Arama sonuçlarınız

1. unimog-cu in mystery

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Bu yöntem insanı azraile teslim ediyor diye haberler duydum.

2. unimog-cu in mystery

Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?..

Ynt: Suzuki Vitara ya da Nissan Terrano 2TDI ?.. Hatta bir ilan vardı, siyah renk terrano 2 td, 150.000 km de motor revizyon ister diye. Gerçekten acı ve trajı komik :D
  3. unimog-cu in mystery

LPG'li Cherokee mi, Dizel Land Rover mı?

Ynt: LPG'li Cherokee mi, Dizel Land Rover mı? Aynen. Güzel tavsiye Mert abi. :)

4. unimog-cu in mystery

Otomatik Vitesi Boşa Atmak?

Ynt: Otomatik Vitesi Boşa Atmak? "Tecrübe konuşuyor hocam" bu kimin lafıydı :) ?
  5. unimog-cu in mystery

Taxi 4 (2007)

Taksi 4 / Taxi 4 İşte bu filme gitmek gerek!

6. unimog-cu in mystery

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili Bu çok güzelmiş. :)

7. unimog-cu in mystery

CJ ile Off-Road

Ynt: CJ ile Off-Road Çok doğru! (Bende, 1 sene öncesine kadar willys overland üretim Cj-6 sahibi olarak atlamalıyım) :D Orkun abinin belirtiği gibi alınan her cj ler genel olarak elden geçmeye muhtaçtır. Bu amerikanların en büyük sorunu, parçalarınım korozyona uğramasıdır. Bu konu çok çok...
  8. unimog-cu in mystery

ARB Tampon ve Bull Bar

Ynt: ARB Tampon ve Bull Bar Sayın iksje hoşgeldiniz, yeni vinciniz de hayırlı olsun. Aracınız da canavar gibi görünüyor. 4.0 cherokee' nin vites kutusunun hummer 1 vites kutusunun küçültülmüş şekli olarak duymuştum. Güzel araç. Bunun rengi de güzelmiş. :D

9. unimog-cu in mystery

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi v8' in homurtusu da başka bir güzellik canım :D

10. unimog-cu in mystery

Yükseltme - Lift Kit

Ynt: Yükseltme - Lift Kit Bence de. Bence de. ;D
  11. unimog-cu in mystery

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Dizel araçların su geçişlerinde benzinli araçlara göre daha az etkilendiğini kastetmiştim.

12. unimog-cu in mystery

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Murat abi h.sonu gezileri ve parkurlar için; h.sonu ön ve arka tamponu sökmek, 1 takım ok144' leri takmak ve şnorkel. ;) yeterli olur. Hatta aracınız dizel şnorkel opsiyon olabilir. 8) Pazar akşamıda lastikleri değiştirip, tamponları takarak...
  13. unimog-cu in mystery

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

Bir de şu yönden bakmak lazım. Gurur duyuyorum. *** Made in Turkey ***
  14. unimog-cu in mystery

İstiyorum!

Ynt: İstiyorum! İnsan ihtiyaçları sonsuz ... Sonsuz olmamasını isterdim.

15. unimog-cu in mystery

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... bıçak - tornavida
  16. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007) Gelemedik, kaçırdık güzel ortamı. Neyse bir daha ki sefere. EFSANE MOGCU İlker abimiz de gelmiş...
  17. unimog-cu in mystery

Grand Cherokee 3.0 CRD ile Off-Road Olur mu?

Ynt: Grand Cherokee 3.0 CRD ile Off-Road Olur mu? Anlaşılan sizde alamadınız Erhan abi 17" lik arazi lastiği!

18. unimog-cu in mystery

Bisiklet Parkuru Dediğin Böyle Olur

Ynt: Bisiklet Parkuru Dediğin Böyle Olur Haklısın Sedat abi, oksijen tüpü olabilir :)
  19. unimog-cu in mystery

Gezenbilir Terkos Kemerburgaz Off-Road Gezisi (20 Mayıs 2007)

Ynt: Terkos Kemerburgaz Offroad Gezisi (20 Mayıs 2007) İnşallah olacak daha fazla katılım. Böyle ortak noktaları olan insanlarla beraber olmak çok daha güzel... Babamla birlikte gelmeyi düşünüyorduk ama pazar günü için babamın ekstradan işi çıktı. Sarıyer taraflarında işi bitiyor gerçide...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,016
Kayıtlı Üye Sayımız
166,763
Kaydolan Son Üyemiz
azzdmr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri