Arama sonuçlarınız

1. Bilbo

-17.5 Derece...

Ynt: -17.5 Derece... İçerisinin sıcaklığı yaz-kış aynı, değişmiyormuş, galiba görevli 14 derece demişti, yazın girince size 8-9 derece gibi gelmiş olabilir, biz -3'den girince , hamam gibi geldi :)

2. Bilbo

-17.5 Derece...

Ynt: -17.5 Derece... Bütün resim ve videolara; https://www.facebook.com/masalkaravan ulaşabilirsiniz
  3. Bilbo

-17.5 Derece...

Merhaba, Uzun zamandır hayalimiz olan kış kampını en sonunda gerçekleştirdik. Yılbaşının ertesi kar yağışı olunca kanım kaynamaya başladı ve eşime ; 'Haydi gel, 4 günlük tatil var, biraz kar keyfi yaşayalım' dedim. Uzun zamandır çok istediğimi bildiğinden ve daha önceki...

4. Bilbo

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper 15m3 -ihsan (findikim) Merhaba, seaflo hidrofor yukarıdan emiş yapabilir, problem olmaması lazım, çekvalf kullanmak fazladan emiş gücü ihtiyacı doğuracağı için hidroforu daha çok zorlayacaktır. Suyla birlikte hava geliyorsa, hidrofor emiş ağzının...
  5. Bilbo

Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi

Ynt: Karavan İmalatında Kullanılmak Üzere Ultra Hafif Ahşap Malzeme Bilgisi Ben bütün yaptığım araçlarda Polipan'nın ürünleri kullandım. Malzemeye laf yok ama fiyatlar üzücü.

6. Bilbo

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Araçlarla ilgili olarak, biz ihaleden almış birinden aldık, aldığımız kişi sprinter meraklısı, 6 adet sprinter aracı vardı. Meraklı olduğu için zaten en temizlerini takip edip toplamış. Dikkat edilecek özellikler diğer araçlardan farklı değil...

7. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık son
  8. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Resimlerim bu kadar, İlk yaptığım 2 araç bana ait projelerdi, sonuncusu ise babama ait, Şimdi iki aracın karşılaştırmasını kısaca yapacağım, Benim ki 'A' olsun, babamın ki 'B' Oturma grubu koltuk mesafesi: aynı Arka koltuk ölçüleri: A= 100 cm...
  9. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Ve son olarak yatakların açılma şekli; 1. Aracın önünden arkaya doğru baktığınızda sağ tarafta katlı duran yatak 10 cm kadar aracın önüne doğru çekilerek yuvasından kurtuluyor ve tek kenardan sabit olarak olduğu yerde dönüyor, daha sonra ileri...

10. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Resimlerde görüldüğü üzere mutfak diğer tarafta, ocak seti yatağa temas etmesin diye mutfak tezgahına gömüldü. Yine büyük bir mutfak tezgahı mevcut ayrıca diğer tarafta bir tezgah daha var. Yataklar , farklı, iki tarafta tek kişilik ayrı ayrı...

11. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Bu gösterge araç altında monte edilmiş olan lpg tankında kaç litre gaz olduğunu gösteren bir gösterge, aynı zamanda akü voltajı, iç ve dış sıcaklıkları da ölçebiliyor. Şimdiden araç altındaki tüple ilgili soruları duyar gibiyim. 33 litrelik...
  12. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Sürgülü kapının basamağında ufak bir ayakkabılık yarattık, bunu 3 araca da yaptık, çamurlu veya kumlu terlik veya ayakkabıları içeri sokmamak için güzel bir cep oldu.

13. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Son araçtaki başka bir eklenti ise pis su deposuna hem manual hem elektrikli vana koymuş olmamız. Normalde şoför koltuğundan bir düğmeye basarak vana açılacak ve pis su boşalacak, manual vana ise elektrikli vana bozulursa veya donarsa diye emniyet...
  14. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Çekmece ışığı açılınca yanmış vaziyette, diğer resim yine mutfak üstü şise bardak, tuzluk vs. koymak için delikli raf
  15. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Teşekküler Tafun, sana da buradan tekrar hayırlı olsun yeni karavanın. Evliyaçelebi2, şirketin ismi zaten belli 'Masal Karavan' ama neveşem serisi çok hoşuma gitti :)

16. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Başka farklar, bu iki farklı şişelik. Yaşadığımız karavan hayatı boyunca hep şişeleri bir yerlere sıkıştırmak , kırılmasınlar dökülmesinler diye önlemler almak bela oldu. Biz de boş yer bulduğumuz anda orayı nasıl değerlendireceğimizi iyi...
  17. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Tavana dolapları sabitlemek için kuşaklara perçin somun takılışı, bunları daha önce eklemeliydim, atlamışım.
  18. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık İlk resimde alüminyum oval köşe birleştirmenin suni deri ile kaplanma detayı, diğer resimlerde ise dolap ve çekmecelerin ray ve aydınlatma tesisatları görülüyor.

19. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Bu resimleri eklemişmiydim hatırlayamadım ama diğerlerinden fark olarak 2 kapak açtım, 2. kapak akü şarj cihazına kolay ulaşım için 2. resimde gizli ışık ledleri görünüyor Diğerlerinden başka bir fark ise yükselti duvarını da suni deri ile...
  20. Bilbo

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık Ekstra takviyeler yaparak oluşan boşlukları doldurarak izolasyonu yer yer 9-10 cm'lere ulaştırdık. Bu kadar izolasyona ne gerek var diyenler olabilir. Açıklamak gerekirse; izolasyon karavanın maliyeti en düşük bölümlerinden bir tanesi, az bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri