Arama sonuçlarınız

1. gazi sezer

Discovery 2 td5 arıyorum.

Temiz discovery 2 TD5 arıyorum

2. gazi sezer

m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık

Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık saim selam, araca bir kaç anten daha taksaydın.. ;) yıldırım'a selam görüşmek üzere
  3. gazi sezer

Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Buluşması Görselleri (25 Mart 2012)

Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Buluşması Görselleri (25 Mart 2012) Herkese selam , Güzel bol çamurlu bir gün olmuş...

4. gazi sezer

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Ercan süzer arkadaşım selam, beraber gittiğniz arkadaşlarla başkan,orucun ve murat ile tanıştım bir gün bende katılırım size merak ettim aydosttu, bu arada bende amatör oldum son kasım sınavında kazandım.
  5. gazi sezer

Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010)

Ynt: Osmaniye'de Büyük Buluşma Off - Road ve Keşif Gezisi (18 - 19 Eylül 2010) Emrah davet için teşekkür ederim, eminim güzel bir gezi olacaktır, o tarihlerde şehir dışında olacağımdan dolayı katılamayacağım. sizlere iyi eğlenceler.

6. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz 3 GECE 4 GÜNDÜZ TOROSLAR’DAYIZ..! 1.- Gün 26/08/2010 Saat: 06:00 Mersin’den hareket Çamlıyayla / Suçatın’da çadırlı konaklama. 2.- Gün 1.Gün sonunda karar vereceğiz. 3.- Gün 2. Gün sonunda karar vereceğiz. KATILAN ARAÇ VE KİŞİLER 33 DF 100 Land...

7. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz çayırağası güzel bir gün geçirdik, çamlıyaylaya tarsus tarafından gittik geziye tarsus beyazı üzüm yiyerek başladık, öncelikle ( meteeor ) sefa arkadaşımız çamlıyaylada emniyet mensubu gezenbilir üyesi bir Tokat'lı arkadaş ben tanışmamıştım daha önce...
  8. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz yeterki 1 kasa miller hazır olsun işim varsada bırakır gelirim çekmeye, bu arada telsiz ne yaptın bulabildinmi ?
  9. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz bu arada güvenliğe söyledim kuma batan araba olurda ben evde olmaz isem söyle çağırırım ama bir kasa miller karşılığı gelir de diye..

10. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz çayırağası, evin altında kuma saplanmış bir fort ranger çektim, balkondan baya seyrettim baktım bir kaç jeep geldi kurtarmaya ama nafile, birikmiş kalabalık öyle bir hava ile indim ki aşağı tahmin edersin, çektik diyorum çünkü defender'da en az benim...

11. gazi sezer

Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger

Ynt: Bir Defender Doğuyor Forever Foremost Challenger selam İbrahim, heyacanını anlıyorum herşey istediğin gibi olur umarım, uzun araştırmalar yaptın iyi şeyler yapacağına inanıyorum, ihtiyacın olduğunda buradayız, kolay gelsin selamlar.
  12. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Selam Zeki arkadaş teşekkür ederiim ilginize, adana'ya yolumuz düştüğünde uğrarız tanışırız, Orhan arkadaşımız gibi bizede bir kebab ısmarlasınız herhalde :)

13. gazi sezer

Mersin; Tarsus - Kadıncık Vadisinde Tanışma Gezisi (18 Temmuz 2010)

Ynt: Mersin; Tarsus - Kadıncık Vadisinde Tanışma Gezisi (18 Temmuz 2010) Selam, Arkadaşlar bu aralar yaptığım planlar hiç günü gününe tutmuyor, şehir dışına çıkmaz isem katılırım 8), aranızda olamassam bilin ki kalbim sizlerle.. :'(
  14. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz dün telefonum denize düştü alihan'ın telefonunu aldım kullandım sen tekrar at lütfen mesajı, garaj bölümüne bakarım
  15. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Osman arkadaşım hangi ildesin bilmiyorum ama atla gel mersin'e misafirmiz olun, aracı bir test et ve yerinde gör yalıtım durumunu

16. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz bora telsizin benden araba hediyen olsun. ;)
  17. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz İbrahim selam, hayırlı olsun piyasadaki en iyi telsiz olmış olduğun telsiz,abimin dediği gibi telsiz olmassa konvoyla gitmenin anlalamı olmuyor, bol brek brek'li günler dilerim.
  18. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz sanada

19. gazi sezer

Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010)

Ynt: Mersin Sunturas Gezisi (27 haziran 2010) bora kendi rızasıyla gelmezse geziye bizde 10 defender toplar adnaya gideriz sokaklarında korna çalar tur atarız.
  20. gazi sezer

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz evdeki pmr telsizleri aldım, keyfli oldu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri