Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Orta Avrupa Gezisi
3. GÜN - MASAL ŞEHRİ DRESDEN'DE BİR GÜN
Sabahleyin daha önceden aldığımız tren biletimiz ile Dresden'e doğru yola çıktık. Biletleri internette http://www.raileurope.com/ ve http://www.thetrainline-europe.com/ sitelerinden alabilirsiniz. Yaklaşık 2 saatlik bir...
Ynt: Orta Avrupa Gezisi
Berliner Dom ( Berlin Katedrali ), Protestanlara ait barok stilde bir katedral, ama içinde hiçbir zaman piskopos yaşamadığı için gerçek anlamda bir katedral değil.
Geçen sene sömestr tatiline denk getirerek, iki oğlumun da katılımını sağlayınca, Orta Avrupa gezisini ailece yapmayı planladık. Aslında ben Prag’ı çok görmek istiyordum, ama Prag’a uçak biletleri çok pahalı olunca Berlin üzerinden gitmek istedik ve etrafındaki şehirleri de ekleyince ortaya bu...
Ynt: Üç Haftalık Tayland, Vietnam Ve Kamboçya Gezisi
''HAYAT SEVİNCE, SEVDİKLERİNLE GEZİNCE GÜZEL'' dedim ve gezdiğim yerleri, bu gezimden başlayarak yazmak için bir blog oluşturdum ve adına ''BİDÜNYA GEZMECE'' dedim.
Gelelim tekrar geziye;
Bu 3 haftalık gezide, bazı geçişler uçakla, bazıları...
Ynt: Üç Haftalık Tayland, Vietnam Ve Kamboçya Gezisi
Birkaç istek ve değişiklikle rota şu şekilde netleşti.
İstanbul - Bangkok – Pattaya – Bangkok – Hanoi – Hue – Hoian – Ho Chi Minh – Phnom Penh – Siem Reap – Bangkok – Phuket – Bangkok – İstanbul
BİDÜNYA GEZMECE...
Tayland, Vietnam ve Kamboçya uzun süredir yapmak istediğim bir geziydi. Eşim, oğlum ve arkadasının da katılmasıyla, hep beraber çok keyifli, farklı ve gönül penceremizde ayrı bir yeri olan 3 haftalık bir gezi yaptık.
Bu hayalim için, Kasım sonu itibariyle izin ayarlamasını yapmıştım. Daha...
Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010)
Hiç gerek yok.Zaten nerdeyse şehrin içinde,girişte birkaç tane piknik masası var.Suya girdikten sonra su sizi götürüyo, ama şelaleden sonrasına çıkmak isterseniz suda iyi bir tırmanma gerekiyor,bana zor geldi,sadece keyifli bir yürüyüş yaptık ve...