Arama sonuçlarınız

1. oguz1134

2003-2006 Model Land Cruiser Vx100 Arıyorum

ben yeniyim azcık fikir vereyim.. her 100binde agır bakımı vardır.. bakımın işçiliği zor.... parca fiyatları uçuz degildir.. dogru ellerde orjinal parca ile bakım olmuşunu bulmanız gerek.. 8 buji si yaklaşık 500 tl gibin dir mesela normal bi usta yarım günden fazla buji degişiminle boguşur...

2. oguz1134

Xj 4.0 Hararet Sorunu

bazı konulara dikkat cekmek istiyorum.. porcöz kesinlik le kullanmayın derim .tüm pisliği kaloriper peteginin alt kısmına toplayıp adeta taş yapıyor.. misal aracı 3-5 ay antifiriz olmadan kullandınız ..antifiriz koymadan önçe bi ince temizlik istiyorsunuz içi cok pis degil emin olduğunuz bi...
  3. oguz1134

Oto Buzdolabı 12 V Saatte 3.5 Kva Güç Tüketiyor

bu sordugunuz soru bilmece gibim olmuş.. mühendislere mektebinde yüksek matematik okuturlar..benim diyeni bu hesabı yapacam derkene balatayı sıyırabilirler.. 12v. dc ile calışan buzdolapları 3-4 ayrı sistem ile calışıyor bildiğim peltier denen sistem : resistans gibi bişi vardır içinde sogutma...

4. oguz1134

Acil Yardım - Jimny Orjinal Jantı 15*5,5 Ise 15*8 Ölçü Uyar Mı??

16 inc 'de kullanabilirsiniz..jantı yükseltmiyecek iseniz dış çap 27 inç olmalı.. et degeri tutmaz ise tekerlek içde <> dışda durma durumu var ..sürtme o zaman olur .. 98<>2005 grand vitara jantı oluyor diye biliyorum.. netten araştırıp et degerleri tutuyormu aynı mı..? bakın derim.
  5. oguz1134

kesip biçip kaynatılıyor ,topkapı,maslak yapanlar var.. en temizi orjınal jantları bi köşeye koyup muayene zamanı kullanmalık bırakın .. 8 inç jant'a 235 lik tak derim 235/60/16 'da 27 inç orj ebaddır.. vitara jantı bak istersen bi araştır et degerini uyarsa cıkma bak derim

6. oguz1134

Crom Jant Boyama

krom nikel elektroliz yolu ile kaplama olur..yapanı bilmiyorum aliminyum jant (celik jant) denir genelde,, aliminyum argon kaynak ile tamir doldu vs..,kumlama ile temizlik ,polisaj ,zımpara ile elle temizlik + boya vs yapılıyor.. topkapı akınsal oto sanayide ( topkapı fiat bayisi fırat oto...

7. oguz1134

bu soruyu gogıla '' rım range ' diyem sorun..;) tüv muayeneden sadece orjinal ebad lastik ile geciliyor ..bilginize.. geniş janta geniş lastik takıp kullanabilirsiniz işin aslı..:)
  8. oguz1134

Buji Bobini 2004 Gv.5 Kapılı 2000 Motor.

Coil assy,ignition Suzuki, 33410-77E22-000 33410-77E2 suzuki grand vitara - Google'da Ara sgp ambalajlı ürün orjinal parcadır ..fiyatı ,kalitesi farklıdır.. rot kolunun yerlisini taktıysanız araziye girip ilk artikilasyon denemenizde oracıkca kalıçaksınız dikkat derim..asvaltta bi farkı yok...
  9. oguz1134

Toyota Vx100 Yukseltme Kıt Sorunu

toyota geçmişim 6 ay kadan.. ofroyt geçmişim hiç yok ..:( hakiki piknikçiyim..;) prado bildiğim vx 100'den de kibar..işin ustaları forumda geçmişde yazıp çizmişler şimdik tekrar yazıp çizmekden pek hoşlaşmıyorlar geriye dogru konuları tarayın derim.. vx80 benim favorim ama biraz koçaman bi...

10. oguz1134

Duster'ım Soğukta Geç Çalışıyor.

''Konuyu Takip Etmeyi Bırak'' ben buna tıklıyorum bu konuda bir mesajım var ,maksadım aracı geç çalışan arkadaşa yardımçı olabilmek idi.. bu yazdıklarınızı okumak zorunda kalıyordum ;) klawye bitirimliği ilgi alanıma girmiyor .. ben sagdan uzuyorum..size iyi forumlar..:)

11. oguz1134

Toyota Vx100 Yukseltme Kıt Sorunu

1998<>2008 arası 4.7 v8 motorlu vx 100'den mi bahsediyorsunuz..? ön torsiyon cubuk ,,arka yaylı o araclarda .. + ahc sistem vardır.. 15 santim yükseltip hartofroad yapma fikrine arac uygun degil derim .şahsi kanaatim.:) vx 80 ise o zaman iş degişir .. ustalar yorumlar benden bu kadar.
  12. oguz1134

Buji Bobini 2004 Gv.5 Kapılı 2000 Motor.

BERU : ZSE072 - Ignition Coil NGK 48281 Ignition Coil SIDAT 85.30230 Ignition Coil BREMI 20151 Ignition Coil QUINTON HAZELL : XIC8305 - Ignition Coil METZGER 0880018 Ignition Coil TRISCAN 8860 69006 Ignition Coil JAPANPARTS BO-800 Ignition Coil VEMO : V64-70-0006 - Ignition Coil BBT...

13. oguz1134

Bf Goodrich At Ko2 Lastik

snow flake diyem bi şareti var + ms yazıyor üstünde.. ms lastik ...tam kar kış lastiği degilsede idare eder vaziyette demek..(kanuna göre trafik polisine ms işareti yetiyor..) Google buz resmi olanda en hakikisinden +7 derece sıcaklık altında kullanılması gereken kış lastiği anlamında...
  14. oguz1134

Duster'ım Soğukta Geç Çalışıyor.

fransız dizel motorlu bi aracda bende var konu ilğimi cekti.. depo daki pompa 3-5 bar arası bir basınç ile yakıtı hdi pompaya yollamaya yarar.. yolladıgının kullanacagını hdi pompa kullanır fazlası depoya geri gönderir.. hdi pompada basınç 1500 bar civarıdır... motor enjektörleri 1500 bar...
  15. oguz1134

Çift Akü

banner marka Running Bull AGM '' cinsi olan aküyü tavsiye ederim.. cok prof müzik çiler bunu kullanıyor diye duyum aldım.. ilgili forumlar var göz atın optima akü de iyi bilirdim ama cok fazla şikayeti olan insan duydum birden bitiyor ve arkasında duran bi firma yok akü kuçakta kalıyor..:(...

16. oguz1134

Çift Akü

1994 YILI GİBİ 1992 PEJO 1.9 GTİ aracımda o yılların modasına uygun müzik sistemim vardı 2 bas2 595 jbl + tewetwri vs o minnacık bayan tarzı aracla ben daglarda gezer gençlik-cahillik dönemimde avcılık yapardım.. eskişehire bıldırcına gitmişdim tam işim bitti istanbul yoluna girecem şehir...
  17. oguz1134

Çift Akü

12V-24V Digital LED Display Volt Meter Auto Car Cigarette Lighter Voltage Gauge Akü Voltaj Göstergesi Oto Yedek Parça, Aksesuar GittiGidiyor'da AKÜ VOLTAJ VE ISI GÖSTERGESİ (TERMOMETRE) - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 266837333 cakmaklıga takılan bu oyuncak kılıklı en...
  18. oguz1134

Çift Akü

2 boşalmış akü ile şarz dinamosunu, sahah sabah bayagı bi terletir diye düşünüyorum.. şarz dinamosunun araca uyabilenin yüksek amperlisi ile degişmesi daha saglıklı olur.. bu tip işleri karavancılar en iyi bilir en azından tecrübeleri fazladır onlardan bir bilen bulup danışmalı.. Atilla...

19. oguz1134

Çift Akü

fikir verebilir diyem yapıştırdım sök tak yapım aşamaları ..:)
  20. oguz1134

Çift Akü

3-4 yıl önce yaptıgım işler kafamda kaldıgı kadarı ile paylaştım.. DC 12V Delay Timer Relay Power on Time 0~60 Minute Solid Delay Socket H3Y-2 Base bu zaman rölesini kullanmışdım ilk 10 dakika kadar arac kendi aküsünü dolduracak sanra şarz dinlenme moduna girecek sonrada arkadaki akümü kontak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri