Arama sonuçlarınız

1. mete

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması Evet Alfonse Teriosların kabiliyiyetini iyi biliyorum bizim Osmaniye ekibinde de iki tane var sürekli insanları şaşırtmaya devam ediyor

2. mete

6 Mayıs Sabaha Karşı . . .

Ynt: 6 Mayıs Sabaha Karşı . . . Yıllardır bu ülke üzerinde oynanan oyunun sadece küçük bir kısmı görülmektedir yukarıda. Tarih boyunca her yükseliş döneminde bir oyun oynandığından bahsedip duruyoruz. Senaryo değişmiyor. Yılların ardından tekrar eden oyunlarda oyuncularda değişmiyor. Bir...
  3. mete

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bunları Umut bile bitiremez, ama Umut buraya girerse nasıl çıkar bilemedim...

4. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın arkdaşlar. Aslankurt'un terios'u bir karadenizlinin eline geçerse ne olur? TROFF'un gezisinde.... Adam çamura batmış G5 i çekmeye kalkışıyor tabi netice.. arkda çekme halkası kopuyor...
  5. mete

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması Çok güzel bir gezi olmuş bütün TROFF ekibini kutlarım Özellikle boyuna bakmadan araba çeken, yerinde duramayan Terios(Emir'i) kutlarım çok iş yapmış. Ah birde lastikleri bozuk çıkmayaymış :D

6. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar İyi geceler Yavuz inşallah dileğin kabul olur

7. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Valla Sedat Antalyalılara bir kere takıldık hala tadı damağımızda...
  8. mete

6 Mayıs Sabaha Karşı . . .

Ynt: 6 Mayıs Sabaha Karşı . . . Bu anıt Türkiyenin acılarının sembolü olacak. 12 Eylül öncesi yaşanan kıyımın sembolü. Birileri bu memleket üzerinde oyun oynarken sağda ve solda 5000 fidanın kırılmasına sebep oldu. Türk milleti o günleri unutmamalıdır. Benzer oyunlar tekrar edecektir. Tam...
  9. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Umut da onlardan az şanslı değil o da bulur öyle bir çıkış yolu

10. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Saol bende iyiyim. Burası adına layık bir şekilde 7/24 saat açık sabahçı kahvesi :D

11. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ahmet ustam hoş geldin ne var ne yok
  12. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Umut'un sağı solu belli olmaz pırt diye oralardan biryerlerden çölün ortasından çıkabilir.

13. mete

Erzincan Kemaliye Kamplı Off Road... (15-16 Mayıs 2010)

Ynt: Erzincan Kemaliye Kamplı Off Road... (15-16 Mayıs 2010) Mehmet kolay gelsin eminim çok güzel olacak
  14. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iyi geceler
  15. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu program eski bilgileri temizleyip yenisi yüklüyor neden olmadı anlamadım. DNS ayarları değişmişmi bir bakarmısın 8.8.8.8 8.8.4.4 olması lazım

16. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bende Tarih bölümüne bu konuyla ilgili yazı hazırlıyordum :D
  17. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tolga bir önceki sayfada verilen linkteki rar dosyasını indirip açtınmı?
  18. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Burada söylenen Nogay Türkçesi

19. mete

Hıdırellez (6 Mayısta Beyazlar Giyiyoruz)

Hıdırellez günü geldi çattı bu konuda bir yazı hazırlamayı düşünüyordum ama fırsat bulamadım. Tembellik ettim internetten araştırdım gördüğüm makaleler içerinde en güzel hazırlanmışı Ayşe Yücel'e aitti. İşte o makaleden özet Yard. Doç. Dr. Ayşe YÜCEL ... Hızır geleneği ve ilgili inançlar...
  20. mete

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr