Arama sonuçlarınız

1. EMRULLAH ALP

Eylül Ayı Likya Yolu

Ynt: Eylül Ayı Likya Yolu merhaba oğuzhan; şimdiden başarılar ve bol şans dilerim.. likya yolunun fethiye-kaş etabını 2012 ve 2015(23 nisan-1 mayıs) de olmak üzere iki kez yürüdüm.söylemeliyim ki;likya yoludan kesinlikle korkma ve yürü.likya yolu sürprizlerle dolu harika bir rota.kamp atarak ta...

2. EMRULLAH ALP

Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları

Ynt: Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları erhan bey iyi akşamlar; perşembe yürümeye başlayacağım.dönüşte ayrıntılı bilgi vermeyi daha doğru buluyorum.bu kış havalar çok yağışlı geçtiği için çeşmelerin hepsi aktiftir diye düşünüyorum.hatta yıllardır akmayan çeşmelerin bile az da...
  3. EMRULLAH ALP

Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları

Ynt: Kaş - Gelidonya Feneri Arası Likya Yolu Su Kaynakları temmuz-ağustos aylarını yeniden düşünmenizi tavsiye ederim.en sıcak ve çok sıcak zamanlar selamlar,iyi gezmeler

4. EMRULLAH ALP

Antalya - Kalkan'da Arabayı Bırakacak Yer

Ynt: Antalya - Kalkan'da Arabayı Bırakacak Yer kalkan otogarının otoparkı en güvenli ve kullanışlı yer.tekrar dönüşte de geldiğiniz minibüs ile otogar da iner;yolunuza devam edersiniz.karayoluna da çok yakın. iyi gezmeler
  5. EMRULLAH ALP

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu bizim rotamız fethiye-kaş istikametli olacak.karşılaşma şansımız yok gibi görünüyor.size de tüm yürüyüşcülere de başarılar dilerim.:)

6. EMRULLAH ALP

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu teşekkür ederim.sezonun başlaması nedeniyle bölgede konaklamak isteyenleri de,arabası olanları da size yönlendirebilirim. hayırlı işler :)

7. EMRULLAH ALP

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu tamam ama biz daha erken yürümeyi planlıyoruz :)
  8. EMRULLAH ALP

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu olmaz sen rahat ol :)
  9. EMRULLAH ALP

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu planımız netleşti.mail adresinizi bırakırsanız sizinle ayrıntıları paylaşabilirim :)

10. EMRULLAH ALP

Likya Yolun'da Tongaya Gelmek

Ynt: Likya Yolun'da Tongaya Gelmek tecrübeme dayanarak söylemeliyim ki;bölge insanı çok misafirperver..konaklayacağınız yerlerde daha önce yürüyenlerin referans olduğu kişilerin evlerinde ya da pansiyonlarında kalırsanız;bence sorun yaşamazsınız.. çantanızı ne kadar hafifletirseniz o kadar...

11. EMRULLAH ALP

Likya Yolun'da Tongaya Gelmek

Ynt: Likya Yolun'da Tongaya Gelmek herkese paylaşımları için sonsuz teşekkürler..bölgede bu tarz insanlar az da olsa var..
  12. EMRULLAH ALP

Likya Yolu Yardım?

Ynt: Likya Yolu Yardım? merhaba; kor ali neredeydi? selamlar,emrullah

13. EMRULLAH ALP

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı dün sana mail attım aydın :)
  14. EMRULLAH ALP

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı teşekkür ederim..siteyi biliyorum..faydalı bilgiler mevcut.ben de tavsiye ederim :)
  15. EMRULLAH ALP

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı sevgili fatih; pansiyonların hepsinin bahçelerinde kamp atma şansın var.hem de 30-35 tl gibi bir ücret ödeyecek ve de akşam yemeği ile sabah kahvaltısı da alacaksın.. ayrıca ilk kez böyle bir yolculuğa çıkacaksan;pansiyonlarda konaklamanı şiddetle tavsiye ederim :)

16. EMRULLAH ALP

Mayıs Likya Yolu

Ynt: Mayıs Likya Yolu Merhabalar; likya yolunu 2012 de fethiyeden başlayarak kaş a dek yürüdüm. bu yıl 23 nisanda yine yürüyeceğim ve 3 mayıs ta bitireceğim.yürümek isteyen arkadaşlar için hatırlatmak isterim ki en doğru zaman 23 nisan 3 mayıs arası.yağmurun hemen hemen hiç yağmadığı ya da çok...
  17. EMRULLAH ALP

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı fethiye den başlayacağım..sabah likya yolu başlangıç noktasından hareket 08:00..:)kamp atarak değil pansiyonlarda konaklayarak yürüyeceğim..
  18. EMRULLAH ALP

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Merhabalar; likya yolunu 2012 de fethiyeden başlayarak kaş a dek yürüdüm. bu yıl 23 nisanda yine yürüyeceğim ve 3 mayıs ta bitireceğim.yürümek isteyen arkadaşlar için hatırlatmak isterim ki en doğru zaman 23 nisan 3 mayıs arası.yağmurun hemen hemen hiç yağmadığı ya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri