Arama sonuçlarınız

1. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ;)

2. jeomad

3. jeomad

4. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 01-05 Yaş arasın da iken oturduğum Köyü ve evi bugun ilk kez Tekrar görmeyi nasip eden mevlama şükürler olsun. Yıllardır gitmeyi cok istiyordum. Nasip bugune imiş. :)
  5. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu "Kimileri boş laf yapar, Kimileri İcraat yapar mış," Arkadaşlar işlerime asılmam nedeni ile yoğunlaştım. Takip ve Desteğinizdeyim. Yeterli zaman ayıramadığım için sevdiklerimden özür dilerim. Bugün sabah 06:00 dan Akşama kadar 750 Km...

6. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Elime Geçirmişim Kulup Parasını, Kapmışım Mercedes in anahtarını hayatımın son ve yorucu günlerinin tadını cıkarıyorum.

7. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Amerika Başkanlık Sezçimlerinin sonuclarını bekliyorum. Açıklamalarımı ondan sonra yapacağım.
  8. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @ismail06 Arkadaşlar geçen haftaki etkinlikte aramızdan ayrılmak zorunda kalan İsmail bey (ismail06) kuzu cevirme katılım payını bırakarak ayrılmıştır. Gösterdiği bu onurlu davranışından dolayı tekrar kendisine TEŞEKKÜR EDERİM.
  9. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu hafta sonu Düzce Offroad Grubunun yılın son yarış organizsayonu var Bolu Düzce civarında; Kalabalık bir etkinlik olur, Gönlüm orda olmak istiyor. Cumartesi sabah erkenden Bolu dan 50 Km uzakta olan 7 göllere gidip Pazar sabah da yarış...

10. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @Mesut Bey; Yedi göller hakkında biraz bilgi vereyim isterseniz; Şu an tam vakti evet haklısınız, *** Orada Kuru Fasulye Pişirmek Lazım *** Kamp Malzemesi gidenlerin tam olması Lazım (Cadır, Mat, Şişme yatak, Uyku Tulumu,) *** Ateş de...

11. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @Orhan Bey; *** Grubu SAVAŞ TANIR beyle SOHBET ederken kurduk, *** Ersin GÜZEL ve Erkan NEZİR beyin destekleri ile bir hale getirdik. *** Yapılmayanları arzuladık ve hemen yaptık, *** Ben de Tekrar yeni aracımla tırmanmak istediğim...
  12. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kuzu cevirmeden kalan resimlerimiz https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.290266994423971&type=1

13. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu akşam üstü Nallıhan Beypazarı arası kuş cennetine Yarın yapılacak offroad yarışlarını izlemeye gidiyorum. Gelmek isteyen arkadaşlar ceb ten ulaşabilir https://www.facebook.com/events/380222702061476/?fref=ts
  14. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, huzurlu, mutlu ve bereketli bir bayram dilerim. Murat BALCİ
  15. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @ Monti Jubilem Offroad Yapmaya yönelik, Offroad da yapmak istediklerimi yaptım, Bundan sonrası kaza bela Artık Offroad a seyirciyim, Etkinliklerinize de Misafir. Biraz da Outdoor yapacağım

16. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hayirli Bayramlar Arkadaşlar
  17. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tesekkur ederim. Günes batarken ciktiğim son tepe de jubilemi yaptim sessiz ce. Daha fazlasi cok tehlikeli. Umarim Arkadaslar bundan sonraki etkinlikleri bu etkinlikleri örnek alarak ve daha da gelistirerek devam ettirirler.
  18. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Geçmiş olsun Tecrübe kazandınız.

19. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Forester onun kasasina sigar anca
  20. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Değerli Doğa ve Motor seven Arkadaşlarımız, Vaktinizi, Emeğinizi, Sevginizi, Paranızı, Dostluğunuzu, Doğa Aşkınızı, 4x4 ve 2x1 Sevginiz için ve Kuzu muzu paylaştığınız için TÜM GÜN BİZİMLE OLAN ETKİNLİK Arkadaşlarımız a, TEŞEKKÜR EDERİM...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri