Arama sonuçlarınız

1. orenisi

Daxom Hermetik Sofben

Yoğuşma içteki egzost borusunda oluşacağından her 2 dirseği de delip içteki boruya kaynattıracağınız 15 - 20 mm çapında bir boruyu dıştaki dirseğin dışına taşacak şekilde uzatmalısınız. Her 2 boru arasındaki çap farkı 5 cm olduğuna göre 5 cm lik 15- 20 mm çapında bir boru iç dirseğe kaynatıldığı...

2. orenisi

Kaçkar ve Trans Kaçkar Seyahati için Tavsiyeleriniz

Ynt: Kaçkar ve Trans Kaçkar Seyahati için Tavsiyeleriniz 4x4 araç ile trans kaçkar konusu daha öncede bu forumda gündeme gelmişti ama en azından bizim geçtiğimiz rotada bu mümkün değil gibi görünüyor. Parkuru arazi aracı kullanan birisi treking yaparak geçerse daha sağlıklı karar verir. Ben...
  3. orenisi

Ynt: Kaçkar ve Trans Kaçkar Seyahati için Tavsiyeleriniz Yusufelinden minibüs ile Yaylalar köyüne kadar gidip oradan zirveyi amaçlıyorsanız Olgunlar köyünü geçip Dilberdüzü ana kamp alanına ulaşıp sabah 4 gibi zirve yürüyüşüne başlayabilirsiniz. Zirve için en uygun zaman Temmuz sonu ile Ağustos...

4. orenisi

Ynt: Kaçkar ve Trans Kaçkar Seyahati için Tavsiyeleriniz Kaçkarların kuzey yamaçları denizden yükselen su buharının yüksek dağı geçemediğinden genellikle sisli ve yağışlıdır. 2008 yılında temmuz başında ilk kez Aydere gittiğimde hava günlük güneşlikti. Yukarı Kavruna çıktığımızda her taraf net...
  5. orenisi

Mesajınızı 1,5 ay gecikmeyle gördüm. Her ne kadar gitmeyi düşündüğünüz tarih geçmiş olsa da bu konuda bir kaç şey söylemek istiyorum, en azından bundan sonra gitmek isteyenler bilgi sahibi olurlar. Ekimden itibaren trans kaçkarın riskli olduğunu düşünüyorum. Bölgede Ekim ayından itibaren kar...

6. orenisi

Bisiklet ile Trans Kaçkar

Ynt: Bisiklet ile Trans Kaçkar Kadir Bey ilginiz için teşekkür ederim. Yaşım 55 ve bende kendimi yaşlı kabul etmiyorum. 2 bisikletim var ikisi de Trek marka. Kaçkara giderken kullandığım bisiklet Trek 3700 modeli başlangıç seviyesi dağ bisikleti ve 26" tekerlek çaplı, kilitlemesi olmayan ön...

7. orenisi

Ynt: Bisiklet ile Trans Kaçkar Burada paylaşmamın nedeni ilgi çekmek değil. Zamanında bu turu yapmaya karar verdiğimde gezenbilir dahilp internette pek çok yerde araştırma yaptım ve benim kafamdaki soru işaretlerini giderecek bilgi ve dökümana maalesef ulaşamadım. Aynı sıkıntıyı Suuçtu şelalesi...
  8. orenisi

Ynt: Bisiklet ile Trans Kaçkar Teşekkür ederim arkadaşlar. Çok ilginç anlar yaşadık ve turdan çok büyük keyif aldık. Daha şimdiden gelecek yıl yine gitsem mi diye düşünmeye başladım.
  9. orenisi

İstanbuldan Erzuruma giderek başladığımız bisiklet ile Trans Kaçkar turumuza ait karelerden bir kısmını sizlerle paylaşmak istiyorum. Turumuz Hopa’da sona ermiştir. Bu tura uzun zamandır rota ve zorlukları aşma konusunda çalışarak hazırlandım. Tura 3 kişi katılacağız. Erhan 2 gün önce...

10. orenisi

Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı)

Ynt: Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı) Önümüzdeki hafta sonu Trans Kaçkar turuna çıkacağız. Bununda çok keyifli geçeceğini düşünüyorum.

11. orenisi

Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı)

Ynt: Bisikletle Gökçeada (Konaklamalı) Keşke gitseydiniz 3 günde fazla zorlanmadan bu turu gerçekleştirirdiniz. Biz geçen yıl bayramda adaya 1 tam gün 2 gece ayırabildiğimizden Kaleköy tarafı hariç diğer yerleri gezebilmiştik. Yokuş gerçekten çok ama 35 - 40 km civarında etaplar rahatlıkla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri