Arama sonuçlarınız

1. 0

Hafif Arazi Için Araç Tavsiyesi

2004 model Subaru xt 160 bin km de bi aracım vardı ve neredeyse hatasızdı lpg de yoktu son dönemde yakıt fiyatlarının artışı 15lt şehir içi yakınca canımı sıkmaya başladı ve küçük çaplı bi trafik kazası yapınca sattım.. O yüzden Subaru çok uzak değilim ama outback daha çok binek gibi geliyor...

2. 0

Outback 2.5 lar biraz eski daha çok 2005 e kadar olan 3.0 lar dikkatimi çekiyor onların lpg ile sorunu varmıdır yada kronik sorunu rüzgar sesinden başka ne var
  3. 0

Kabaca bilgim var mercedes g serisi yada unimog istemiyorum orta diferansiyel kilidi yeterli

4. 0

Pickup istemiyorum 96 model Nissan 2008 model Toyota hilux kullandık daha önce arka diz mesafesi ve konforu kötü o sebepten ötürü

5. 0

Bütçe sorunum yok elimdeki paranın bir kısmı bu tutar 4. Araç olarak kullanılacak.. Geçenlerde bir Nissan pathfinder vardı ancak sahibine ulaşamadım lpgsiz ve 100 bin mil civarındaydı.. Amacım köye inşaata başladım o yüzden git gel çok olacak bu tarz bi araç lazım tavsiyenix için teşekkürler

6. 0

merhaba arkadaşlar hafif arazi ve otoyol kullanımı için araç bakıyoruz çok fazla para vermek istemiyoruz 50 bin tl civarında max öncelik konforlu olması ,içi ne kadar geniş olursa o kadar iyi özellikle bagaj sorunsuz olması parçası pahalı olabilir ama sorun çıkarmasın yakıt tüketimi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri