Arama sonuçlarınız

1. Tempus

Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı Top Gear programını eleştirdiğimiz yada adamlar haklı dediğimiz bir tartışmada başka konuları açmanın herhangi mantıklı bir açıklaması yok. Ülkemizin gerçekleride ortada, İngilizlerin snopluğuda. Ben artık şu ülkenin topraklarında birlikte yaşayan...

2. Tempus

Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz

Ynt: Hummer, Jeep ve Dodge Firmaları Birleşse Dahi Ortaya Bunu Çıkaramaz sanat eseri ilan linkinide verirmisin müşteri olucam :)
  3. Tempus

Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak

Ynt: Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak teşekkürler doğrama işleri için bir bıçak bakınıyorumda bu tip bişey istiyorum, gerçi biraz ince olsa daha iyi olur ama bakayım. Aslında istediğim bunun şeklinde ince çelik ve çakı tip kapanıcak bişey

4. Tempus

Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak

Ynt: Aitor Nato Bowie Magnum Bıçak en alttaki bıçak nedir? şekil olarak tam aradığım tip
  5. Tempus

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) buyrun bekleriz :)

6. Tempus

AITOR JUNGLE KING I BICAK

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK bu tip bıçaklarda çok net öneri veremem çünkü kullanmayı sevdiğim tarz bıçaklar değil. çoğu alanında görüntüsü için aldığını işlevlerini kullanmadığını düşünüyorum. Ben genelde kamplara araç ile gittiğim için adam gibi yemek için , bişeyler kesmek için yada rescue...

7. Tempus

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK eğer bu işi ciddi yapıcaksanız tavsiyem işinize yarayacak ekipmanları tek tek ve iyisinden alın bu şekilde bıçağın içinden çıkan ıvır zıvırlar ile uzun vadeli kullanım imkansız. iyi bir bıçak, iyi bir pusula, iyi bir gps vs şeyleri tek tek alın.
  8. Tempus

Ynt: AITOR JUNGLE KING I BICAK ben almam bu paraya zira kaplarda doğada zor koşullarda kullandıımız, düşme kaybolma çizilme kırılma vs nin çok sık olabileceği ortamlarda birde bıcağa mücevher muamelesi yapamam. Ama bu para bazısı için önemsiz bir miktarsa çelik kalitesi için veriliyorsa alıp...
  9. Tempus

AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN.

Ynt: AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN. mantıksız değil aslında zaten normalde o halatlarında sadece ormana girerken takılıp trafikde sökülmesi lazım, bununda sürekli takılı kalmaması lazım.

10. Tempus

Ynt: AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN. vardır bir bildiği heralde :)

11. Tempus

Ynt: AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN. Tampondan port bagaja giden boruları nedne böyle yaptınız ?
  12. Tempus

ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ?

Ynt: ARAZİDE VİNÇ ATACAK BİR YER BULAMAZSANIZ? teoride güzel olmakla birlikte pratikde eğer extreme off road yapan bir aracınız varsa hiçbir işe yaramıyor, çünkü zaten battığınızda öyle bir batıyorsunuzki çıkmak için baya sağlam bişeyler gerekiyor :) fakat soft off road yapanlar için ufak...

13. Tempus

TezzMertek Mutfakta ( Patatesli Piliç)

Ynt: TezzMertek Mutfakta ( Patatesli Piliç) Bende aşçılık okuluna başladım yemek köşesi mi açsak direk forumda :)))))
  14. Tempus

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) var bazı planlarımız Jikle sanatçısı, Moger filan :)))
  15. Tempus

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Off Road severler için kaçırılmaması gereken bir festival yapıcaz :)

16. Tempus

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye yok Benim Patrolün sertliğine hala alışamadım Disco2-Disco1-VX80-Pajero dan sonra çok sert ve konforsuz geldi. Ama geçen gün Selim in kız gibi Def90 ina bindim arabamın değerini anladım ;D
  17. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye LR olsa zaten dert etmem olağan derimde Patrol de olağan değil dert oluyor :))))
  18. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Çok teşekkürler hepinize para oldukça dahada güzelleşicek şu an günlük de kullanıyorum ufak ayar yağ kaçağı vs işleri dışında çok memnunum :)

19. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Video ya daha var hem motor açılmadı hem yakıt pompası tam ayarı için 1000 km yapmam lazım daha 350 :) ama fotograf var :)
  20. Tempus

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye teşekkür ederim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri