Arama sonuçlarınız

1. salih46

Bisiklet Antrenmanı

Ynt: Bisiklet Antrenmanı Hocam öncelikle çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için, bu bilgiler oldukça fayda getirecek bana. söylediğniz gibi çok farklı parkurlarda bisiklet kullanıyorum, nefesimi güçlendirmek için bisikletle epeyce yokuş çıkıyorum fakat ne kadar yada ne süre yokuş çıkmam...

2. salih46

Çadır Polu Arıyorum

Ynt: Çadır Polu Arıyorum Size yardımcı olmak isterdim ama benimde bildiğim tek yer atlaskamp.com. bende çadır yapmaya uğraştım bir ara bağzı sorunlar oldu vazgeçtim sizin çadırı merka ettim nasıl yaptınız acaba hangi malzemeleri kullandınız? yardımcı olursanız sevinirim. bu arada siteye...
  3. salih46

Bisiklet Antrenmanı

iyi bir dağ bisikletçisi olabilmek için nasıl ve ne kadar antreman yapmam gerek nelere dikkat etmeliyim kısacası bisiklet sürüş hakkında pek bilgim yok hatta tek bildiğim bisiklet sürmek :) bulunduğum şehirde yani k.maraş'tada bilgi alabileceğim klüp yok yardımcı olursanız sevinirim.

4. salih46

Hangi Dağcılık Kulübü Üyesiyiz?

Ynt: Hangi Kulüp Üyesiyiz? Kahramanmaraş Dağcılık ve Arama Kurtarma Derneği - KADAK'ı eklerseniz sevinirim. Yeni kuruldu (Temmuz'da). Üyeleri daha önceden MADOSK'taydı. Şimdi KADAK oldu. :)
  5. salih46

2. El Çadır Arıyorum 5 Mevsim Husky Flame Öncelikli Tercihimdir.

5 mevsim 2 kişilik 180-250 ytl civarı çadır arıyorum husky flame hafif olduğu için öncelikli tercihimdir.

6. salih46

Satılık Kayak + Bağlama

Ynt: Satılık Kayak + Bağlama snowboard satıyormusunuz?

7. salih46

Kamp Ocağı Seçimi

tdf nin 2008 yaz temel eğitimine kendi şehrimizde olduğu için piknik tüpü götürdük komşular benzin ocağını ısttık yaktık ayarladık diyene kadar biz yemeği yiyor çayı içiyorduk ve 9 kişiye 1 hafta gitti ve evdede epeyce kullandık ağır olur diyorsanız osmanlı ocağı diye bişey var 3 ytl ye alkolle...
  8. salih46

Benzin Ocağı Arıyorum Acil

yeni üye oldum dolayısı ile yeni gördüm sorunuzu hala yanıt bulamadıysanız online dağcılık malzemeleri satan yerler var buralardan bol çeşit imkanı ile rahatça bulabilirsiniz 3000 mt üstü çıkmayacaksanız benzinli tavsiye etmem eğer mutfak malzemeleriniz varsa mini alkollü ocaklar var çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri