Arama sonuçlarınız

1. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Matunuck Sörf Kayağı

İç döşemesini 8 mm koyu gri lastik ile kapladım. Sırtlık oldukça rahat ve ayarlanabilir oldu. Ön ve arka bölümde 7 cm kalınlığında sert köpük malzemeden yapılan iki adet destek var. Arabanın üzerinde çok rahatça taşınıyor. Bavul taşır gibi elinize alıp yürüyebiliyorsunuz. sadece 11 kg.

2. Mehmety

Boyutları küçük ve çok parçalı olduğundan çok özenli çalışmak mümküm. Epoksi sürmeden ahşap renklendiriciler ile önce ahşabı renklendirebilir ve değişik renk ve desenlerde kendi yaptığınız kayağınıza sahip olabilirsiniz.
  3. Mehmety

Merhaba, Yapımı oldukça basit , boyutları ufak ve yapımı çok zevkli bir sörf kayağı, bu seferki konu. Geçen hafta sunu denizde denemesini yaptım. Nasıldı derseniz ben yorum yapmıyorum. Denize indirdiğimde çektiğim bir kaç fotografı en son ekleyeceğim. Deneyimli biri yorum yapmak için deneme...

4. Mehmety

Kiralık Sea Kayak varmı?

Ynt: Kiralık Sea Kayak varmı? Merhaba, Proje devam ediyor, fakat henüz yapım aşaması durumundan çıkamadım. Boya ve yer kaplamasını gibi işler var şu sırada. Sanırım gelecek mayıs ayına kaldı açılış. Yer, Bayramoğlu - Yelkenkaya da olduğundan isim olarak ''YelkenKayak '' da karar verdik...
  5. Mehmety

Kampçı , Yörük, Çingene , Piknikçi, Mangalcı ve diğerleri

Ynt: Kampçı , Yörük, Çingene , Piknikçi, Mangalcı ve diğerleri Bu konuyu tartışmamız gerektiğini düşündüğüm için bu konuyu açtım. Amacım kimseyi kırmak değil, tabi kırılmak da. Sonuçta atalarımız göçebe. İlk önce ben tarafımı belli edeyim. Ben kendimi 'ilkel kampçı' olarak tarif edebilirim...

6. Mehmety

Muş Genel Bilgiler

Ynt: Muş Genel Bilgiler ''Muş'' kelime olarak hep komik gelmiştir bana.. Vilayet ismi olacak kadar karizmatik bir kelime değil açıkcası. Askerdeyken Muş lu bir arkadaşin tekmil getirmesi beni 18 ay gülümsetmişti. Orasi da nerede, kaç kişi yaşıyor, senden başkası yaşıyormu orada falan... Keske...

7. Mehmety

Kampçı , Yörük, Çingene , Piknikçi, Mangalcı ve diğerleri

Kampçı , Yörük, Çingene , Piknikçi, Mangalcı ve diğerlerini birbirinden ayıran nedir ? Bu konuyu açmamın nedeni, son yıllarda kamplarda ''kampçı'' dan çok, başka türden kişiler görmem. Sanırım ülkede otostopçu kalmadığı gibi, yakında kampçıda kalmayacak. Tabi kamplar boş kalacak demiyorum...
  8. Mehmety

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Ben eleştirmiyorum, takılıyorum, yanlış anlamayın. Benim yazdığım ortada ve arkasındayım. Bu konuyu burada uzatırsak konu sahibine ve çalışmasına haksızlık olacak. Forumda '' Kampçılık '' konusu altında düşüncelerimi...
  9. Mehmety

Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.

Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım. Bu kadar konfor bir kamp ortamı için bence çok fazla. Hatta benim tarifime göre bu kamp dan çok fazlası. Yerleşmeye gitmişsiniz gibi. Yörük yaşamına benziyor, tek fark deve yerine jeep kullanılması. Yine de hayırlı olsun...

10. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Wood Duck 12

Selam Metin abi, Hisarönün de ünlü oldu benim kano. Bu sene yalnız kaldım kürek çekerken. Kısmetse önümüzdeki önümüzdeki yaz iki tane kano getireceğim. Seneye yine görüşmek üzere. Saygılar,

11. Mehmety

selam, Açıkcası internetden plan bulup, kayak yada tekne yapmaya uğraşmayı önermiyorum. Planlar pahalı değil.. bir kayak imalatı için bile toplam harcanan paranın altı da biri gibi.. buna rağmen orjinal plan olmadan 10 m tekne yapan çılgınlar var. Plan satın aldığınızda, sadece bir plan satın...
  12. Mehmety

Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın

Ynt: Macera Cumhuriyeti'nden Hiçbir Şey Almayın Uyarı için teşekkürler, aynı 'maceraya' düşmeden, tam zamanında mesajını okudum. Haftasonu aynı yere alışverişe gidecektim.

13. Mehmety

Türkiye'deki Deniz Kayakçıları

Ynt: Türkiye'deki Deniz Kayakçıları Çok güzel, hemen kayıt yapıyorum. ( 3 ay sonraki toplam sayıyı da gerçekten merak ediyorum ) Bu arada eylül başı bir iki haftalığına Marmaris - Hisarönü koyuna gidiyorum. Genelde Çubucak - Orhaniye - Hisarönü rotalı Tek başıma kürek çekiyorum. ( geçen hafta...
  14. Mehmety

Evinde Tekne Yapan Adamlar

Ynt: Evinde Tekne Yapan Adamlar selamlar, Evde tekne yapan adamlar ! Kullandığımız malzemelerin faturalarını saklayalım.. Tekneye liman kağıdı çıkartmak istersek, bu faturaları liman başkanlığı istiyor.
  15. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Ynt: Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17 selam, Biliyorsun bu trimaran kayakı plandan yapıyorum. Tüm detaylar düşünülmüş, 2007 den beri kullanılıyor. Aslında yelken direği kayağın güvertesine hiç dokunmuyor. Bir ucu taban kısmında yuvaya oturmuş şekilde, diğer dayanak noktası ise 'Aka'nın...

16. Mehmety

Selam Vedat, Ahşap ile yapılan tüm kayaklar genelde 600 -900 tl gibi bir rakama mal oluyor. Detaya girersek; - Orjinal plan 150- 200 tl - 4 plaka 4 mm kontraplak 200- 250 tl - 1 kutu 3 litre epoxy 100 tl - 4 m cam elyaf 180 tl - Boya 60 tl - Ivır - Zıvır 100 tl Ivır Zıvır ile kastetiğim...
  17. Mehmety

Kiralık Sea Kayak varmı?

Ynt: Kiralık Sea Kayak varmı? Selamlar, Bende seninle aynı düşüncedeyim Volkan. Yeterince çaba harcadığını biliyorum. Mesajımın altındaki 'saygılar' ı bu yüzden eklemiştim, belki benden 10 yaş ufak olduğunu bildiğim halde.. Ve bence en değerlisi kendinizi ve tekniğinizi geliştirme...
  18. Mehmety

Kiralık Sea Kayak varmı?

Ynt: Kiralık Sea Kayak varmı? Merhaba Volkan, Bodeka'nın lokali yok mu ? :) Arz-Talep ilişkisi çok eskilerde kaldı. İnsanlık son 20 yılda bu basit ilişkinin üzerine çok şeyler koydu.. Bir düşünsene. Artık insanın kendi ihtiyaçları, başkaları tarafından belirleniyor. Bütün paramızı cep...

19. Mehmety

Kiralık Sea Kayak varmı?

Ynt: Kiralık Sea Kayak varmı? iki- üç ay daha beklersen, Bayramoglu da tam istediğin gibi bir yer açılacak. Burada hem kano kiralıyabileceksin, hem kano yapabileceksin. Aynı zamanda meyve ağaçlarının altında çayını içip takılabileceksin. Bunun için uğraşıyorum..
  20. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Malesef henüz deniz ile buluşmadı. Yelken bitmeden denize indirmek istemiyorum. Herşey yolunda gider yelken donanımında takılmazsam bir ay sonra denize indireceğim. iki hafta önceki hali aşağıdaki gibi. Bu arada yeni dümen ve oturma yerlerini yaptım. yan tarafdaki riglerin ( 'Ama ' deniliyor )...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri