Arama sonuçlarınız

1. feyz

Grand Cherokee 2.7 Crdi

e rahat durmadıktan sonra almanın ne anlamı var ki.. 3.1e bulaşmanızı hiç ama hiç tavsiye etmem.. basa basa söylüyorum 4.7 v8!!

2. feyz

Suzuki Grand Vitara Satıp 2.7 Crdi Grand Cherokee Almak.??

4.7 arıyorsanız giresunda temiz var, ilanda değiller ama almayı düşünüyorsanız yardımcı olurum.
  3. feyz

Grand Cherokee 2.7 Crdi

merhaba, sorularınıza cevap vermeye çalışayım. öncelikle, neden 2.7? amerikan jeep markasına binip de, neden v8 motoru, gücü, sesi yerine daha hantal dizel 2.7 motoru tercih ediyorsunuz? tabi ki tercih meselesi, ama bana kalsa pek mantıklı değil. neden? -; -> mercedes motorudur, sağlamdır...

4. feyz

94 Model Cherokee Xj Için 98 Model Aw-4 Otomatik Şanzıman Uyumu Hakkında Yardım.

yeniden programlama gerekir, ama yeniden kim programlayabilir. 4x4 garaj cemafer ustayla bi konuşup bilgi almanızı öneririm.
  5. feyz

94 Model Cherokee Xj Için 98 Model Aw-4 Otomatik Şanzıman Uyumu Hakkında Yardım.

94 ve 98 arasında elektroniksel farklılık olacaktır elbet. 96 sonrası elektronik sistem değişti çünkü. yabancı kaynaklardan 94 model ve 98 modelin elektriksel şemasını bulursak eğer daha iyi fikir yürütebiliriz. speed sensörler pek sorun yaşatmaz diye düşünüyorum. 94 kasada power modu varken, 96...

6. feyz

Jeep Geri Çagırımdan Bedava Kontak Ve Anahtar Değişimi Yapıyor..

vin numarası ruhsatta yazan şase no.dur, ruhsat yanınızdaysa araca inmeye gerek yok :)

7. feyz

Jeep Grand Cherokee 4.7 Isindiginda Stop Etme Problemi

arabayı yakmadan, acil elektrikçiye. dinamo elektriği kesiyordur.
  8. feyz

Xj Led Far Uygulaması

mercekli xenon-led mi, şerit tüp gündüz ledi mi, düz led mi, komple bütün olarak led sistemli far mı..
  9. feyz

Grand Cherokee 2.7 Crd Overland

giresun sanayi ilk blok recep usta :))

10. feyz

Wk 3.0 Crd Turbo Sorunu Yardim!!

turbo büyütmek mi, sulu soğutma mı

11. feyz

Wk 3.0 Crd Turbo Sorunu Yardim!!

3.0crd motoruna hakim değilim, ama turboyu aç/kapa yapan wastegate sistemiyle alakalı olabilir.
  12. feyz

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

konu dışı ama hilux'ta ne sorunu yaşadınız merak ettim. 1985 model ln65 var bende de, giresunda yaşıyorum. wj 4.7 varken ildışından bi kaç gün, kimi zaman da yurtdışından haftalarca parça bekledik. 1985 model hilux'un orjinal gaz telinden tutun da, arka kampana balatalarına kadar ilk gittiğim...

13. feyz

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

öneriniz için teşekkür ederim ama gündelik olarak takip ediyorum. spam botlardan vs. korumak amaçlı böyle bir yol izliyoruz
  14. feyz

Soğukken Yürümemesi

benzinlide evap sistemindeki bir kaçaktan hava alamaz mı?
  15. feyz

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

s sena jeep..

16. feyz

2004 2.4 Kj Jeep Cherokee

filtrelerde gözünüz kapalı "mann filter" kullanabilirsiniz. oldukça kaliteli ve kendini kanıtlamış bir markadır. hatta bazı araçlar fabrika çıkışı mann filtreye sahip. mopar filtreleri zor ve pahalı bulursunuz, ama mann'ı her yerde bulabilirsiniz, iyi markadır memnun kalırsınız 4.7'mde bütün...
  17. feyz

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

numaranız yanlış..
  18. feyz

2004 Cherokee 3.7 Mi? 2001 Mercedes Ml 320 Mi?

çam oto'da ilker usta iyidir, 2-3 yan dükkanında recep usta var iyidir. şanzıman sorunları için görelede uğur usta var iyidir. usta sorunumuz yok diyebilirim, motoru kucaklamadığımız sürece. çünkü jeep motoru toplamışlıkları pek yoktur, işi ehline bırakmak lazım. yükseltme işlemleri dahil...

19. feyz

Je *araci Bİr Türlü Kanala Atip Yan Çikma (ep Grand Cherokee Zj 33" Tjm Pro Locker **mud** [hd]

videoyu izledim, bf mt extreme tip bir lastik değil ve oluklarını o tip bir çamurda boşaltamaz. ayrıca lastikleri aracı itmeden, vince bağlamadan vs. o kanala asla atamazsınız. ve çamurlu bir rampada duran araca gaz basarsanız en fazla olduğu yeri kazar. alttan hız kazanmak gerekir. nacizane...
  20. feyz

Je *araci Bİr Türlü Kanala Atip Yan Çikma (ep Grand Cherokee Zj 33" Tjm Pro Locker **mud** [hd]

aslında güzel bir noktaya değindiniz, ama.. insanın tamamen batmadan, 1-2cm dahi ileri-geri oynamayacak duruma gelene kadar vincin kumandasına basası gelmiyor. bu aracı boşuna mı bu kadar yükledik hesabı.. ya herro ya merro. sonuna kadar yani. halihazırda off-road için pist vb. zemin varsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri