Arama sonuçlarınız

1. off road runner

23-28 Haziran Sümela dan Macahel e 1240 km

Ynt: 23-28 Haziran Sümela Dan Macahel E 1240 Km Gezinizden 4 yıl sonra merhaba. Ben de, 2011 yılında D.Kradeniz'e gitmiş ve dağ bayır çok güzel gezmiştim ama Macahel eksik kalmıştı. Kısmetse bu sene Ağustos ayında, özellikle Macahel için oralara bir kez daha gideceğim. Sizin anlatımlarınızdan...

2. off road runner

Muğla Ula Göleti Tanıtım Gezisi

Ynt: Muğla Ula Göleti Tanıtım Gezisi Paylaşımınız için teşekkürler. özellikle kano kısmını kıskandım. Bu durumu ben de düşünceğim :)
  3. off road runner

Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

4. off road runner

Kumlucadaki Kamp Alanları Veya Ucuz Pansiyonlar

Ynt: Kumlucadaki Kamp Alanları Veya Ucuz Pansiyonlar Kumluca merkezinde değil ama sahilinde veya Kumluca'dan Finik'ye giderken Hasyurt sahilinde ağaçlar altında, suyu ve tuvaleti bulunan güzel bir alan var (Kumluca merkeze 5-6 km). Sanırım sizin için uygun olur.
  5. off road runner

Bolkarlar

Ynt: Bolkarlar Daha önce pek yayınlanmayan bölgeden hepsi birbirinden güzel fotoğraflar. Adeta, "kartallar yüksek uçar" der gibi. İnsanda gitmek isteği yaratmış. Teşekkürler.

6. off road runner

A. Dergisi Ekinde 1/250.000 Lik Mükemmel Karayolları Haritası Var

Atlas dergisi haziran sayısı ekinde 1/250.000 ölçeğinde, tam 290 sayfa, 81 il - 919 ilçe - 372 bucak - 19212 köyü içeren güncellenmiş TÜRKİYE Karayolları Haritası var. Ayrıca dergide de, Antalya - Geyikbayırı tırmanma ve gezi anlatımları var. Ben aldım. Özellikle dağ-bayır-yayla gezenlere...

7. off road runner

Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 İskenderun derken, Arsuz eskiden İskenderun'un yazlığı idi. İskenderun'dan da fotolar varsa görmek isteriz.
  8. off road runner

Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 8 sene oturduğum, ilkokul ve ortaokulu okuğum İskenderun'u ve dedemin bir müddet yaşadığı şehir Antakya'yı yıllar sonra tekrar görmüş gibi oldum. Hatay'a ve sizlere selam olsun, yolunuz açık olsun :)
  9. off road runner

Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen.

Ynt: Terrano Hakkında Güncel Bilgi Lütfen. Bir ara ben de niyetlendim. Daha önce Terrano kullanmış, bu işlerden çok iyi anladığını düşündüğüm arkadaşıma görüşünü sorduğumda "uzak dur abi.... terrano sorunlu bir araç...parcalarıda pahalı" cevabını aldım. Kendisine çok güvendiğimden niye diye...

10. off road runner

Gezenbilir İzmir; Menemen Hatundere Dumanlıdağ Yürüyüşü (13 Nisan 2014)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Menemen Hatundere Dumanlıdağ Yürüyüşü (13 Nisan 2014) Yürümek güzeldir, bir de doğada olunca ;)

11. off road runner

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi Ve Gölcük Gölü Gezisi İyi tatiller, güzel gezmeler :D
  12. off road runner

Ödemiş, Birgi ve Gölcük Gölü Gezisi

Ynt: Ödemiş, Birgi Ve Gölcük Gölü Gezisi Bu sitede eskiden daha çok bu tip paylaşımlar vardı ama maalesef son zamanlarda sadece araçlar, yedek parçalar vb konular yazılıyor. Bizler de elimizden geldiğince gezip gördüğümüz yerleri paylaşmaya çalışıyoruz. Görüşleriniz için teşekkür ederim. Kerim

13. off road runner

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Emre kardeşim, Yurdumuza ve Antalya'mıza hoş geldiniz. Yeni yaşamınız hayırlı olsun. Sizin Antalya'dan olduğunuzu bilmiyordum. Ben de Antalya'da yım. Görüşebilmek üzere, sevgilerimle...
  14. off road runner

B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları Teşekkür ederim Macit Bey.
  15. off road runner

B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları Teşekkür ederim Tahsin bey. Darısı tüm dileyenlere ;)

16. off road runner

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları Teşekkür ederim Salih Bey.
  17. off road runner

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları Ağva deresindeki 4.5 saatlik deniz bisikleti gezimizde epey zevk almış, biraz da yorulmuştum. Eşim ile oğlum odaya çıkıp eşyaları toplarken, ben de biraz dinlenmeye koyuldum. Ne de olsa birazdan 700 km...
  18. off road runner

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları .

19. off road runner

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları .
  20. off road runner

Ynt: B. K.deniz Gezimiz. Dağ-orman-dere-şelale-göl-kanyon-longöz-fiyord-mağara Fotoları Deniz bisikleti ile denize doğru gitmek üzere otelden ayrıldıktan 3 saat 15 dakika sonra tekrar otelin önüne dönmüş olduk. Şimdi ters taraf doğru geziye devam edecektik. Otelimizin dereden görünüşü.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri