Arama sonuçlarınız

1. K

Cherokee Xj Lastik Sorunsalı!

Teşekkür ederim ttogan.Soracağım bir şey olursa rahatsız ederim.Saygılar

2. K

Bilgiler için çok teşekkür ederim çok makbule geçti ttogan.Lastik havalarını 30 dan yukarı kullanmıyorum.Aracımdan düz ve temiz bir yolda en ufak şikayetim yok(titreme,yolda yalpalama vs. kesinlikle olmuyor beni hiç yormuyor).Virajlarda da yerler kuru olduğu sürece hiç bir sıkıntım yok ama...
  3. K

Mersin'de yaşıyorum burada bu işlerden anlayan ustaları bulmak çok zor ama yine de sorup soruşturuyorum.Bu get olayını anladım fakat arka makası orijinal haline döndürmek mümkün müdür acaba ? Bu arada amortisörlerin patlak olma ihtimali var mıdır(çok hafif bir kasis ve çukurda bile çok rahatsız...

4. K

Bilgiler çok işime yaradı herkese teşekkür ederim.Sanırım şu aşamada 2'' get alana kadar ya böyle idare edeceğim ya da takozları biraz küçülteceğim.
  5. K

Tamamen bilmediğimden soruyorum takozlar kalsa(yüksekliği hoşuma gidiyor) amortisörler değişse sorun giderilebilir mi yani amortisörler miyadını doldurmuş olabilir mi? Aslında benimde aklıma 2'' adam akıllı bir yükseltme kiti var ama bütçem şuan için müsait değil. Bir de 31/10.5/15 lastiğin yere...

6. K

30/9.5/15 ile 235/75/15 AT lastik ebatları arasında kararsız kaldım :) bu arada 31/10.5/15 lastik takılı janta bu ölçüler uyar mı acaba?

7. K

Aracımın mevcut halinin fotoğrafını ekledim.
  8. K

Teşekkürler.255/75/15 değil mi? Yoksa 16'' janta mı geçsem acaba diye düşünüyorum 75 yanak herhangi bir problem yaratır mı ?
  9. K

Merhaba herkese.1998 model xj sahibiyim,aracım takozla yaklaşık 7 cm yükseltilmiş ve 31/10.5/15 ebatında lastikler takılmış ayrıca dodik de var(bende evvel ki sahibi tarafından yapılmış).Ben aracı daha ziyade asfaltta kullanıyor hafta sonları ise yayla gezileri yapıyorum(kesinlikle aracı çok zor...

10. K

XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-(

Bu arada genelde şehir içi hafta sonları yayla kamp gezilerinde kullanıyorum.Şehir içinde bir miktar konforsuzluk beni rahatsız etmez açıkçası.16'' janta mı geçmeliyim acaba ? Bir arkadaşım yanağın çok büyük (75) olmasının sıkıntı çıkarabileceğini söyledi acaba siz ne düşünürsünüz?

11. K

XJ Lastik Ölçüleri ve marka yardımı :-(

Merhaba...Forumda yeniyim hatam olursa affola.Bende de 1998 XJ var ve eski sahibi takozla bir 7 cm kadar yükseltmiş lastik olarakta 31*10.5*15 at var üzerinde ve artık değişim zamanı geldi.Bende tecrübeli arkadaşlara danışayım dedim.Mevcut lastiklerden hiç memnun değilim inanılmaz rahatsız...
  12. K

Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Evet bushwaker :-) .Aslında görüntü olarak yükseklikten şikayetçi değilim gayet güzel görünüyor fakat konforu ve kullanımı etkiliyor diye düşünüyorum 94 modelini orjinal kullanmıştım bi ara.Ya yüksek kullanmalı ya da orijinaliyle takas...

13. K

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? En iyisi söylediğinizi bi denemek sanırım.dodikleri seviyorum ve lastiğin küçük kalması estetik açıdan hoş görünmez diye düşünüyorum.düşürmekte zormus :-)
  14. K

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Yukarıda ki soru eksik olmuş.orjinal haline uygun(düşüreceğimi varsayarak) 15" en büyük lastik ebadı ne olmalı acaba 30 9.5 15 falan olur mu?
  15. K

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Tsk ederim Emre bey.Fakat ben araziye neredeyse hiç çıkamadığım için benim için gereksiz bir yükseklik(araç bana böyle geldi:).konfor ve kullanım açısından.Aracım da dodik de olduğu için elimdeki jantlara uygun( 15 inch) en büyük ebatlı...

16. K

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Aracımda 3inch yükseltme var bu haliyle camurkukla lastik arası epey açık görünüyor.bi deneyip sürtme yapı yo mu bakmayı düşünüyorum.sürtme yapmaz ise başka bir problem olur mu?tsk ederim
  17. K

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? Merhaba.98 model xj country sahibiyim.aracımı yükseltmeden 31 10.5 15 ebatında lastik takabilirmiyim(elimde bu ölçülerde lastikler var).takabilirsem şayet dezavantajı ne olur? Not:off road yapmıyorum şehir içinde kullanıyorum.tek ederim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri