Arama sonuçlarınız

1. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

-Yalıtım malzemeleri Antipas Beyaz boya Knauf Cam Yünü Şilte 10 cm x 8m Bitüself Alüminyum Kaplı Oto Ses ve Su Yalıtım Bantı 30cm x 10mt Alüminyumlu Kendinden Yapışkanlı Oto Ses Yalıtımı 9 MM 100x600 cm x 3 -enerji malzemeri 165 W WATT POLİKRİSTAL GÜNEŞ PANELİ SOLAR PANEL 12V Power Inverter 600...

2. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

aracın bu bakımları yapılmış halde aldım. onun için herhangi bir bakım masrafı yapmadım. bakımları yapılmış ve klimalı modellere bakıyordum zaten. aracın kliması var motoru ortahalli tek sıkıntısı kabin tabanında eğrilikler var. kopartacıda düzelttireceğim. şehir içinde otomobil gibi hızlanıp...
  3. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

port bagaj düşünüyordum aslında ama güneş panelini monte ettikten sonra bagajlık yer kalmayacak gibi.

4. mehmeteal

En Ucuzundan Karavan Enerjisi(panel,inverter,akü,regülatör)

aynen anladım ve bağlamıycam :) inverteri gerekli olduğu zaman aracın kendi çakmaklığına araç çalışır iken takıcam
  5. mehmeteal

konuya hakim değilim. değerli temennilerinizin de benim ve ailemin güvenliği ve iyiliği için olduğunu biliyor ve size bu temennilerinizden dolayı teşekkür ediyorum. lakin yalıtım, mobilya, dizayn vb hiçbirine esasen hakim değilim. ama gerekli fizibilite çalışması ile yapabileceğime inanıyorum. e...

6. mehmeteal

aküye bağlar isem akünün ömrünü muhafazası için gerekli doluluk oranını kontrol etmem mümkün olmaz. fakat sarj regülatörü bu durumda güzü keserek akünün belli bir doluluk oranının altına düşmesini engelliyor. bu maksatla regülatörün enerjiyi verdiği çıkışa bağlamak istiyorum. hatta bir çakmaklık...

7. mehmeteal

sipariş vericem fakat regülatörün 10 amper 20 amper ve 30 amper ne farkedeceği konusunda bir bilgiye ulaşamadım. ve şu inverteri Power Inverter 600 W 12v-200v Çevirici Akü Baglantili Ve Çakmakli - n11.com şu regülatörün Solar Güneş Paneli Şarj Kontrol Cihazı Regülatörü 10a/20a/30a - n11.com...
  8. mehmeteal

tüm forumu ve hatta tüm interneti taramama rağmen çözüm bulamadığım bir husus var 165 w panel 360 tl 10 amper regülatör 63 tl 12V 105Ah 760CCA oto aküsü 655 tl 600w inverter kullanmak istiyorum 168 tl bir sistem kurmak...
  9. mehmeteal

Midi Kamp Aracı Yapımı

Selamlar. dönüştürmek için aldığım nissan vanetta 2.3 2000 model aracımla bir maceraya adım atmış bulunuyorum. bu macera sürecimde hem kıymetli bilgi ve tecrübe desteğinizi almak hem adımlarımı sizle paylaşmak istiyorum. öncelikle aldığım araç 350000 km de orta şerbetli dizel bir araç, 100 km de...

10. mehmeteal

Yalitim ? Yardim ?

Bende yalıtım konusunda araştırmalar içinde iken yeni bir başlık açmayayım. Cam yünü güvenli gelmiyor bana. alternatifleri araştırıyorum bende..

11. mehmeteal

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

bu hafta sırf bu iş için 2. bir araç aldım. içinde dönüşüm yapıcam damacanadan musluk piknik tüpünden ocak jel akü portatif wc falan.. bi yandan bakınca karavan olması için gereken tüm şartlar olacak... bi yandan da bakınca 2- 3 bin lira masraf ettik diye karavan mı olcak. edeceğim masraftan...
  12. mehmeteal

Doblo Cargo Maxi Xl Için Muhtemel Proje

herhangi bir çevirmede durum ne olur peki?

13. mehmeteal

Karavan Ruhsatı Olmadığı Için Ceza

Karavan ruhsatı olmadığı için ceza alan var mı? Panelvan aracımın arkasına portatif bir iskele kursam yatak atsam, bunu da konaklama harici zamanlarda toplasam ve yolculuk esnasında sadece iskelet kalsa bu suç mudur? veyahut arkada uyurken veya yemek yerken bir polis gelse şuçlu muyum...
  14. mehmeteal

2019 Güncel - Karavancılığa Ve Size Merhaba

Gelen cevaplar için teşekkür ederim, formun aktif kullanılması da gerçekten sevindirici. güney karavan maxi model gerçekten tam bir karavan 0 fiyatı da uygun. düşündüğüm fiyat aralığında temiz bir ikinci el bulma konusunda da umut veriyor. kyenipazar41 yok hacettepe mezunu değilim :)
  15. mehmeteal

2019 Güncel - Karavancılığa Ve Size Merhaba

Merhaba değerli gezi,kamp,doğa severler bir süredir bu formu dikkatle takip ediyorum. Artık üye olup sizlerle tanışmak ve sizlere danışmak istedim. Öncelikle kendimi tanıtayım. Ben Mehmet, psikolojik danışman rehber öğretmenim, evliyim çocuğum yok,2008 model 250.000 km 1.3 dizel bir lineam var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri