Arama sonuçlarınız

1. salih46

YDS SIFIR ASKERİ BOT

Arkdaşlar elimde sıfır yds nin askeri botları var, çok sağlam derisi var askeri bot zaten şu anda askeriyede kullanılıyor kaliteyi bilenler bilir elinize geçince anlarsınız zaten. piyasa fiyatının oldukça altında. elimde 42 kesin var diğer numaralardanda bulmaya çalışırım kesin alacaksanız...

2. salih46

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi merhaba, dağda kar ortamında ve kışın şehirde giyebileceğim bi ayakkabı arıyorum bunun için asolo voyager ayakkabısını düşünüyorum fakat yarısının deri dğilde cordura kumaş olması kafamı karıştırıyor, en az 4-5 yıl kullanabilmem gerekiyor bu bot dayanırmı kullanan yada...
  3. salih46

Bursa Uludağ'da Trans - Vahşi Hayvanlar

Ynt: Bursa Uludağ'da Trans - Vahşi Hayvanlar gps bilgileri için teşekkrüler, ama uludağı bilen biri olmadığı için tek başımıza gideceğiz ama fazla açılmayı düşünmüyoruz google earth tende biraz çıktı alırız.

4. salih46

Ynt: Bursa Uludağ'da Trans - Vahşi Hayvanlar güzel biilgiler bunlar sağolun, zaten bende sürekli kamp yapıyorum vahşi hayvan korkumuz kalmadı ama ayı oldumu korkuyoruz açıkçası :) , verdiğiniz bilgilere göre rahat bi kamp yapacağız anlaşılan yanlız bir sorun daha var ne benim nede arkdaşın...
  5. salih46

merhaba, bursa uludağda bir trans yapmayı düşünüyoruz 2 kişi 3-4 gecelik tabi yerleşim yerlerinden uzak çadırla kalacağımız için vahşi hayvan korkusu var biraz acaba uludağda bulunan vahşi hayvanlar neler yada vahşi hayvan varmı ? (inş. ayı yoktur :) ) vereceğiniz bilgilere göre kamp yapacağız...

6. salih46

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı merhaba arkdaşım bende aşağı yukarı senin yaşlardayım 5 yıldır kamp işleri ile uğraştığım için biraz bilgim var. sana tavsiyem diğer kişilerinde önerdği gibi kampı 2 ye böl ilki denizde ikincisi dağda dağa giderken tekarar ufak bir hazırlık daha yaparsınız ve denizde...

7. salih46

Outdoor ceket - yeşil

Ynt: Outdoor ceket - yeşil fiyatı ne kadar acaba ceketin?
  8. salih46

Türkiye'nin Kayak Haritası

Ynt: Türkiye'nin Kayak Haritası devlet konuk evi nedir acaba? kimler faydalanabiliyor? ücreti nedir vs. yardımcı olursanız sevinirim.
  9. salih46

Snowboard Seçimi Hakkında Yardım

snoboard ayeni başlaycağım bunun için bi board almam lazım fakat hiç bir bilgim yok nasıl bir board almam gerektiğine dair. kullanma yerlerim şöyle; dağcıyım, kışın zirve tırnanışından sonra inişte kulalnacağım ve iyi manevra yapabilmem gerekiyor galiba boy ile orantılı olması gerekiyor boyumda...

10. salih46

Orjinal Adidas

Ynt: Orjinal Adidas ekledim hocam, bende uludaz46@hotmail.com

11. salih46

Vaude Space K2 Çadır Arıyorum

Ynt: Vaude Space K2 Çadır Arıyorum fiyat ve renk nedir hocam?
  12. salih46

Orjinal Adidas

Ynt: Orjinal Adidas kuzey1, hocam size öncelikle şöyle bir açıklama getireyim ülkemizde maalesef (özür diliyorum) marka kazığı aşırı derecede. orjinal diye tabir edilen ürünler taiwan, honk kong gibi ülkelerden gelir çakma diye tabir ettiklerimizde çinden gelir isterseniz adidas nike v.s gibi...

13. salih46

Orjinal Adidas

ADİDASIN ORJ. ALT EŞOFMANI HIZLI NEFES ALABİLİR SAĞLAM KUMAŞTAN İMAL EDİLMİŞTİR BEL VE DİZ KISIMLARINDA DAHA HIZLI NEFES ALABİLEN KUMAŞLAR VARDIR 2 ADET FERMUARLI CEBİ VARDIR, FERMUARLARDA ADİDAS YAZIYOR. PİYASA FİYATI 80-90 TL CİVARINDA. 37 TL KARGODA 3 TL 40 TL'YE KAPINIZDA ALAN ARKDAŞA...
  14. salih46

vadude space k2 çadır arıyorum elinde sorunsuz ve temiz vaude space k2 çarı olupta satmak isteyenler mesaj göndersin acilen almam gerekiyor yardımlarınız için teşekürler...
  15. salih46

Kar Hediği Yapmak İstiyorum Lütfen Yardım

öncelikler herkese merhaba, yeni yağmış karın üstünde tırmanış yapmak çok zor eminim tecrübesi olan vardır. ve karda bata çıka giderek çok efor sarfediyoruz, terliyoruz, yoruluyoruz eğim 50'-60' olduğu zaman pilimiz bitiyor. lafı daha fazla uzatmadan :)... kar hediğini nasıl yaparz? bilgisi...

16. salih46

vaude space k2 2. el temiz sorunsuz çadır arıyorum yada bu kalitede başka çadırlarda olabilir. yardımlarınız için teşekkürler.
  17. salih46

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi herkese merhaba bende üye olalı 1-2 ay oldu, çadır için husky beast düşünüyorum 250 ytl. 5 mevsimden tek eksiği kar etekleri yok. poller 8.5 mm alimünyum taban 8.000 mm tente 5.000 su geçirmeme özl. ağırlıkta 3300 gr kullanan yada kurulu gören varmı yardımlarınızı bekliyorum.
  18. salih46

2. El Çadır Arıyorum 5 Mevsim Husky Flame Öncelikli Tercihimdir.

Ynt: 2. El Çadır Arıyorum 5 Mevsim Husky Flame Öncelikli Tercihimdir. öncelikle çadırınız hayırlı olsun güzel faaliyetlerde kullanın. bu bana ağır gelir biraz 3800 gr translarda yada zorlu kış tırmanışlarında kullanmak için uygun değil ama diğer faliyetler için güzel olur 3 kişilk yapısıyla...

19. salih46

Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Ynt: Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz? yaser arkadaşın belirttiği gibi yağmurluklar nefes almaz buda sizi bir poşetin içindeymiş gibi terletir. belirttiğiniz marmot oracle ceketi şiddetle tavsiye ederim hem su geçirmiyor hem nefes alıyor. bu ceketler yalıtım yapar...
  20. salih46

Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Ynt: Kış Aktivitelerinde Nasıl Giyinmeli ve Nelere Dikkat Etmeliyiz? merhaba, kışın açık havada pineklemeyi bende severim :) özeliklede hava iyice karardıktan sonra sıcak bir çay ve dolunay eşliğinde. eğer yerde oturacaksanız 2 matı üst üste koyup oturmanızı tavsiye ederim. giyecek konusundada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri