Arama sonuçlarınız

1. chala

Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı bu soruyu sorma nedenim, 1998 yilinda benim cj 5 ile gezerken hub larin farkina varmis, ne sacma is, yani araziye almak icin aractan inmek mi gerekiyor diye isyan etmistiniz. sizde o zaman alfa romeo vardi ve cj ile gezmek icin takas ediyordunuz...

2. chala

Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı

Ynt: Cj 8 aldırdınız bana:) Teşekkür yazısı hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin. fotolardan belli olmuyor, aracinizda on tekerlerde dualmatik de denilen (hub) porya kilidi ar mi acaba?
  3. chala

CJ ye Sığmama Sorunu :)

Ynt: CJ ye Sığmama Sorunu :) ben 79 model cj5 imi yaklaşık 16 senedir kullanıyorum, şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntı yaşamamıştım, ne zaman aracı yeniden komple toplayıp 35 lik lastik takayım dedim, aynı prıblem ortaya cıktı. 35 '' lastikler değmesin diye arka çamurluk davlumbazları biraz...

4. chala

Bir Zamanlar Ankara...

Ynt: Bir Zamanlar Ankara... çok güzel bir tarihe yolculuk oldu, bu güzel fotoları paylaştığınız için sağolun.
  5. chala

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) bi işaret koyalım.

6. chala

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği Duyurusu (26 Aralık 2010) olamaz!! böyle güzel bir etkinlikten şimdi haberim oldu ve kaçırdım...

7. chala

41 /11 defransiyel mi ? yoksa T-176 şanzuman mı ? rampada beni rahatlatır

Ynt: 41 /11 defransiyel mi ? yoksa T-176 şanzuman mı ? rampada beni rahatlatır aslında ikiside aynı kapıya çıkar, ama birisi yaklaşık 1200tl, diğeri 2500 tl ye çıkar.
  8. chala

CJ için Torpido Yapımı

Ynt: CJ için Torpido Yapımı beş kuruş fazla olsun, kırmızı olsun ;D
  9. chala

CJ için Torpido Yapımı

Ynt: CJ için Torpido Yapımı ilginç olacağa benziyor, hadi bakalım.

10. chala

Cj5' e Cj8 Dingili?

Ynt: Cj5' e Cj8 Dingili? ön frenler disk, ayna mahruti 41-10. büyük ihtimalle 35 lik lastikleri 33 e çevirip flanş kullanıcam, komple dingilleri değiştirmek baya maliyetli olucak gibi.

11. chala

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? sevgili alfonse, verdiğin detaylı bilgiler için teşekkürler ederim, seni yeniden burada görmek güzel. büyük ihtimalle şu anda kullandığım 35 lik maxxis mudzilla yı söküp 33 lük kl 71 takıcam, ama araştırırken yokohama geolandar A/T-S kafamı...
  12. chala

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... bukadar sevilmek ve sayılmak, bukadar güzel anılmak , arkasından bukadar yaralanmak herkese nasip olmaz, demek ki bu kısa zamanda bunları mümkün kılabilecek kadar çok şey yapmış, bir kez daha ailesinin, sevenlerinin ve dostlarının başı sağolsun...

13. chala

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? ben de! ama foto yok :-\
  14. chala

Cj5' e Cj8 Dingili?

79 model cj5 aracım var, 35 lik teker kullanıyorum , flanş almak ve aksları şapkalı aksa çevirmek yerine iz aralığı daha geniş cj8 dingili ile değiştirmek istiyorum. diğer seçenek enter 1100 dingili takmak. bu dingilleri takmamın artı ve eksi yönleri neler olabilir, aks kırma ihtimali ne olu...
  15. chala

BENİM WILLYS'İM

Ynt: BENİM WILLYS'İM siz bu aracın döşeme - tente işlerini çine de murat yıldır a mı yaptırdınız?, ben kendi aracımı teslim almaya gittiğimde orada sırada bekliyordu ve aracı incelemiştim.

16. chala

Jeep Restorasyonu

Ynt: Jeep Restorasyonu boya kazıma işleri bitmedi mi daha. gelişmeleri bekliyoruz.
  17. chala

BENİM WILLYS'İM

Ynt: BENİM WILLYS'İM güzel iş çıkmış, güle güle binin.
  18. chala

Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?..

Ynt: Battınız!.. Vinç Arabanın Önünde, Ağaçlar Arkasında Kaldı!.. Ne Yaparsınız?.. ilk baştaki soruya dönecek olursak, madem yanımızda bir aparat taşıyacağız, aracın ön- arka, sağ-sol tekerlerine veya jantına monte edilebilecek küçük ve sağlam boş bir makara da işi görür.araç patinaj yaptıkça...

19. chala

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor bu arada benzin sarfiyatı şehirler arası yolda , km. de 0,48 tl ye düştü, daha önce yaptığım ilk yolculuklarda 0.6 tl sarfiyat vardı, lpg takılınca ne kadara düşeceğini merak ediyorum 35 liklerle.
  20. chala

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor teşekkür ederim, sağolun. lpg tankını görememeniz normal , çünkü henüz lpg sistemi montajı yapılmadı :) daha önce üzerinde bulunan lpg kitini tadilat sırasında söküp attım. motor tam anlamıyla açılınca yeni bir lpp kiti alıcam, o zaman yine burada marka ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri