Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
2000 model ducato panelvan var arka bagajından hasarlı ayrıca muayenesi 2009 da dolmuş masrafı çok ama fiyatı nerdeyse bedava alıp şimdilik bekletmeyi düşünüyorum sigorta vergi vesaireden kurtulmakmak için borcu yok satışını hemen verebiliyorlar...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
çekme belgesiyle ilgili bilgisi olan veya bununla ilgili bir link vrerbilecek olan var mı? ben başlık bulamadım da mutlaka vardır diye düşünüyorum
Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris
marmaris - datça yolu 12. km. de değirmenyanı köyü var hatta amazon camping bördübet koyuna gitmek için bu yolu kullanmıştım demekki başka bir değirmenyanı daha var muğla yolunda
Ynt: Gezenbilir; Yenice Ormanları, Kamp, Kanyon Yürüyüşü ve Safranbolu Etkinliği (16-17 Temmuz 2011)
bunu düşünmemiştim :)
oradan güzelcehisara geçiş yapmayı düşünüyor zerrin hanım galiba diye düşünmüştüm
Biz geldik zerrin hanımlarla buluşamadık çünkü erkenden gidip arabamızı aşşağıya parkettik yürüyerek yelkenci büfeye gimeye niyetlendik yolda bi güzel yağmura yakalandık sırılsıklam olduk sonra güneş açtı sandal sefası yaptık ama çok eğlendik güzel bir gündü (şemsiyeyi evde unutmasaydık daha...
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar
http://www.evtasarimi.com/uyku-tulumlu-sandalye/
özellikle şu an hisarönündeki ağabeylerim akşamları çok esiyomuş sizin için ideal
Ynt: Gezenbilir Ankara; Oylarımızı Kullandıktan Sonra Eymir'de Balık-Ekmek ve Muhabbet (12 Haziran 2
Ben Aydınlıkevlerden geliyorum ama malesef trafikte bisiklet kullanacak cesaretim yok ;Arabamla getireceğim bisikletimi trt de görüşürüz