Arama sonuçlarınız

1. B

Cihaz Tavsiyesi ve e-bay Alışverişi

arkadaslar maalesef gumruk bu gun teblıgat geldı cıhaz takılmıs sımdı kurtarmaya calısıyoruz.ama pek sansımız yok gıbı...

2. B

gümrükle konuştum su an herhangıbır problem yok ıslem ıcın sıra beklıyormus 3-4 gune sonuclanır dıyorlar.ıcım bıraz rahatladı :) gelısmelerden haber verırım...
  3. B

ptt nin kargo takıp ten sorgulattıgımda hala torbaya eklendi dıyor bı gelısme yok galıba gumrukte takıldı benım cıhaz ;D

4. B

cihaz bu gun sabah 09:40 ta türkiye gürüğüne giriş yaptı.gümrükte bı sıkıntı cıkmazsa kaç gune elime ulasır bılgısı olan varmı?
  5. B

anladım alı bey verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler.cıhaz elıme gectıgınde bılgı verırım.

6. B

kusura bakmayın dıkkatımden kacmıs evet wouxun onaylı ben alı bey ın tavsıye etmesı uzerıne dun ebaydan sıparısımı verdım ınsallah gumrukte bı sıkıntı yasamam sansımı denemek ıstedım en kotu gerı ıade ederım kargo masrafı cebımden cıkmıs olur.gelmesı 15 gunu bulur galıba sonuclardan sızıde...

7. B

biraz once baska bı forumda arastırma yaparken gordum nısan 2012 de 409 dan wouxun sıparı vermıs hıc problem yasamadan adresıne gelmıs hatta fotoları da vardı bu bızımde sorun yasamayacagımız anlamına gelmez ama yapmıs oldugum arastırmalara gore sıparıs verıp getrtenler baya var.
  8. B

yapmış olduğunuz açıklama için teşekkürler ali bey darbelere dayanıklı olması guzel ayrıca boyut olarakta tyt wouxun a gore bıraz daha kıbar gıbı geldı bana buda onemlı.ali bey bu cıhazı aldığımda elınızde tyt nın turkce kullanım klavuzu mevcutmu bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız....
  9. B

cihaz kargoyla gelecek eger secım yapabılırsem...

10. B

ilgilendiğiniz için tesekkurler cıhazı yurt dışından getırtecegım.

11. B

merhaba forum sakınlerı ben telsiz almaya karar verdım fakat yapmıs oldugum ıncelemeler netıcesınde ıkı model arasında kararsız kaldım 1-wouxun kg-uv6d 2-tyt th-uvf1 bu ıkı modelin artıları eksılerı nelerdır hangısını tavsıye edersınız.yorumlarınızı beklıyorum yardımcı olursanız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri