Arama sonuçlarınız

1. hdogan37

Frontera 3.2 Hareket Etmiyor

Ynt: Frontera 3.2 Hareket Etmiyor arkadaslar bu sanzumani kurtulustaki otomatik sanzumanci volkan usta yapmisti.gittim ona sordum buyuk ihtimalle sanzumanin icinde bi bant varmis onu kirmistir buda kullanici hatasi diyor.sozde sanzuman 1 yil garantiliydi bozulunca hatayi kullaniciya...

2. hdogan37

3.2 Frontera Bilgisayar Girisi

Ynt: 3.2 Frontera Bilgisayar Girisi aynen soket iceri kacmis baya ugrastirdi beni.sagolun arkadaslar
  3. hdogan37

Ynt: 3.2 Frontera Bilgisayar Girisi oraya bakti goremedi bilgisayarda gorunur yeri dedi bilgisayarda bakti sol kapinın orayi gosterdi bilgisayarda anliyacagin bi turlu bulamadik.belki geri falanmi kacti simdi gidip detayli bakayim arabaya.tesekkur ederim mrdnmz

4. hdogan37

arkadaslar frontera 3.2 nin bilgisayar baglanti girisi nerde yerini bilen varmi.tamirci bulamadi bilgisayarda sol kapinin yanindaki sigorta kutusunda oldugunu bildirıyor ama orda yok.yerini bilen soylerse sevinirim
  5. hdogan37

Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum arkadasim radyator isiniyodur ama motor soguk kaliyodur.icerdeki hararet gostergesi beni aldattigi gibi senide aldatir.anladigim kadariyla arabayi yeni almissin.benim tavsiyem git iyi bi usta bul trigeri...

6. hdogan37

Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum bendede bu sorun vardi once rolanti motorunu temizlettim sanki biraz duzelir gibi olmustu ama sonra yine basladi daha sonra termostat devirdaim ve triger degistim simdi sorun kalmadi.ama hangisinden duzeldi...

7. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hareket Etmiyor motor duzgun calisiyor.gaz yemeside gayet guzel.ben bu arabayi almadan sanzuman 3500 liyara toplanmisti yaklasik 6 ay once insallah garantilidir
  8. hdogan37

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar İçin Kısa Bilgilendirmeler hocam ilginize tesekkur ederim asagidaki linke ekledigim sorunuma bi yorum yaparsaniz sevinirim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=108921.0
  9. hdogan37

Opel Frontera da 265/75/16 Kullanan Var mı?

Ynt: Opel Frontera Da 265/75/16 Kullanan Var Mı?

10. hdogan37

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar İçin Kısa Bilgilendirmeler huseyin bey ne hayallerle aldim fronterayi.dag bayir gezicektim.ama sorun bitmiyo.kucuk sorunlarda bile usta yok.keske istanbulda olsaydiniz

11. hdogan37

arkadaslar arabam 99 model otomatik vites 3.2 frontera gecen gun yolda giderken once cekmemeye basladi bagiriyor ama cekmiyodu.geri vitese taktim sorun yoktu.ama ileri baya yuksek gazda cok yavas gidiyodu.simdi araba calisiyo ama ne ileri nede geri gidiyo.internette yaptigim arastirmaya gore...
  12. hdogan37

V6 Frontera 99-01 Yardım

Ynt: V6 Frontera 99-01 Yardım hocam bende senin gibi cok arastirdim buldugum en dusuk kilometredeki arac 220 bindeydi.ustelik sanzuman sıfır yapilmisti.bu araclarin hepsi diri durur bu seni kesinlikle aldatmasin.ben 2. ayda devirdaim arizasindan dolayi conta yaktim.yarim motora 4000 lira...

13. hdogan37

Yeni Yilinizi Kutlarim

arkadaslar yeni yilinizin saglik mutluluk ve huzur icinde gecmesini dilerim kazasiz belasiz bir yil olmasi dilegiyle mutlu yillar
  14. hdogan37

3.2 Opel

Ynt: 3.2 Opel benimde koltuk kafaliklarinin ortasi bos ama ful versiyon derken bizim arabayla ful versiyon arasinda ne fark var yazabilirmisin
  15. hdogan37

3.2 Opel

Ynt: 3.2 Opel http://hizliresim.com/ZAd1jA

16. hdogan37

3.2 Opel

Ynt: 3.2 Opel arkadasim bana gore bahsettigin sorunlar cok onemli degil.araba temizse bunlar yapilir ama bana sorarsan arabayı expertiz firmalarından bırınde teste sok 100-150 lira civarinda aliyolar.motor ve sanzuman hakkinda emin ol cunku en cok masraf giden bunlar.sanzuman yaklasık 3000-4000...
  17. hdogan37

Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum

Ynt: Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum arkadasim ben 3.2 ye motor yaptırdım ve parcaları ayni gun buldum 2.2 daha cok parcasi olan bi arac nasıl parca problemi cekiyorsun.eger bulamadigin parca olursa topkapida opel parcacisi harun var onla bi...
  18. hdogan37

Frontera 3,2 Hortum

Ynt: Frontera 3,2 Hortum ayrica bendede zavoli gaz takili aynidir

19. hdogan37

Frontera 3,2 Hortum

Ynt: Frontera 3,2 Hortum arkadasim cok sagol gercekten cok isime yaradi ustaya gosterip dogrusu sekilde taktiracagim.ustada bilmiyodu bostaydi deyip ucunu vidaladi
  20. hdogan37

Frontera 3,2 Hortum

Ynt: Frontera 3,2 Hortum turgay bey oncelikle ilginize tesekkur ederim.arabamda calismayan siboplar vardi bi tarafinin siboplarini tamir ettirdim.sokup takarken gaz enjektorlerinin kablosu tam dibinden kopartti ustalar.daha gazciya gidip tamir ettiremedim.su an benzinde calistiriyorum.benzinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri