Arama sonuçlarınız

1. megabyte

Çift kabin Pick Up Önerileriniz ...

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... 2008 - 2010 renk pek fark etmez . 4*2 km de senin kararına kalmış . Temiz bir araç işte :)

2. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... İkinci elde düşünebiliriz aslında . Eğer uygun bir modele rastlarsan bilgilendirmeni rica ediyorum .
  3. megabyte

Ynt: Çift kabin Pick Up Önerileriniz ... Önerileriniz için teşekkürler . Yalnız yük taşıma dediğim hani bir çiftçinin günlük ihtiyacını karşılar nitelikte . Yani amaç taşımacılık değildir . İsuzu d-max i bende beğendim . baz versiyonuna 37.500 verdiler . 0 km araç için tabi . Ne diyorsunuz ?

4. megabyte

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi İşte malum bayilere güven olmuyor diye ben hesaplayayım dedim neyse bakalım duster mı alacaz başka birşey mi ...
  5. megabyte

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Şu an sitede hesapladığım fiyat 44.500 tl anahtar teslim fiyatı . Bunun ötv indirimlisini ben nasıl hesaplayabilirim bir bilginiz var mı acaba ? Bilidğim kadarıyla araçın tüm vergiler hariç hali üzerinden bir hesaplama yapılabiliyor . Bu konuda bilginiz var...

6. megabyte

Arkadaşlar öncelikle kriterleri belirteyim ; 1) 4*2 2) düşük yakıt tüketimi 3) dayanıklılık 4) uygun fiyat 5) kullanım alanı daha çok köy yollarında yük taşıma amaçlı , ve şehir içinde de aynı sıklıkta kullanıma uygun 6) ikinci el piyasası iyi şimdilik bunlar . Bir de kendi düşündüğüm...

7. megabyte

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Açıkçası almayı ciddi ciddi düşündüğüm halde bu durum beni dacia dan olabilidiğince sovuttu . Zaten suv tarzı bir araç mı yoksa pick up mı alalım derken bunun üzerine pick up a yöneldik . şu an arayış içindeyiz ancak şunu söyleyebilirm ki bu tür satış...
  8. megabyte

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi özürlü indirimi deniyor buna . ama bu kadar fark oluyor muş . tabi dikkatini çekerim 47.500 tl hayali bir rakam . Buranın kazıkçı zihniyetinin rakamı . bayi sorumlusun ben sana 2 bin tl lik hayali indirimini de yaptım haliyle baraber .
  9. megabyte

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Slm arkadaşlar , ben size bir şey sormak istiyorum . Ben bulunduğum şehirdeki dacia bayisine ilk gittiğimde dacia dusterın 1.5 dci 4*4 esp+asr versiyonunu sorduğumda bana 47.500 tl lik bir fiyat çıkarmışlardı . ÜStelik dacianı sitesinde esp opsiyonuna ek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri