağlayan el freninden kaynaklanıyor sürekli su ve toz girdiğinden temizlenmesi gerekiyor temizletin probleminiz ortadan kalkacaktır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri