Arama sonuçlarınız

1. Mehmety

Örtü Gerdirme için yardım,

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, Selam Gökhan, Yaz yaklaştıkça yaptığımız hazırlıklar hızlanıyor. Bot'un son hali güzel gözüküyor. Gerçekten yelken ile nasıl yol alacağını merak ediyorum. Aynı merak kendi hazırladığım yelkenli kano içinde geçerli. Sabırsızlanıyorum. Katlanabilir salmalar...

2. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Wood Duck 12

Herkese selamlar, Uzun zamandır zımpara işleri devam ediyor. Sanırım haziran başında yapımına ilk başladığım kano ( chpk 17 ) tam bitmiş olacak. Bir yıl aradan sonra ... Şimdi yelken tertibatlarını yapıyorum, 5 metre direk ile hızlı yolculuklar yapmayı planlıyorum. Yelken dikecektim ama...
  3. Mehmety

Sea Kayak / Deniz Kayağı Eğitimi - MAYIS 2012

Ynt: Sea Kayak / Deniz Kayağı Eğitimi - MAYIS 2012 Hatırlatma için teşekkürler, haberi gelmişti.. İsteyince oluyormuş gerçekten de :) Bodeka web sayfasında üyelik açıp etkinliğe katılacağımı bildirdim. selamlar, memed

4. Mehmety

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, selam, Pek yaş farkımız yokmuş arkadaş. Bende 69 luyum. Bende henüz çocuk yok, Ek bilgi olarak; woodduck 12 yi evin odasında 3 haftada yapmıştım. Oda toplam 8,2 m2 küçücük bir yer olduğundan kanonun ismini de '' 8,2 '' koydum. Arabanın üstünde taşınabiliir...
  5. Mehmety

Ynt: Örtü Gerdirme için yardım, selam Gökhan, Mesajlarını okuyorum ve gayretini taktir ediyorum. Hele ege kıyılarında seyehat etme fikri ve bunu tekbaşına yapabilecek kadar azimli olman ayrı bir güzel. Her durumda bu seyahati gerçekleştirebilmeni içten dilerim. Sanırım yaşın 20 li yıllarda...

6. Mehmety

Sea Kayak / Deniz Kayağı Eğitimi - MAYIS 2012

Böyle bir eğitim olduğundan değil, olmasını istediğimden yazıyorum. Bodeka bu yaz başı böyle bir etkinlik yaparmı ? Selamlar ,Memed

7. Mehmety

Lens Tamiri Yapan Yer Önerisi

Ynt: Lens Tamiri Yapan Yer Önerisi selam, Kesinlikle Özgür Foto Teknik. Lensin yapılana kadar sana yedek lens de verebilirler. EminönüN D http://www.ozgurfototeknik.com/ Tel: 0212 513 91 99 memed
  8. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Chesapeak 17

Selam, Bodeka etkinliklerinde bulunmak isterim. Zaten Bodekaya üye olmak ve lisans da çıkartmak için fırsat kolluyorum. Bahane olur. Kayağı tamamlamama ve fena da olmamasına rağmen, sadece senin rehberliğinde Riva da bindiğim 15 dakikalık '' seakayak'' tecrübem var :) Ama kısa zamanda işi...
  9. Mehmety

Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz?

Ynt: Başlangıç İçin Hangi Makine'yi Önerirsiniz? Umduğundan daha iyi bir makine öneririm. Bence düşünmen gereken bir konu daha var.. Başlangıç için iyi bir lens mi, yoksa iyi bir body mi ? Alışverişden sonra ya güzel bir lens yada güzel bir body sahibi olmanı dilerim. Uzun vadeli düşünürsen...

10. Mehmety

[/img][/img] selam Volkan, Bagaj kapağı ve oturma yeri için bir çok seçenek var. Ben bu ilk kanom olduğu için planda anlatılan şekilde yaptım. Şöyle;

11. Mehmety

Yelken Diktirebileceğim bir yer varmı ?

Selamlar, Aşağıdaki gibi bir yelken diktirebileceğim bir yer bilen varmı acaba ?
  12. Mehmety

Yelken simülasyon programı

Yelken simülasyon programı kullanan varmı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum..

13. Mehmety

FOTOGRAFDA GÖRÜŞ AÇISI

Selamlar, Fotograf makinalarında objektiflerimizin özelliklerinden bahsederken '' geniş açı '', ''dar açı '', ''normal açılı'' olarak tarif ederiz. Belki biraz daha detay vermek istersek '' balık gözü '' 24 mm, 500 mm gibi odak uzaklıkları ile tarif ederiz ama bunların hiç biri bize ''Görüş...
  14. Mehmety

Dia Tarama

Ynt: Dia Tarama DIA ları kestin mi yoksa serit olarak mı saklıyorsun ? Kestiysen biraz zahmetli olur. Kesmeyip şerit olaraksakladıysan daha kolay. Bu işlemi dışarıda yaptırman daha mantıklı olur. En kaliteli tarama yöntemi ' tambur ' taramadır. Matbaalar kullanır, fakat pahalıdır. Piyasadan...
  15. Mehmety

Ahşap Kano Yapımı - Chesepeak 17

Herkese Selam, Chesapeak 17 planları ve kitapcık elime ilk ulaştığında, hemen telefon ile arayıp, 4 sayfa plan ile bu kanonun yapılamayacağını, niçin daha detaylı bir plan hazırlamadıkları konusunda hayıflanmıştım. Sakinleştirdiler ve nerede takılırsam yardım edeceklerini ama yinede...

16. Mehmety

Gerisi teferruat, epoxly sür, zımpara yap, tekrar epoxy sür sonra yine zımpara yap, zevke göre boyama yapamak gibi. Boya olarak Poliüretan boya yada Epoxy boya kullanılıyor. ben Epoxy boya kullandım. Üç kat. Renk seçeneği pek yok ama Perşembe pazarında karışım yaptırılabilir. Ben bu rengi elde...
  17. Mehmety

Cam elfafı kumaş; kalitesiz kumaş diyince ilk akla gelen marka Şişecam' ın ürünleri. metresi 4 tl. ama değil 4 tl , beş para etmez. Çöp. Yinede 1 m alıp kesip macun hazırlamak için kullandım. Bodeka' da bulunan tek ahşap kanoda sanırım Şişecam ürünü ile kaplanmış. Hiç bulaşmayın. Perşembe...
  18. Mehmety

Güverte 'nin montajı için 4 üncü plaka kullanılıyor. 4 plakanın 3 tanesini daha önce kullanılmıştı. Kano' nun boyundan dolayı ( 5,2 m) ve kontraplakın boyu ( 2,2 m ) olduğundan üç parçalı oluyor. Ön kısım, Arka kısım ve en arkada 30- 40 cm lik üçüncü bir kısım. Küpeştelere epoxy sürüp , Kontra...

19. Mehmety

Küpeştelerin rendelenmesi ve eğimlerinin ayarlanmasından sonra kanonun son şekli aşağıdaki gibi oluyor.
  20. Mehmety

Selam, Küpeştelerin ( Sheer Clamps ) rendelenmesi güvertenin ( deck ) kolayca montajını sağlamak ve kano' nun şeklini sağlamak için yapılıyor. Ön kısımdan, ortaya kadar ki eğimi ile ortadan, arkaya doğru olan eğim farklı. ( Ön taraf 40 cm çaplı bir dairenin kavisine sahipken , arka kısım 60 cm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri