Arama sonuçlarınız

1. gokhan5234

2005-2006 Tek Kapı Suzuki Vitara Off-road Maliyet

Ynt: 2005-2006 Tek Kapı Suzuki Vitara Off-road Maliyet lıstaye ekleme yapayım ayna mahrutılerı 700 euro takımı artı 500 lıra ıscılık alt kartel kruma komple alemınyum 400 lıra headers degısımı fourart baskı balata artı sadecesıspansıyon kıtle kalmıyacak kupada yapacakssınız bendedıgınız...

2. gokhan5234

Faturasız motor mağduriyeti...

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... mıtsibushı denın ce aklımıza gelen ılk ısımdı herkese ona gıdın dıyoduk anlasılan bu satten sonra onerılebılecek bırı degılmıs ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
  3. gokhan5234

Takas

Ynt: Takas hocam dısconun tum parcaları bol mıktarda mevcut huma otodan gayet basıt bırsekılde en fazla 15 gun beklıyerek temın edıle bılıyor benımde aklımdan td5 ler gecıyo arasıra o nedenle pıyasayı arastırdım huma oto ve kayalar otodan aklınıza gelecek tum parcaları bulabılırsınız ve...

4. gokhan5234

Takas

Ynt: Takas bence discodaha mantıklı olmus hayırlı ugurlu olsun her zaman begendıgım br aracıt
  5. gokhan5234

JIMNY JANT?

Ynt: JIMNY JANT? 16' e kabulsenız 2003-2005 grand vıtaranın orjınal cıkma cantını arayın bu arac en son uretım yanı sıfırların cantı turkıyede stokta yokmuş takım olarak ortalama 2800 cıvarı para cektıler bence verılmeye degmez

6. gokhan5234

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

7. gokhan5234

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim hocar rav4 de kulalndım evet haklısının serı guclu bır araba ama sıkıntı buyuk olması parkda sıkıntı ozellıkle bayan ıcın benım esım 2 yıla yakındır jımny yı kullanıyor ama ondan bıraz buyuk olan grandı park etmede ve kullanmada sıkıntı yasıyor ve parcasının...
  8. gokhan5234

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim bugune kadar kullanmadıgım 4x4 almadı gıbı bıse ama ben jımny yı esıme aldımgayet memnunum ve servıse gıden cogu jımny bayan aracı bence yanlıs dusunuyosunuz saglam arac asırı hız yapmıyor(benım ıcın en ıyı nedenlerden bırı ) ufak kullanımı kolay parkı kolay daha...
  9. gokhan5234

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim :D can abı ve esı eskı suzukıcıyengeden granda onay cıkmamıs bence :D

10. gokhan5234

Hangi 4x4 ü seçmeliyim

Ynt: Hangi 4x4 ü seçmeliyim can abı senın ıcın tek jımny derım otomatık sıkıntısız konforu orta prk ye yakıt sıkıntısı yok bende esıme ıkıncı arac olarak otomatık jımny aldım gayet memnundu ıstanbulda ıken

11. gokhan5234

2004 3 kapı Grand Vitaraya 225 75R16 Lastik Deneyen Var mı ?

Ynt: 2004 3 kapı Grand Vitaraya 225 75R16 Lastik Deneyen Var mı ? on camurluga dıreksıyon en saga ve sola kırdıgınızda azda olsa surtme yapar baska sıkıntısı olmaz
  12. gokhan5234

Aman dikkat edin arkadaşlar

Ynt: Aman dikkat edin arkadaşlar kesınıkle camıa ufak bır adam aracının nesı varsa yada ne yaptıysa herseyını bence solemelı

13. gokhan5234

2004 Suzuki Grand Vitara Fiyat YARDIM!!!!!!!!!!

Ynt: 2004 Suzuki Grand Vitara Fiyat YARDIM!!!!!!!!!! aracta boya kaza degısen sızın ıstedıgınız olculurde degıse bılır ama tavsıyem sasesıyle oynanmamıs ve motoru duzgun bır arac almanız bu aracın trıgelı zıncırlı genel olarak 120.000 de degısmesı gerekırken ses yapmadıgı ıcın degıstrılmez...
  14. gokhan5234

Yeni bir GAZ geliyor.

Ynt: Yeni bir GAZ geliyor. hayırlı olsun abıcım
  15. gokhan5234

Arı kovucu

Ynt: Arı kovucu hocam dede yadıgarı bı bılgı ;D ;D ;D kulun uzerıne kuru kahve dok onun kokusu ve dumanı arıları uzaklastırır

16. gokhan5234

siyah beyaz av köpeği bulunmuştur.

Ynt: siyah beyaz av köpeği bulunmuştur. dostum tasmasını sok ve kopegın resmını yayınla bızde av sıtelerınde yaınlıyalım ıllakı tanıdık bırısı cıkar
  17. gokhan5234

Ynt: 2004 Suzuki Grand Vitara Fiyat YARDIM!!!!!!!!!! masrafsız dıyorsanız eder ben baya uzun zamandır suzukı camıasındayım temız duzgun grand bulmak zor eger dedıgın gıbı bır aracsa 30 lara alınır ben 90 .000 kmde kazasız manueı ıkısene once kılı kırk yararak bulduydum o zaman 29-30 cıvarına...
  18. gokhan5234

Ynt: 2004 Suzuki Grand Vitara Fiyat YARDIM!!!!!!!!!! dedıgın gıbı hatasız boyasız masrafsız ıse 30 bın lıra cıvarında bos aksesuarsızları

19. gokhan5234

LPG ve motor arıza ışığı

Ynt: LPG ve motor arıza ışığı hocam bu olayın temel olarak üç nedenı vardır *bırıncı nedenı lpg ayarlarının tutmaması nedenıyle (99 fakir karışım ) dusuk kalıte yakıt ıkazı ıle arıza ambası yakar * ıkıncı nedenı ıse katalızorlerın tıkalı olma durumunda araacnı sıkıstırma yada sabıthızla ve...
  20. gokhan5234

Muayenede 3K Grand Vitaralarda Koltuk Sayısı Problemi

Ynt: Muayenede 3K Grand Vitaralarda Koltuk Sayısı Problemi aynı sıkıntı yazın benımde basıma geldı benım ve esımın arabaları benımkı grand onunkı jımny aynı zamanda muayenesı bıttı granddakı butun offroad modıfıyesıne ragmen sıkıntı yasamamıs gecmıstı ma jımny 5 kısılık yazdıgı ıcın kaldı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri