Arama sonuçlarınız

1. alican4153

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... Kirlenmek güzeldir ;D ;D ;D

2. alican4153

Defender Motor Numarası Sorunu

Ynt: Defender Motor Numarası Sorunu Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş şase numarası zannedip cevap vermişim :-\ Benim daihatsu feroza aracımda da etikette şase ve motor numarası yazıyordu fakat onları kabul etmemişlerdi illede bloktaki numarayı göreceğiz demişlerdi. Dediğim gibi bende tüv...
  3. alican4153

Defender Motor Numarası Sorunu

Ynt: Defender Motor Numarası Sorunu Arkadaşımın aracının ruhsatındaki şase numarasına bir rakam fazla yazılmıştı muayene istasyonunda ek1 mi ne öyle bir belge doldurup tespite gönderdiler ve düzelttirdi.Sizde önce muayene istasyonuna gidip sıkıntınızı anlatın onlar sizi yönlendirecektir.

4. alican4153

dalış okulu tavsiyeleriniz

Ynt: dalış okulu tavsiyeleriniz Ben 1yıldız brövemi Gökçeada da gökçeada dalış merkezinden almıştım su altı güzellikleriyle muhteşem bir yerdi. Dalış eğitimini veren hoca zıpkınla balık avı milli takımının da sporcusuydu ve bana göre gayet profesyoneldi tavsiye ederim.
  5. alican4153

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı Tebrikler Şaban Usta. Emeğinizin karşılığını en güzel şekilde almışsınız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

6. alican4153

İşte bu.... Benim Aşkım CJ-5

Ynt: İşte bu.... Benim Aşkım CJ-5 Evet Şükrü Bey gördüğüm CJ bu yeşil olandı ve tek kelimeyle harikaydı emeğinize sağlık. Umarım karşılaşırız tekrar.

7. alican4153

Ynt: İşte bu.... Benim Aşkım CJ-5 iki yaz önce soğucak yaylasına çıkarken migrosun önünde görmüştüm aracınızı gerçekten çok özenle toplanmış bir araç. Benim ferozanın aküsü bitmişti itlememize yardım etmiştiniz :)
  8. alican4153

Ynt: İşte bu.... Benim Aşkım CJ-5 Sapancadaki araç mı bu? :)
  9. alican4153

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi İnşallah Adaş tamir olur. Ben yağmurdan sonra yolda oluşan su birikintilerine giriyorum sadece ;D ;D

10. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Tabii oda kullanılır ;D Orada olsam doyasıya offroad yaparım parça kırma korkum olmaz arabaya çok acımam burada korktuğum için araziye girmek istemiyorum ;D Ön arka dingil ve helezonda yaptınmı tadından yenmez :D :D

11. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Yaklaşık 10 araçlık bir liste vardı sizin feroza Mudurnu grubuydu herhalde :) Biz silindir kapak contasında 95ten 90a indirtemedik Abi ;D
  12. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Parça fiyat konusunda da ,dün gece ebay Almanya sitesini inceledim çıkma parça fiyatlarını görünce Almanyada yaşayasım geldi :) burada 1500 lira yazmışlar sadece diferansiyele,Almanyada ise komple arka dingil 150 euro ;D Demek orada yaşasak...

13. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi 21 yıllık aracımı geri çağırdı ve daha önce şikayet konusu olan parçayı değiştirdi gerçekten helal olsun.
  14. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Basılı tutuyorum ama çalmıyor elektrikçiye gitmem lazım :) 1 saat sürdü benim değişim.
  15. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Daha önce değişim yaptıran araç sahiplerinin listesinde ismin en başta yazıyordu Cevdet Abi :)

16. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Yuhh amblem 45tl olurmu :-\ Ben bugün önümdekine sinirlendim direksiyona yumruk atarak korna çaldım şimdi kornam çalışmıyor ;D Acaba direksiyonun içindeki düğme falan mı kırıldı ;D
  17. alican4153

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar,bir kaç gün önce Adapazarındaki Daihatsu Kayalar servisten aradılar ve benzin deposu geri dönüş hortumlarının bir kitinin garantiden değişmesi gerekiyormuş zamanla çatlama vs olup benzin kokusu yapıyormuş,bu durumdan şikayetçi olan bir...
  18. alican4153

Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:)

Ynt: Aracı seçtim haftaya inşallah alım satım tamamlanacak ilk resimler haftaya:) Hayırlı olsun aracınız,kazasız belasız sürüşler dilerim :)

19. alican4153

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

İsmail Abi bu hafta üyesi olduğum avcılık klübünün organizasyonu var,bir dahaki sefere görürüm inşallah ;D
  20. alican4153

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

Çok yakışmış İsmail Abi daha sert bir görünüm kazanmış araç :) Dün Mahmut Abinin kapıdan geçerken aracı gördüm vaktim olsaydı inip inceleyecektim çok içimde kaldı :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri