Arama sonuçlarınız

1. alican4153

Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu

Ynt: Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu Kesinlikle conta orjinal olsun!! Bana orjinalle yan sanayi arasında fark yok diye vermişlerdi 2 3 ay geçmeden conta yaktı araba.

2. alican4153

Ynt: Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu Yağ eksiltiyorsa ilerleyen zamanlarda motoru açmak gerekebilir.
  3. alican4153

Ynt: Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu Hafif arazi şartlarında kullanacaksanız feroza yeterli olur gerçi yarışlarda kullanıpta kırılmayan ferozalarda var ;D Suzukiden artı olarak hidrolik direksiyonu var,elektrikli aynaları var,orjinal hard topı var :)

4. alican4153

Ynt: Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu Parçaları biraz pahalıdır ama kolay kolay bozmaz Alicanında dediği gibi,ama suzukinin de parçalarının çok ucuz olacağını sanmıyorum. Samurainin bende güzel yanı helezonlu ve ön arka dingil olması yükseltmeye daha elverişli olmasını sağlıyor.
  5. alican4153

Temiz Liberty Renegade Arıyorum

Ynt: Temiz Liberty Renegade Arıyorum 2.8 dizel var Dündar abi :)

6. alican4153

Zamanı Geri Alabilseydik.?

Ynt: Zamanı Geri Alabilseydik.? Dedeme bir daha sarılırdım.

7. alican4153

1983 Range Rover Tadilat

Ynt: 1983 Range Rover Tadilat Mustafa Bey bence güzel bir araç seçmişsiniz hep sevmişimdir RRC leri,umarım istediğiniz şekilde modifiye edebilirsiniz :) Benim bir arkadaşımda 90 bir diğer arkadaşımda da 93 model mevcut RRCler gerçekten çok güzel araçlar :) Facebooktaki gruba da üye olup teknik...
  8. alican4153

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi 1600 tl maşallah :-\ :-\
  9. alican4153

Ynt: Temiz Liberty Renegade Arıyorum Evet arkadaşım aracı satıyor. 0541 579 19 91 Mert ANÇEL

10. alican4153

sürücü Koltuk makası

Ynt: Sürücü Koltuk Makası Kurtulmuşsunuz sorundan :) Parçaları kendiniz mi imal ettiniz yoksa başka bir araç koltuğundan mı aldınız?

11. alican4153

Ynt: Temiz Liberty Renegade Arıyorum Arkadaşımda 2004 model Liberty Renegade var,araç üzerinde 2inc oldman emu yükseltme kiti de var. Diğer bir forumda da konu açan siz miydiniz?
  12. alican4153

Suzuki Vitara 3 Kapı, Suzuki Samurai Alınık İlanı

Ynt: Suzuki Vitara 3 Kapı, Suzuki Samurai Alınık İlanı Rica ederim. Donanım olarak da gayet dolu bir araç bence. Her türlü çulluk,domuz avında işinizi görür ;D

13. alican4153

Suzuki Vitara 3 Kapı, Suzuki Samurai Alınık İlanı

Ynt: Suzuki Vitara 3 Kapı, Suzuki Samurai Alınık İlanı Hoşgeldiniz :) Az önce bende bir vitaraya baktım linkini atayım belki hoşunuza gider,bütçenizi biraz aşıyor...
  14. alican4153

Satılık 5x114,3 Et -28 Devino Jant Ve 235-75-15 Federal Couragıa Mt Lastik

Ynt: Satılık 5x114,3 Et -28 Devino Jant Ve 235-75-15 Federal Couragıa Mt Lastik 1800 tl güncel. aracın istavroz dişlisi kırıldı acil satılması lazım :)
  15. alican4153

Köpek Taşıma Sepeti

Ynt: Köpek Taşıma Sepeti Senin yaptığın sepette çok güzel olmuş Bekir Abi :)

16. alican4153

Köpek Taşıma Sepeti

Ynt: Köpek Taşıma Sepeti Bahadır Bey açıklamalarınız için çok teşekkür ederim,böyle bir ayrıntı bilmediğim için etkilenmezler sanıyordum.
  17. alican4153

Köpek Taşıma Sepeti

Ynt: Köpek Taşıma Sepeti Güzel bir ayrıntı.Giderken aracın hızından dolayı egzoz gazının etki edeceğini pek sanmıyorum önden gelen rüzgar gazı dağıtır herhalde.
  18. alican4153

Köpek Taşıma Sepeti

Ynt: Köpek Taşıma Sepeti Defenderın bagajı büyük,bu tarz bir kafesi bagaj içine de koyabilirsiniz bence.köpekler tabanla temas etmemiş olur.Bende linea aracım için bagajın içine bu tarz bir kafes düşünüyorum setter köpekler kışın sıkıntı oluyor ;D ;D

19. alican4153

Bir Kötü Haber Daha

Ynt: Bir Kötü Haber Daha Haydaa bir bu eksikti zorluk olarak,onu da yaptılar.
  20. alican4153

P38 2'' Yükseltme Kiti

Ynt: P38 2'' Yükseltme Kiti Kayalar otoyada bir sorun isterseniz,onların elinde vardır belki :) http://www.kayalaroto.com.tr/?p=0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri