Arama sonuçlarınız

1. hdogan37

Frontera 3,2 Hortum

arkadaslar resmini ekledigim hortumun ucu nereye takiliyor.3,2 si olanlar bakabilirse sevinirim

2. hdogan37

Frontera 3,2 Fan Arizası

Ynt: Frontera 3,2 Fan Arizası arkadaslar benim fan arizali degilmis.arabada termostati sokmusler.devirdaimde dagilmak uzereymis.araba conta yakmis.yarim motor yaptırdim duzeldi.simdi saat gibi oldu
  3. hdogan37

Frontera 3.2 Lütfen Yardım :-[

Ynt: Frontera 3.2 Lütfen Yardım :-[ arkadasim ikitelli Ataturk oto sanayide yanmis bi 3.2 frontera var.bugun ben parca bakmaya gittigimde gordum baya bi parcasi var sanzumani duruyodu.kapıdan girince ilk sag sokakta.ama o sanayıde kac tane kapı var hangi oldugunu hatırlamıyorum ama basın...

4. hdogan37

Frontera 3,2 Fan Arizası

Ynt: Frontera 3,2 Fan Arizası arkadaslar birde istanbulda tavsiye ettiginiz fronterayi bilen usta varmi
  5. hdogan37

Frontera 3,2 Fan Arizası

Ynt: Frontera 3,2 Fan Arizası yenisi cok pahalıymıs 750-800 lira civari forumda japon araclarınınkileri takan olmus galiba bunlar 150-200 lira civariymis bu konuda bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim.evet oguzhan motor zaten duzgun calısamıyo ısınmadıgından.aslında elektriklide mantıklı bı...

6. hdogan37

Frontera 3,2 Fan Arizası

arkadaslar benim frontera 3.2 fan motoru direk calisiyor.bu fanlar civaliymis bunlarin tamiri varmi varsa istanbulda neresi yapar.arkadaslar motor sıcaklıgı 80 i gecmiyor.bu motor icinde iyi degil gazdada duzenli calismiyor.bu konuda bana yardim ederseniz sevinirim

7. hdogan37

Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi hararet gostergesi hep bu sekilde http://i.hizliresim.com/Y5J4jk.jpg
  8. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi arkadaslar cok soru sordum ama kusura bakmayın benım arabada hararet gostergesi hep sıfırda duruyor.satan adama sordugumda bunlar boyledir dedi ama emin olamadım.su ana kadar en fazla 1 saat yol gıttım yınede sıfırda kaldı ibre bu normalmi yoksa bi arızadanmi...
  9. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi arkadaslar bu dugme ne ise yarıyor.bu dugmeye bastıgımda hic isik falanda yanmıyor arabada bi degisiklikde farkedemedim http://i.hizliresim.com/66Z30P.jpg

10. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi arkadaslar verdiginiz bilgiler icin hepinize tesekkur ederim 1999 model 3.2 fronterami aldım.

11. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi arkadaslar bi sorum daha olacak 3,2 alıcam ama bu arabayı almadan kontrole goturecem bi ustaya istanbulda kimi tavsiye edersiniz.avrupa yakası olursa daha ıyı
  12. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi mrdnmz 2001 model 3.2 alsam yıllık vergisi 2.711,00 TL bunun vergısı nasıl dusurtuluyor ve ne kadara dusuyor. bana bu konuda bilgi verebilirmisin

13. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi emre bey bu araba 99 model oldugu icin vergisi yıllık 750 lira 2000 model ve yukarsı 2000 lira bu modeli tercıh etmemdekı nedende bıraz vergısınden kaynaklaniyo
  14. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi valla eger oyleyse ıyı peki bu arabayı tavsiye edermisin ayrica almak istedigim aracda bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-besir-otomotiv-den-1999-opel-frontera-3.2-limited-lpg-li-176642207/detay
  15. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi 3,2 demi bu gaz tuketimi

16. hdogan37

Satılık 3.2 frontera

Ynt: Satılık 3.2 Frontera arkadasım detaylı resımlerını koy arabanın durumunu masrafları varsa masraflarını yaz bende 3,2 alcam ozellıkle vergı dusuk oldugu ıcın 1999 model dusunuyorum 10 gune kadar almayı dusunuyorum.burada uzmanlarda arabanı gorur ben alırım anlasabılırsek.hatta takasda...
  17. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi yorumlarınız ıcın tesekkurler emre kardes istanbulda yasıyorum.su ansafrane var bende benzinli bunada gaz sorunlu dedıler dıye takmadım.ama frontera 3,2 motor bıraz benzını fazla yakmazmı.eger hesapladiysan bana benzin ve gaz yakıtını yazarsan sevınırım
  18. hdogan37

Lütfen Bu Sorunlara Nasıl Cözüm Bulabilirim

Ynt: Lütfen Bu Sorunlara Nasıl Cözüm Bulabilirim avci kardes konya aksehir sanayide bi abim var yagci kamil usta git bi cayını ic arabandan anlamaz ama.onun tavsiyesiyle arabana bakmayan ustalar bakar.ayrica belki sana usta tavsiyesinde falan bulunur.

19. hdogan37

Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi arkadaslar en azindan kullananlar lpg de ne kadar yaktigini yazabilirmi
  20. hdogan37

iyi gunler ben huseyin frontera 3,2 almayi dusunuyorum.forumdaki bilgileri arastirdim ama yinede tavsiyeleriniz onemli.alirken ozellikle dikkat etmem gereken konulari ve guncel lpg de yakit tutari hakkinda bilgi verirseniz sevinirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri