Arama sonuçlarınız

1. ta2sh

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum Bulamadım arıyorum

2. ta2sh

Vitara Arıyorum

Arkadaşlar Suzuki Vitara arıyorum satın almak istediğim aracın özellikleri şunlar olması tercihimdir. 1993- 1996 model arasına param yeter JLX 1.6 5 kapılı ( 4 kişilik aile için ) Mümkünse sıralı sistem LPG li olursa iyi olur. Ofroad donanımlı olmasada olur ben istediğim gibi yaparım olursada...
  3. ta2sh

D-Max Vinç Uygulaması Yapan Var mı?

Ynt: D-Max Vinç Uygulaması Yapan Var mı? Yalın bey gerçekten güzel olmuş yapan ustanıın eline saglık. Kimin yaptığı ve maliyeti hakkında bilgi alabilirmiyiz.

4. ta2sh

Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) Bu sabah kahvaltımı yaparken ATV haberde gördüm, çok duygulandım süper olmuş emeği geçen bütün ofroad tutkunlarına sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum. Bu tür organizasyonların devamını sabırsızlıkla...
  5. ta2sh

İstanbul'lu Amatör Telsizciler (TRAC İSTANBUL) Kartepe Kuzuyayla'da (18.01.2009)

Ynt: İstanbul'lu Amatör Telsizciler (TRAC İSTANBUL) Kartepe Kuzuyayla'da (18.01.2009) Burak bey pazar sabahı saat 9.00 pendikten yola çıkıp adapazarı akyazı çamlıca köyünden yukarı yaylaya çıkmaya çalışacaz bekleriz. Gezinin soft olucağını tahmin ediyorum çünkü araçlarımız buna uygun.

6. ta2sh

İstanbul'lu Amatör Telsizciler (TRAC İSTANBUL) Kartepe Kuzuyayla'da (18.01.2009)

Ynt: İstanbul'lu Amatör Telsizciler (TRAC İSTANBUL) Kartepe Kuzuyayla'da (18.01.2009) çok güzel bir gezi olmuş hemide bensuz.

7. ta2sh

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım tuncay bey sizinkide çok güzel
  8. ta2sh

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım bülent bey aracınızın başka bir problemi olmasın verdiğiniz ölçü zaten ojinal lastiği ondada sorun yaşıyorsanız cok ilginç ben daha büyük lastik taktığım halde aracım performansını hiç etkilenmedi. ayrıca omer bey lastikleri ben yanyana koyarak ölçü almıştım hata yapmış olabilirm.
  9. ta2sh

İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009)

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) İstanbul'a cok yakın olan kartepe sezonu açıldı artık kartepede buluşmak dileğiyle.

10. ta2sh

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock bayar28 teşekkür ederim

11. ta2sh

D-Max Diff-Lock

Ynt: D-Max Diff-Lock konu biraz isuzu dışına cıkmadan ben kendi aracımdan bahsedeyim 2005 model otomatik d-max var 1 sene önce defender 110 satıp aldım ve cok memnunum hem uzun yolda keyif ve güven veriyor hem arazide süper performansı var teksorun yükseklikti onuda hallettim.
  12. ta2sh

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) buda benim ufaklık

13. ta2sh

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım 10 cm yükseltme sonucu bir olumsuz yan etkisini hissetmedim. ama orjinal halinden cok daha başarılı oldu. öncelikle d-max kullanıcılarına tavsiyemdir kesinlikle yastik ölçülerini büyütmeleridir orjinal ölçüsü 245.70.16 olan ölçü bu araca cok ufak geliyor, ben yakıtımı...
  14. ta2sh

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım tabiki her aracın bir sınırı vardır benim battıgım yer biraz fazla yüksek kar vardı yoksa yükseltmeden cok memnunum birazda macera olsun diye batacagımı bilerek oraya girdim ve benim gibi deneyen diğer araclarda battı defender 110 ve pajero denedi.
  15. ta2sh

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) sıcak bir yer ve yiyen bilir modu

16. ta2sh

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) defender kurtarma operasyonu
  17. ta2sh

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) manzara güzeldi
  18. ta2sh

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) 2mko selam benim işaretim ta2sh "73"

19. ta2sh

İsuzu Yardım

Ynt: İsuzu Yardım yüksek hali ve sonuc hep aynı
  20. ta2sh

Ynt: İstanbul Amatör Telsizcileri Kartepede (4 Ocak 2009) hürriyet sonraki etkinliklerimize bekleriz. defender arıza yaptı ama halledildi ve yola devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri