Arama sonuçlarınız

1. T

İsteğe Ve Araca Özel Off-road Tampon-port Bagaj -yükseltme İşlemleri

Ynt: İsteğe Ve Araca Özel Off-road Tampon-port Bagaj -yükseltme İşlemleri Katalog güzel de, internetten bulunmuş fotoğraflar yerine kendi üretimizden örnekler verseniz daha iyi ve güvenilir olur.

2. T

Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ?

Ynt: Garmin Etrex 30 Google Maps Yüklenebiliyor Mu ? BirdsEye alabilirsiniz gene Garmin'den. Ben kullanıyorum, memnunum. Ancak Basecamp yazılımını düşük versiyonda kullanmanız lazım ve tek seferde tüm Türkiye'yi yükleyemiyorsunuz. Ancak tek seferde tüm Türkiye'nin haritasına ihtiyacınız...
  3. T

Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım.

Ynt: Hesaplı, Bagajlı, Az Sorunlu, Yakıtı Mantıklı, Suv Seçimi İçin Yardım. Konfor ve yakıt açısından forgotten2006'nın isteyeceğini sanmıyorum. Bir de yeni nesil kamyonet olmadığı sürece, hepsinin arkası dar; onlar da bahsettiği bütçeden çok uzaklar.

4. T

2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında Sektördeki terim karmaşasından kaynaklanan bir durum var sanırım. 4x4 derken arazi vitesli dörtçeker kast edilmiş olur genellikle. Diğer dörtçekerler awd, 4wd gibi oluyor.
  5. T

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4 Meraklısı değilim zaten, o espriydi; belli bir noktaya dikkat çekmek amaçlı. Yoksa, yerli malı kullanılır mı hiç :o

6. T

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4 Bu memlekette, "gö.e" "gö." denir; yabancı veya yerli olması fark etmez. Not: iPhone'dan Tapatalk kullanarak değil, yerli marka tabletten gönderdim ;)

7. T

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Sizin kim olduğunuzu web sitesi üzerinden bilmek zor, şahsen tanıma olanağı da her zaman mevcut olmuyor; ben de sizin hakkınızda mikerock'unkine benzer bir fikir saihibi olmuştum. Sadece buraya yazdıklarınızdan, yani sanal dünyaya paylaştığınız kadarından.
  8. T

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4 Belli olmaz, acemi şansı bu bakarsınız şampiyon da olur, ancak bunun için önce yarışa katılabilmesi lazım. Bu sene Dakar yapıldı bitti bile, kamyon sınıfında birinci Kamaz, ikinci Iveco oldu. Iveco, Daily ile katılmıyor Dakar'a, bu sebeple Daily - Turkar...
  9. T

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4 O kesin; Türkiye'de hiç bir otomobilin veya motosikletin fiyatı uygun seviyede değil aslında.

10. T

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4 Turkar'ın performansını gösteren bir tane bile video yokken, katılamayacağım. Ne zaman Iveco ile, Unimog ile karşılaştırmalı bir videosunu görürüz (ya da gerçek hayatta görme şerefine ulaşırız) o zaman "tamam" derim.

11. T

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak Biraz daha derin araştırmanızı tavsiye ederim. Alet kullanan tek canlı biz değiliz. Bütün canlılar bulundukları ortamı kendilerine göre değiştirmeye uğraşırlar; en basitinden arıları, porsukları ve yengeçleri düşünün. İnsan ve yaratılma kelimelerini bir arada kullanmamak...
  12. T

IVECO ECODAILY 4x4

Ynt: Iveco Ecodaıly 4x4 Unimog almaktan daha ucuza geleceği için çekici olur.

13. T

Forumda İsim Kullanımı

Ynt: Forumda İsim Kullanımı En beğendiğim kısmı da kutunun dışına taşması :) Türkçesi: Surat Yumruklayan Sibernetik Organizma (Daha da uzun oluyormuş Türkçe) Mektuplarda, dergi - gazete makalelerinde, telsizcilikte, gizli tanıklık vs pek çok alanda rumuz kullanımı vardır. Bunun da belli...
  14. T

Forumda İsim Kullanımı

Ynt: Forumda İsim Kullanımı Herkese açık bir yerde, bilgilerini yayınlamak istemeyenler olabilir (benim gibi).
  15. T

ISUZU Off - Road

Ynt: Isuzu Off - Road Deveyi kurtarmak lazım tabii.

16. T

Yükseltilmiş Araçla Muayene???

Ynt: Yükseltilmiş Araçla Muayene??? Ben de geçen sene 7cm yükseltilmiş Ranger ile geçtim Hadımköy'de.
  17. T

4x4 Araçlarda Patinaj

Ynt: 4x4 Araçlarda Patinaj Benim aracımda (Isuzu D-Max 2013) çekiş kontrol bir aks üzerindeki tekerleklerden biri patinaj yapmaya başladığı anda devreye giren bir sistem. Ancak sizin bahsettiğiniz gibi tekerleğe giden gücü kesmiyor, patinaj yapana fren uyguluyor. Sizin yazdığınız gibi giden...
  18. T

Garmin Türkiye Topo Haritası Son Sürüm Hangisi Ve Elinde Olan Varmı ?

Ynt: Garmin Türkiye Topo Haritası Son Sürüm Hangisi Ve Elinde Olan Varmı ? BirdsEye daha ucuz ve fonksiyonel değil mi? Topografik haritaya gerek var mı? (GPS dünyasına yeni girdiğim için soruyorum).

19. T

Garmin BirdsEye servisini kullananlar...

Ynt: Garmin Birdseye Servisini Kullananlar... Bu haftasonu elime geçti Etrex 20. Basecamp 4vs bir versiyon vardı, BirdsEye çalışmadı, buradaki linkten eski sürümleri denemeye başladım, hypnotod gibi ben de 304 versiyonunda çalıştırabildim BirdsEye'i; ve evet tek seferde "high" modunda 100MB...
  20. T

4x4 Jip

Ynt: 4x4 Jip oguzhan3434'e vinç ve yükseltme fikri hariç katılıyorum. Bütçe olarak da Suzuki ve Dacia bakabileceğiniz markalar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri