Arama sonuçlarınız

1. B

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Onur bey teşekkür ederim sonuctan sizi haberdar ederim muhabbetle saygılar..

2. B

Uzun araştırmalardan sonra Fronti...

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... arkadaşlar ilginize teşekkürler. hocam neden 96 km/hızla sınırlı 4 çeker bilginizi paylaşırsanız sevinirim zira sınırlama yok diyen arkadaşlar da var.
  3. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Onur bey ilginize teşekkür ederim hayırlı haberlerinizi bekliyorum.saygılar...

4. B

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... ben de teşekkür ederim tekrar.araçtan çok memnunun bir sıkıntı yok ama şu kapak işi bayagı üzdü aslında çok çirkin duruyo gerçekten. bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.
  5. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler arkadaşlar nazarlık diyeyim bugün trabzondan dönerken arka stepne kapagı düşmüş nereden bulabilirim acaba? destek ve yardımlarınız bekliyorum..

6. B

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... teşekkürler arkadaşlar. bugün trabzondan dönüşte aracın arka stepne kapagı düşmüş. aracın stepne kapagını nereden bulabilirim.lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

7. B

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... teşekkürler arkadaşım aracı almamda sizin de katkınız çok :)
  8. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Onur bey bilgilendirmeleriniz için teşekkürler..
  9. B

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... teşekkür ederim sinan kardeşim

10. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler herkese selamlar. ben de frontera kullanıcıları arasına katılmış bulunuyorum. foruma başlık açıp aracı almaya karar verme sürecinde katkısı olan hüseyin usta ve diger arkadaşlara teşekkür ederim. bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim...

11. B

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. 4 çeker konumdayken 120 km hızda giderken motordan hafif ugultu gibi ses duymuştum umarım yanlış birşeyler yapmamışımdır :)
  12. B

Ynt: Uzun araştırmalardan sonra Fronti... Bir kaç sorum olacak yanıt veren olursa sevinirim. arazi vitesini kullanmak için N yani boşa alıp 4 L a alabilecegimi söyledi aldıgım arkadaş. bunun haricinde yapmam gereken bişey var mıdır? ayrıca 4 low da aracın 2 ya da 1. kademe vitesini kullanabilir...

13. B

Herkese selamlar. arkadaşlar subarumdan sonra ne alsam sorusunun yanıtını almamda katkısı bulunan tanışmasak ta başta hüseyin usta ve diger arkadaşlara teşekkürler.. aracı alalı henüz bir kaç hafta oldu yardım ya da önerilerinizi bekliyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri