Arama sonuçlarınız

1. yoldabirivar

Neden Bu Kadar Çok 2.el Çekme Karavan Var..??

Kampçılığın yanında koşu ve bisikletle ilgileniyorum Sarı siteye bir bakın Garmin,Suunto koşu saatleri,Bisiklette de yine aynı Giantlar,Scottlar,Ghostlar...Ülkemizde nasıl ki kampçılık sezonluksa Karavancılıkta şuan gelişme aşamasında henüz ray oturmadı Bir heves uğruna alınan çok fazla...

2. yoldabirivar

Soğuk Havalarda Çadır Içi Yere Ne Serilmeli?

Kapalı hücre köpük mat Hafif,az yer kaplar,kullanımı kolay,yalıtımı çok iyidir Maceralı kamplar Sağlıcakla
  3. yoldabirivar

Sokakta Biri Var

Teşekkür yorum için Uyuduk demeyelim uyukladık diyelim Ara ara kalıp turladım telefon pdf okudum 'Shantaram ' gezi macera yazısı tavsiye ederim Sizin de gezilerinizi devamı Sağlıcakla

4. yoldabirivar

Sokakta Biri Var

Ağustos Aylarında Plansız ve rotasız yüzmeye diye çıkıp bir gün banklarda kaldım,Ertesi güne de çadırla İstanbulu resmeden harika manzarasına karşı yüzdüm Ben İstanbulun belki de tüm boğazlarında yüzmüşümdür Boğaz suyu ile ilgili şunu söylerim Hep akıntılıdır akıntıdaki çöpü,yosunu görürsünüz...
  5. yoldabirivar

Fakirlik Nedir?

Fakirlik parayı cebe değil kalbe koymaktır yani Paranın kölesi olmaktır Çok parası olup harcamayan kimse (Varyemez) fakirdir Az parası olan ama ihtiyaçları için harcayan geresinimlerini gideren zengindir

6. yoldabirivar

Mobil Klima Aldım.

Kullanıcıların deneyim,tecrübelerini,ürünün negatif ve pozitif yönlerini paylaşmaları çok güzel

7. yoldabirivar

Mobil Klima Aldım.

Bir süre kullandıktan sonra artıları,eksileri ile güzel bir bilgilendirme yazınızı bekleriz Umarım aldığınıza pişman olmaz,faydasını görürsünüz
  8. yoldabirivar

Heybeliada Kamp

Teşekkürler size de gezilerinizde devamlılıklar Sağlıcakla
  9. yoldabirivar

Heybeliada Kamp

İstanbul Adaları,Prens Adaları gibi farklı isimlerle büyüklü küçüklü 9 adasından biri Heybeliada Büyükada dan sonraki en büyük ada Heybeliada da sakin,doğayla iç içe,kuş sesleriyle rüzgarın,deniz esintisinin oluşturduğu harika bir okestra eşliğinde yıldızların seyriyle harika bir gece NOT:Eski...

10. yoldabirivar

Mobidik Ile Moto-solo Gezilerim

Lastiklerin kazasız erimesi dileğiyle Sağlıcakla

11. yoldabirivar

70 Ten 7 Ye

Teşekkürler Sizin de gezilerinizin devamını dilerim Sağlıcakla
  12. yoldabirivar

70 Ten 7 Ye

Yoldabirivar Olarak Minicamper,,motosikletiydi kullandığım tüm araçları sattım Harley Davidson kullanırken de TransAlp kullanırken de dediğim gibi hepsi demir yığınıdır sadece ARAÇTIR Gezmek,bilgilenmek ve bilgilendirmek AMAÇTIR Bende geçirdiğim trafik kazaları sebebiyle Yetmişten Yediye doğru...

13. yoldabirivar

Mountainbiker's Photos

Selamlar Bende Minicamper,motosiklet gezileri arasına ufak bir bisiklet gezisi ekledim geçen hafta Bi önceki gezi motosikletle Yoros Kalesi idi Bu bisikletle Anadolu Hisarı gezimden Anadolu Hisarı Gezisi
  14. yoldabirivar

Huzur Içinde Uyu, Melekler Yoldaşın Olsun Mehmet Ağabey...

Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır metanet...
  15. yoldabirivar

Feci Kazada Karavanın Içinde Can Verdi...

Vefat edene Allahtan rahmet Geride kalanlara metanet dilerim

16. yoldabirivar

Haydi Gelin, Evimin Yanındaki Pescher See‘yi Havadan Görelim.

Güzel yer,güzel görüntüler,güzel paylaşım Sağlıcakla
  17. yoldabirivar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Mantıklı mı derken İşten eve dönerken trafik kazası sakatlık,ölüm ıvır zıvır riskte risk Ben de motosiklet kulanıyorum mantıklı mı vs vs mantık çerçevesi içerisinde kalırsak dışarı çıkamayız Aç kalmaktan korkma gider bi yerde yarım ekmeğe tuvalet temizlersin gider bir yerde bulaşık yıkarsın...

18. yoldabirivar

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Mantıklı mı derken!!!Sigrotalı bir işim var yıllardır çalıştığım güzel 2 adet motosikletim var tatil günlerim çok borcum yok Sağlığım çok şükür yerinde haftanın 6 günü spor eski koşucuyum Tüm bunlara rağmen ''hERŞEYİ BIRAKIP PLASIZ ROTASIZ YOLA ÇIKMAMAK'' Bana bu çok mantıksız geliyor Normal bir...
  19. yoldabirivar

Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

Çok dinlediğim rock gruplarındandır Pink Floyd '' Wish You Were Here'' Şarkısını arada mırıldanırım Bununla birlikte Pearl Jam da çok dinledirm Sağlıcakla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri