Arama sonuçlarınız

1. SECKİN_ZJ

Grand Cherokee Wj Solenoid Pack

Öncelikle Ankarada ikamet etmekte iseniz hangi ustalara gittiğinizi öğrenmemde fayda var :) 3 ustaya gösterdiyseniz aracınızı büyük ihtimal cihazda aynı hata kodunu vermektedir ve bahsettiğiniz sorun back beyinden kaynaklandığı gözükmekte ki bu araçlarda en çok bozulan parçalardan biridir. Beyaz...

2. SECKİN_ZJ

* * * 5.2 Şanzuman Yardim * * *

Merhaba, Problem şanzıman soğutucusunda olabilir.
  3. SECKİN_ZJ

Grand Cherokee Wj Solenoid Pack

Merhaba, Sorun çözüldü mü bilmiyorum, yalnız çıkma olarak almanızı tavsiye etmem. Ortalama fiyatı mopar olarak 1600 TL, yan sanayi olarak ise 850 TL. Slenoid block üzerindeki fişin beyaz renklimi ? yoksa siyah renklimi olduğunu öğrenmeniz gerekiyor. Almaya karar verirseniz bu konuda yardımcı...

4. SECKİN_ZJ

1993 Grand Cherokee 5.2 Şanzıman

05412129744 Ulaşı
  5. SECKİN_ZJ

Zj Egzoz Seçimi

bence sadece susturucuyu söktürmeniz yeterli :))

6. SECKİN_ZJ

1993 Grand Cherokee 5.2 Şanzıman

Merhaba, komple sıfır garantili şanzıman bulamazsınız, çıkma olarak bakmanız gerekir hurdacılardada ne kadar güvenilir olur bilinmez, tamir yoluna gitmenizi tavsiye ederim. Bu arada ben otomatik şanzımancıyım çalıştığım firmanın ankara izmir istanbul 2 olmak üzere şubeleri var elimden geldiği...

7. SECKİN_ZJ

Zj 5.2 Hakkında Bazı Sorularım Var

Öncelikle merhaba, Aracınızın elektronik aksaamıyla ilgili olarak normal elektrikçileri tavsiye etmenizi önermem çözüm bulamıyorlar, eğer ankarada iseniz size tavsiye edeceğim yerler var bu konuda
  8. SECKİN_ZJ

Radyatör Çatlağı

Radyatör ve hortumu Otomopardan temin edebilirsiniz.
  9. SECKİN_ZJ

Grand Cherokee 5.2 1993 Ufak Bir Sorum Var

Bende Amerikan parçacısıyım ama bu tarz şeyleri servisten alabilirsiniz :)

10. SECKİN_ZJ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar, ben Seçkin Bende Murat arkadaştan alıntı yapıyım; Gencim, Güzelim, 5.2 Severim :))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri