Arama sonuçlarınız

1. Y

Hangisini Alırdınız?

pardon buna eski mussolar dahil değildir şimdi hatırladım özür dilerim.

2. Y

Hangisini Alırdınız?

ssangyong öven aziz cemaat,kaliteli dediğiniz aracı kendi çalışanları bile beğenmiyor,alanlara şaşırıyorlar sizlerde kalite diyorsunuz ??? ne olacak şimdi bana söyleyin hadi.
  3. Y

Hangisini Alırdınız?

evet japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon japon.ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR iyiki pajerom var,olmazsa toyota olurdu. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

4. Y

Hangisini Alırdınız?

bir pajero kullanıcısı olarak 2 seçenek var ya mitsu,ya da toyota derim her zaman her türlü kullan,atla zıpla(yapma) ;D asfaltda gez,modifiye yap araziye çık,piyasada en az sorun çıkartan araçlardır.ismi bende kalsın bir offroadcunun bir arkadaşa araç tavsiyesi şu olmuştu,ya toyota al,ya da...
  5. Y

2.8 tdi alayımmı?

Ynt: 2.8 tdi alayımmı? 2.8 tdi fronterayı tavsiye eden varmı?biraz yükseltme ve diff lock olayı yapılırmı

6. Y

2.8 tdi alayımmı?

Değerli arkadaşlar sizlere bir sorum olacak 94 model pajero v6 3000 benzin+lpg 5 kapılı aracımı satıp 2.8 tdi frontera almak istiyorum neden derseniz piyasada artık güvenilir lpg ustası kalmadı en güvendiğimiz adamlar bile fos çıktı aradığım zaman bir ustaya ulaşamıyorsam ve o usta bana geri...

7. Y

Makyajlanmış Yeni G Serisi

Ynt: Makyajlanmış Yeni G Serisi Bu araçların 2.el fiyatlarını kim bu kadar yükseltiyorsa >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( anlaşılmıştır herhalde.94 model pajeromu satsam 85 model g kasa alamıyorum varmı böyle bir olay yavvvv. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(...
  8. Y

Büyük Lastik Takmak

Ynt: Büyük Lastik Takmak eee! ne olacak şimdi?benim 31x10.5r15 kumho kl71 lastikleri çıkartsam,33 lük (en fazla)lastik ve yükseltme kombinasyonu nasıl olmalı yada canım kardeşim kürşad soruyu şöyle sorayım senin pajerona yaptırtığın yükseltme en mantıklısıydı,yanılılmıyorum herhalde. ;) ;) ;)
  9. Y

Arabanızı Suyla Çalıştırın :)

Ynt: Arabanızı Suyla Çalıştırın :) o olayı çok iyi biliyorum 96 senesiydi galiba çünkü o zaman memlekette star1 kanalından sonra kurulan 2. özel kanal olan kanal6 bu işi kovalamıştı sonra oda petrol mafyası tarafından susturuldu.

10. Y

3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA anlaşıldı ismail abi sen beni istemiyorsun sana sorduğum soruların hiç birine cevap vermedin bugüne kadar bende o zaman :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

11. Y

Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir..

Ynt: Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir.. resimden iyi gibi duruyor ama benim sana tavsiyem sıralı lpg takabileceğin bir makina olsun yani v6 3000 olsun benim arabada sıralı lpg var MAŞALLAH canavar gibi gidiyor dün tek başıma kayışdağının altını üstüne getirdim mesela güç kaybı %1-2...
  12. Y

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA ismail abi bir gün ben de geleyim oraya beraber geziye çıkalım,tabi beni kabul edersen.

13. Y

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA ne fenomeni yaaa,ismail abi ne anlar off roaddan,arabayı başkası kullanıyor gerçekte üzerinde ismail abinin maskesi var.o artık huysuz bir ihtiyar olmuş o kim offroad kim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :-* :-*
  14. Y

Ynt: 3 TOYOTA KARAMÜRSEL SIRTLARINDA ismail abi hakikaten yatacak yerin yok senin,bana nisbet yapmışşsın yine :'( :'( :D :D
  15. Y

Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir..

Ynt: Zevklerden vazgeçilmez ama yardım da gerekir.. canım kardeşim ben de 94 model v6 3000 benzin+lpg li 5 kapılı pajero var.2007 senesinde aldım ALLAHA şükür çok sağlam bir araba çıktı.pajerolar çok sağlam ve kemikli arabalardır alırsan pişman olmazsın kesinlikle tavsiye ederim,benimkinin tek...

16. Y

Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012) abi bu iş böyle olmıyacak en kısa sürede bir şekilde senin yanına gekmek istiyorum,lpg li araçları feribotlara hala almıyorlarmı haberin varmı acaba. :'( :'( :'( :'( :'( :D :D :D :D :D
  17. Y

Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012)

Ynt: Körfez Off Road Ekibi; İhsaniye - Yuvacık ve Aytepe Sırtlarında (08 Ocak 2012) eh ismail abi aşkolsun yaktın beni yine ;D kahverengi pajero bir zamanlar benim mahallede duruyordu biliyenmi. ;)
  18. Y

Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak

Ynt: Karamürsel-Eregli-Başkiraz Kar etabı 29 0cak sen görürsün gününü sayısaldan para çıksın ben sana yapacağımı bilirim,3 kapı 3000 v6 pajero alıp seni arkamdan koşturmazsam banada kelaj demesinler ;D ;D ;D

19. Y

Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir

Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir ALLAH günahlarını affetsin,cennet mekanı olsun inşallah.zor bir durum ama yapacak bir şey yok,her zaman dediğim gibi hayatta garantisi olan tek şeydir ölüm.
  20. Y

5.2 ne yakar işte cevap.

Ynt: 5.2 ne yakar işte cevap. Ay inanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmm. :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger