Arama sonuçlarınız

1. T

Samurai Uzun Yol İçin Önerileriniz

Ynt: Samurai Uzun Yol İçin Önerileriniz En doğru olanı yapmışsınız, ben de tam o tavsiyeyi verecektim. Umarım tamir ve donatma işlerinde büyük problemler karşılaşmazsınız ve bitince güle güle kullanırsınız.

2. T

Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?!

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! Kartlar çok açık oynamamak lazım. Çin-Yahudi ajanlığı fark edilmiş hemen. Gene başarısız olduk. Dünya üzerindeki en iyi konuya giriş yöntemi. Ülke yönetecek vakit kalmamış adamlarda, Osmanlı bu yüzden batmış herhalde. Lütfen son mesaj olmasın, çok...
  3. T

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! İyi demişsiniz; hatta az bile demişsiniz. Tebrik ediyorum hedefe yönelik çalışmalarınızdan dolayı. Bizi layık gördüğünüz yer için teşekkür ederiz.

4. T

Ynt: Birinci Dünya Savaşı’na Neden Girdik?! Orta Doğu'nun dışında, Osmanlılar Balkanlar ve Kuzeydoğu Afrika dışında herhangi bir hakimiyet sahibi olmamışlardır. Koskoca Asya, Amerika ve Avrupa Osmanlı İmparatorluğunun (ekonomik veya siyasi) hakimiyetine girmediği sürece, "dünyanın hakimi" gibi...
  5. T

İstanbul'da Roll Bar Yaptırabileceğim Servis

Ynt: İstanbul'da Roll Bar Yaptırabileceğim Servis Cevaplar için teşekkürler. Araç dışına, ancak dekoratif değil, yük bağlamak için yaptıracağım. Bu sebeple piyasada satılan krom ve plastikler ilgimi çekmiyor.

6. T

İstanbul'da Roll Bar Yaptırabileceğim Servis

Merhaba, İstanbul'da kendisi rollbar imal edebilecek (standart satılan rollbar'lardan farklı) ve montajını yapabilecek bir usta arıyorum. Aracım Isuzu Dmax 2013. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

7. T

Spıntıres Off-road Bilgisayar Oyunu

Merhabalar, Daha önce teknoloji demosunu oynadığım ve çok beğendiğim bir bilgisayar oyunu 13.06.2014 tarihinde çıkıyor. Steam'den almak için: http://store.steampowered.com/app/263280/ Oyunun en büyük özelliği, toprağın deforme olması. Kum ve çamuru simule eden bir fizik sistemine sahip olan...
  8. T

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Ynt: Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım. Güle güle kullanın.
  9. T

Buda Bizim Power Wagon

Ynt: Buda Bizim Power Wagon Güle güle kullanın. Potansiyeli çok yüksek bir araç.

10. T

Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen....

Ynt: Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen.... Siz iyi niyetinizle hızlı davranıp kullanıcılara detaylı bakmanışsınız. İki kullanıcının da ilk mesajı olması ele veriyor durumu.

11. T

Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen....

Ynt: Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen.... İlk iki mesaj reklam amaçlı gibi sanki.
  12. T

Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ?

Ynt: Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ? Rica ederim.

13. T

Ynt: Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ? Bugün yabancı forumlarda karşılaştım sorunuzun cevabı ile. GPS'e aktardığınız haritalar kullanılabilir oluyormuş, ancak basecamp'tekiler kullanılmaz hale geliyormuş.
  14. T

Ynt: Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ? Evet ben de onu diyecektim, download fail yazıyor pencerede. Göndermeme sebebi o. Tekrar indirmeyi deneyin.
  15. T

Ynt: Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ? Rica ederim. Umarım istediğiniz sonucu alabilirsiniz.

16. T

Roll bar yapalım derken nerelere gitti iş

Ynt: Roll Bar Yapalım Derken Nerelere Gitti İş Güzel olmuş, güle güle kullanın.
  17. T

D_max Artık Yerli" İşte 1 Şase Nolu Aracımız

Ynt: D_max Artık Yerli" İşte 1 Şase Nolu Aracımız Tebrik ederiz çalışmanızdan dolayı.
  18. T

Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması

Ynt: Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması Az evvel kontrol ettim yağımı ve değişiklik olmadığını gördüm. Yazılım değiştiğinden beridir, çoğunluğu düşük devirde, yaklaşık 3000km gitti araç ve durum bu. Dün gece internette de bolca araştırdım (Avustralya ve İngiltere...

19. T

Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması

Ynt: Yeni Kasa(2012 Ve Üstü) İsuzularda Yağa Mazot Vs. Karışması 2013 kasım sonu D-Max aldım, ufak bir problemden (problem bu konuyla alakalı değil aşağıda ayrıca deyineceğim) dolayı aralık ve ocak ayı boyunca servisle yakın ilişki içindeydim. Ocak ayında, bu modellerde yağ kontrol çubuğunda ve...
  20. T

Ynt: Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ? Son sorudan başlayayım: Üyelik bitince ne oluyor bir fikrim yok; üyeliği devam ediyor, ama tahminim önceden indirilmiş haritalar halen kullanılabilir oluyordur (eğer GPS'in içine buna engel olan bir kod koymadılarsa). Garmin Basecamp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri