Arama sonuçlarınız

1. dorukteber

Jeep Patriot Port Bagaj Baglantısı ?

Ynt: Jeep Patriot Port Bagaj Baglantısı ? cok teşekkür ederim..

2. dorukteber

Jeep Patriot Port Bagaj Baglantısı ?

merhaba herkese.. jeep patriot aracım var. ve uzun yola gidicegim için bagajım yetersiz. gecen seneden kalma port bagajım var tavana monte edilen ancak buna aracın boyuna degil enine 2 kayıt gerekiyor kayıt cubuklarımda var ancak aracımda standart olarak aracın boyuna kayıt var ben elimdeki bu 2...
  3. dorukteber

Jeep Patriot

Ynt: Jeep Patriot işte bu kitten alabilirim ancak lastikleri de bu kadar büyük mü almalıyım ?

4. dorukteber

Jeep Patriot

Ynt: Jeep Patriot cok teşekkür ederim taroto ya bakıcam bi kaç kişiye daha fikir sorabilirim ii akşamlar..
  5. dorukteber

Jeep Patriot

Ynt: Jeep Patriot bi web sitesi ya da tel. no su varmı acaba =)) ??

6. dorukteber

Jeep Patriot

Ynt: Jeep Patriot benimde amacım zaten üzerindeki lastikler dışında 4 mt veya 4 at lastik almak ve o elektrikli ayarlı yaylardan takmak istiyorum bunlar hakkında tavsiye edebileceginiz yerler ve fiyatlar hakkında bilginiz varmı ?

7. dorukteber

2002 - 2004 2.7 Crd Grand Cherokee Hakkında ?..

Ynt: 2002 - 2004 2.7 Crd Grand Cherokee Hakkında ?.. ben 2-3 ay kadar kullanmıştım 2002 model crd, tahmin ettigim kadarıyla benden önceki sahibi pek iyi bakmadıgından dolayı takviyeye gecişte zorlanıyordu..
  8. dorukteber

Jeep Patriot

selam forumdaki tecrübeli abiler.. jeep patriot 2,0 crd sahibiyim. ufak çaplı çok fazla maliyetli olmadan yapabilecegim upgrade ler neler olabilir?? öncelik olarak aracımı yükseltmek istiorum. ama aynı zamanda şehiriçindede kullandıgım için matrax diye elektrik ayarlı süspansiyonlar varmış beni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri