Arama sonuçlarınız

1. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Konuyu dağıtalım

2. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Müdürüm ihtiyarlık böyle bişey diyerek işlemi yaptı Ön yüzeye yapılan dolgu macunundan sonra yapılan kalın zımparasından sonraki hali ardından ince zımparası yapılıp astar atılacak Bu arada arka yüzeye kalın zımparanın tozu ile macun yapıldı...
  3. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Ahmet abi : Ruhsatı değiştirmek,ten yıldım inan sanırım saldım cayıra Allah kayıra misali bıraktım, Adil abi : Aşama aşama resimlendiriyorum tabiki yayınlayacağım. Hakan bey : Teşekkürler, Turan bey : Teşekkürler, Yücel bey ...

4. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Baktım kümes yumurta filan ciflik işi bana mahsus olan bi iş lütfen yani Abi teşekkürler
  5. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Usta,dan devam pardon yürüyüşü değişmeyen müdür dicek tim Bu arada müdürümün sayesinde pc kullanımım süper anında cek gönder misali

6. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Ne desem boş sonuç süper darısı benim kedinin başına şimlik miyavın mi,si idi şimdi miy oldu hayırlısı bakalım

7. TUGAY58

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Turan bey süper ellerinize sağlık kardeşim
  8. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Evet buda benim kazmalı usta pardon şimdi yürüyüşü değişmeyen Müdür oldu Bu arada ilk dolgu macunu ben attım bizim müdür beğenmedi gine iş benim başıma kaldı dedi düzeltme işine girişti
  9. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Evet Bekir hocam Cengiz bey sıgara olmadı uyarılarınız icin teşekkürler Levent bey rica edip değiştireceğim Astar macun başladı

10. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Seyfettin hocam ,Teşekkürler Miyav olayını şimdilik duş teknesinin sonuna bırakmayı düşünüyorum.Selamlar. Ahmet abi Teşekkürler, Abi yetişemedin Tunay hanım şu anda Almanyada şimdilik yırttık artık gelince Allah kerim bakalım Selamlar. İlhan abi coook...

11. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda temizlik işi başladı sonrası dolgu macunu sonrası astar ve boyaaa bakalım ne cıkacak Şu an Miyavun Mi,si cıktı bakalım,da bizim kuzucuklar miyavcuları ne yaparlar acaba
  12. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Evet kalıp 6 mm medefeden yapıldı bakalit dökme işine gelince araştırmalar sonucu bakaliti kalıpdan ayırma işini özel sıvısı pahalı gelince bildiğimiz makina yağı ve üzerine vazalin sürüldü bir gün bekletildi Bir günün sonunda döküm işi başladı malzemeleri satan...

13. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Resimler aynı benim gibi ihtiyar cıktı ama neyleyim elimden gelen bu kadar neyse dedik ya eksik gedik sonradan geliyor banyonun altına bi küvet yakıştıralım dedik bakalım yakıştıra bilecem bilmiyorum Maket,den başladık Maketi 6mm medefeden yapmaya karar...
  14. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Teşekkürler dostlar evet sonunda bir karavanımız oldudaaaa eksik gedik arkadan geliyor işte
  15. TUGAY58

Bayram Tatilinde Mardin- Taşucu Hattı

Ynt: Bayram Tatilinde Mardin- Taşucu Hattı Takip,deyiz

16. TUGAY58

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Demek 150 / 3 Kücük olmak ne güzel .. Önümüzde büyüklerimiz gider yolda cukur varsa biz kardeşleri korurlar
  17. TUGAY58

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Bezin Mazot Lpg Yeni versiyon Elektirik koyma bakalım ikinci bahara, Ne dicek. Savaş kazanmanın bir yoluda saldırıdan hemen önce verilen bir nasiyat bence birnevi gaz,Bende kardeşime bir abisi olarak destek olmaya calışıyorum hocam...
  18. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Aman hocam.. Bir öğretmen cocuğuz olarak ( Ahdeyide biliriz vefayıda biliriz.) Selamlar

19. TUGAY58

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Sn gez-bil Sanırım bu karavanda geziye cıkmadan gidici gibi olabilir neden olmasın,ki özü ile sözü ile dört dört,lük bir iş cıkıyo.
  20. TUGAY58

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Coookkk Teşekkürler Haşmet bey,Bekir bey,Levent bey... Evet o Kara günlerimizde karavanımızın yapımında,da sizlerin yardımları ve siz gibi dost canların sayesinde kara günlerimizi güneşli günlere döndürdünüz ve üstüne üstelik bir,de karavan verdiniz.İyiki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri