Arama sonuçlarınız

1. gokdogan

Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız

Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız seneye bende kayseriden nasipse...

2. gokdogan

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...
  3. gokdogan

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? gayserililer beni de ekleyin ben ekleyemedim. td5 2003 discovery

4. gokdogan

Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı

Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı mesele disco olunca ilgimi çekti takip ediyorum. benim araçta disco 2. sıkıntım olsa yapabilirmiyim diye düşünüyorum. kendi atölyenizde çalışıyorsunuz. mesleğiniz sanayimi yoksa amatör olarak mı yapıyorsunuz. saygılar
  5. gokdogan

Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı

Ynt: Discovery 2 Sunroftan Su Alma Sorunu Ve Tadilatı kolay gelsin Ahmet bey. paylaşımınız için teşekkür ederim. takip ediyoruz çalışmanızı. selamlar

6. gokdogan

2004 Td5 Den Cikma Parcalar

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar Bu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür. Ederim. Gerçi öğrenmem gereken çok konu var td5. İle ilgili

7. gokdogan

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar kıvanç bey çadırın ve aracın son halinin fotoğrafını merakla bekliyoruz
  8. gokdogan

Ynt: 2004 Td5 Den Cikma Parcalar selamlar kıvanç bey td5 parça parça satıyor musunuz yoksa. :D. aslında bende orjinal jant alsammı diye düşünüyordum. benim aracın üzerinde 255-55 18 ölçülerinde jant var. uzun yolda kullanmak için takmış ilk sahibi sanırım. orjinali nasıl olur acaba. diğer...
  9. gokdogan

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Çok teşekkür ederim kıvanç bey. Aslında bende o niyetle gitmiştim servise fakat cihaz yok vb bişeyler söylediler. Öğretmenim. Nasipse yarı yıl tatilinde gitmeyi düşünüyorum. Gaye otomotivde randevu alacağım..

10. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Bu gün servise gittim 2006 dan önceki araçlara bakacak. Cihazımız yok dediler. Mekanik sıkıntı olursa bakarım, elektronik kısımlarda sıkıntı olursa. Bakmayın dedi usta. Yani şimdiden tedbirini almam gerek. Yoksa. Disco ile Kayseri'de başbaşa...

11. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen aynen dediğiniz gibi benim suzukide bile hafif tampon çamurluk far 10 u bulmuştu şimdilik memnunum. salı günü servise gideceğim genel kontrol ve bir de aracı hareket ettirmeye başlayınca hafif bir uğultu sesi duyuyorum onu göstereceğim. tatmin...
  12. gokdogan

Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba seçiminiz isabet eder inşallah. aslında bende bu tarz bir planı uzun vadeli planlıyorum. bir kaç yıl sonra td5 3 yada iyi toplanmış defendir. sizi her iki seçenekten de takip edeceğim. selamlar

13. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen birde toplamda 12bin tl lik kazası var.
  14. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen kusura bakmayın .Aynen dediğiniz gibi gözümden kaçmış. sizleri unutmadım. buradaki arkadaşların yönlendirmesi çok faydalı oldu. arcı almamda. şu sıralar aracı takip ediyorum. yeni edindiğim arkadaşıma ısınmaya çalışıyorum. devasa bir şey. çok...
  15. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

16. gokdogan

Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba

Ynt: Benim 2004 Td5 İ Satsam Mi Acaba selamlar kıvanç bey. öncelikle hayırlı satışlar diyelim. bende sizin ve diğer arkadaşların güzel değerlendirmeleri ile td5 aldım. henüz bir haftalık td5 kullanıcısıyım. doğrusu bu devasa araca alışmaya çalışıyorum. anlamaya çalışıyorum. aracınızı satacak...
  17. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Buda benim yeni aracım. Nasip olursa daha sonra yeni resimler ekleyeceğim
  18. gokdogan

discovery td5 m ve s yeşil lambaların arada sırada yanıp yanıp sönmesi

Ynt: Discovery Td5 M Ve S Yeşil Lambaların Arada Sırada Yanıp Yanıp Sönmesi Adem ustaya çok teşekür ederim dün beni aradı aşağıda yazacağım konuları görüştük. Salı gününe kayseri land Rover servisine randevu aldım. Aracı takip ediyorum. Bir eksiği varmı diye.düşük viteste, kalkış esnasında...

19. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen çok yoğunum inşallah bir iki gün içinde ekleyeceğim hem aracın işlerini hemde araç takibinden dolayı biriken işlerimi hallediyorum. bu arada aracımı anlamaya çalışıyorum. merak ettiğimi burada formada ustalarla paylaşıyorum. bütün bunları burada...
  20. gokdogan

Kayseride 4x4 Ustaları

Ynt: Kayseride 4x4 Ustaları selamlar arkadaşlar henüz sanayiye gitmedim. gidince yukardaki ustalarla tanışacağım. bununla birlikte ben aracımı değiştirdim. şimdi sıkıntı yok fakat şimdiden deneyimi olan land Rover ustası ile tanışmak istiyorum. tabii servisi de bir kenara koymuş değilim oraya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri