Arama sonuçlarınız

1. B

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Kuzu.. ;D ;D

2. B

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar Kuvvetle muhtemel... :) Özelliklede şu numaradan görüştüm demesi ''Ben ulaşamıyorum,siz kurum olarak gereğini yapın''durumu şeklinde izah edilebilir... ;D ;D ;D
  3. B

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar Yurdum insanı farkı,hem haltı yer hemde söylemeden duramaz:D

4. B

Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?

Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz? Kendi karavanını kendileri yapanlar,İngiltere'de bir klüp altında toplanmışlar. Aşağıda ki link de çok sayıda ki aracın, sahipleri tarafından yapılış süreçleri fotoğraflarla anlatılmış. Herkesin bayramını kutlar sağlıklı ve neşeli geziler dilerim...
  5. B

Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere Bayram fırsatı kaçmak gerek...

6. B

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sevgili Öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutlar,vefat eden ve şehit olanlara Allah'tan rahmet dilerim...

7. B

Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Her halukarda o Dead Machihe'ın durumundan Kamyon olamaz ustaaa...
  8. B

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Eşiniz'in Maltepe'li olduğunu bilmiyordum,bu durumda sanırım Enişte durumun'dan bağlantı var. Hemşehrim'den kastım .Adapazar'lı oluşumdu..Ne tesadüf eşiniz bizim ikametgah'ımızdan.. Ama hala o DAĞ ASLANI'na Kamyon demeniz..İşte tüm...
  9. B

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Aracı bir önceki sayfada gördüm Sayın Hemşehri'lim.. Sıkıntı Kamyon sınıfında görülmesi... ;)

10. B

Ynt: Çekme Karavanla Yurtdışı Seyahati ve Maliyet Bilgileri Kamyon...? Nasıl yanii...

11. B

Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere Sevgili Cem bak şimdi daha bir merak ettim Uçmakdere'yi.. Sanırım ilk fırsatta gitmek elzem oldu.. Bir hafta önceki Soğucak yaylasından sonra insanın durası gelmiyor :) Sanırım bu gidişle bende bir toyota özelliklede vx 80 sahibi olacağım ;D Gerçi senin makina...
  12. B

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) mükemmel bir tecrübe idi,herkese teşekkürler.Elimdeki fotoğrafları en kısa sürede yükleyeceğim...

13. B

Sakarya Soğucak, 2009'un İlk Kar Gezisi

Ynt: Sakarya Soğucak, 2009'un İlk Kar Gezisi Merhabalar Serkan, Geldiğini fark etmedim sanırım biz hazırlık yapıyorduk çıkış için.Resimlerden aracının bizden 50 mt.uzakta olduğunu gördüm,açıkçası üzüldüm görüşemediğimize. istanbuldan selamlar.... Deniz GÜNGÖR
  14. B

Kocaeli Kamp Alanları

Ynt: Kocaeli Kamp Alanları Kovan ağzı neredeydi,biliyordum ama tühh unuttum...:(
  15. B

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar :DBu çok iyiydi,sabah sabah gülümsettiğiniz için teşekkürler...

16. B

Bolu Dağı resimler devam

Ynt: Bolu Dağı resimler devam Elinize sağlık bozukta olsa yeşilin her tonu güzeldir... ;)
  17. B

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Sevgili usta sende Sapanca gişe çıkışı dağıtıma başlarsın,Demokraside çareler tükenmez... ;)
  18. B

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Ahmet usta tanıtımdan fırsat bulamayacak sanırım nede olsa meraklısı ve taliplisi çok.(Bence Treyler kirala usta);D

19. B

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Antalya'dan Ahmet Bey geliyor sanıyorum.Orada bilgi alınıp araç üstü bir tane edinilir...
  20. B

Off - Road Sevenler İşte Sizin Çekme Karavanınız...

Ynt: Off - Road Sevenler İşte Sizin Çekme Karavanınız... Allahtan kriz teğet geçti :Dgönül rahatlığı birer adet edinebiliriz... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri