Arama sonuçlarınız

1. erdem kılıç

Çadır ve Uyku Tulumu Konusunda Yardım.

yzdıklarınızda aynı fıkırdeyim..

2. erdem kılıç

Günlük Yürüyüş İçin Çanta Tavsiyesi.

ben 35 litrelik çanta ile 3 günlük kamplı yuruyuslere gidiyorum.. Ucuz çanta modelleri sırtınıza zarar verir, omuz bel ağrısı yaşarsınız. ustelik ömrü de kısa.. dEUTER tavsiye ederim.
  3. erdem kılıç

Bot Tavsiye,görüş.öneri

scarpa al keyfine bak. 700 TL VER, 10 yıl sonra bile kullan...!

4. erdem kılıç

Günlük kış kullanımına uygun bot model seçemiyorum yardım istiyorum

SCARPA alın. the north face ayakkabı konusunda basarılı değil ama idare eder.. sadece ayakkabı uetımı yapan markalar ıonceliğiniz olsun..
  5. erdem kılıç

Outdoor Bot

15 yıldır scarpa kullanıcısıyım.. ve hala eskımedıler. Dağcıyım farklı farklı modeller kullanıyorum. 400 - 600 TL YE size hitap eden modeller var. DAHA üst modellere gereksıx yere yonelmeyin. Ayak sağlıgı çok onemlidir.

6. erdem kılıç

Trekking Bot Tavsiyelerinize Ihtiyacım Var !

merhaba; 250 tl ye istediğiniz gibi bir ayakkabı bulmanız mumkun dahi değil. Scarpa marka trekıng ayakkabısı alın. Boğazlı model tercih edin. 500 tl üzeri olan modeller de aradıgınız her özellik var. uzun yıllar keyfinize bakın.. Ayakkabı alırken asla kalite ve üzcret kısıtlamasından taviz...

7. erdem kılıç

Bot Önerisi

Yalnızca ayakkabı uretimi yapan markaları tercih edin. Model önermem çok yanıltıcı olur, ama marka olarak scarpa dan şaşmayın. Sizin istekelrinize çok iyi cevap verecektir. size uygun modeller 400- 700 tl arası alabilirsiniz. 10 sene ömrü var.. Yıllardır bir kaç modeli kullanırım ve dağcılık...
  8. erdem kılıç

Çanta Alacağım Yardımcı Olurmusunuz

deuter marka tavsiye ederim.. Futura pro 36 lt 600 tl.. Deuterin boır çok modelı var bende. 15 yıl kullandıgım cantalar bile hala sapasağlam..
  9. erdem kılıç

Deuter Çantaların Tüm Modelleri Iyimidir

trail 40 lt, futura pro 36 lt airtoctal pro 65 lt, tommeks 8 lt ve bel çantası var.. Bir de modeli silinen 15 yıllık eskı çantam var. OKUNMUYOR.. Hepinden memnunum.. Deuter, kadın erkek olarak ve yapılacak faaliyete göre farklı çanta uretiyor.

10. erdem kılıç

Çadırlı Kampta Isınma Problemi?

_30 derece de ve saatte 40-50 km hızda esen rzügarda 4000 metre irtifada çadırda kaldım, hiç bir ısınma şansımız yoktu. Çadır içi tüplü ısınma yöntemlerini tavsiye etmiyorum, risk var. Doğru giyim, surekli sıcak içeçek ve sıcak su torbası ile ısınmak doğrudur. Kamp ateşi basında uzun sure...

11. erdem kılıç

Çanta Tavsİyesİ

Deuter çantalar sırt sistemi ve malzeme kalitesi olarak çok iyidir. Ama oldukça pahalıdır fıyatları.. TRAİL VEYA PRO MIODELİ DERDİM AMA FIYATI 600 Liradan başlıyor. Fakat 15 yıldır kullanırım ve banamısın demedi. En kucuk bir sorunu bile yoktur.
  12. erdem kılıç

Hangi Termos?

Gerçek bir termos almayı düşünüyorsanız tek marka STANLEY....!

13. erdem kılıç

Bıçak Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

Bora marka bıçaklardan size uygun olan modeli tercih edebilirsiniz. Yerli ve başarılı markadır, bir çok ülkeye ihraç ediliyor. Uzun yıllar çok ıyı kullanırsınız. Lakin fiyatı oldukça pahalıdır.
  14. erdem kılıç

Yüksek Tavan Çadır ?

Yıllardır Husky ve marmot marka çadır kullanıyorum. Size 3 mevsim, 3+ kişilik husky çadır tavsiye ederim. Markası belli olmayan ve kendini kanıtlamamış markalara yönelmeyin. Otomatik çadır tavsiye etmem, hem yer kaplar, hem de arazide arıza yaşama ihtimali yüksektir..! Husky marka çadırın...
  15. erdem kılıç

Trekking Ayakkabı Tavsiyesi

Ayakkabıyı aldınız mı bilmiyorum, ama trekingk'e yeni başlayan ınsanın en kılasik sorusu olduğu için hatırlatmak isterim. Ayakkabı, bu sporun en önemli ekipmanıdır. Fiyat ve kalite olarak sakın taviz vermeyin... scarpa tek ve rakıpsiz markadır. Renk seçimi vb. gibi şeyler trekıng de değil...

16. erdem kılıç

Trekking Ayakkabı Tavsiyesi

Ayakkabıyı aldınız mı bilmiyorum, ama trekingk'e yeni başlayan ınsanın en kılasik sorusu olduğu için hatırlatmak isterim. Ayakkabı, bu sporun en önemli ekipmanıdır. Fiyat ve kalite olarak sakın taviz vermeyin... scarpa tek ve rakıpsiz markadır. Renk seçimi vb. gibi şeyler trekıng de değil...
  17. erdem kılıç

Hangi Çadırı Almalıyım?

Merhabalar; Decatlon gibi amatör malzeme satışı yapan yerleri tercih etmeyin. Ayrıca markası belli olmaya nürünleri almayın. Sonradan pişman olup, tekrar ıkıncı masraf yapma olasılıgınız kesindir..! Husky için pahalı demişsiniz. Hayır. Husky kendi alanında oldukça ucuz ve fiyatına göre çok...
  18. erdem kılıç

Çanta Seçiminde Kararsız Kaldım.

Deuter den şaşma. pahalı ama en ucuz çantadır. Bir kere alıp, uzun yıllar kullanacaksın. Ucuz çanta alırsan, ileride ya satacak, ya kenara atacaksın. Parana yazık olmasın. THE north face tavsiye etmem. Onlar çanta, ayakkabı değil, tekstil yapsın.

19. erdem kılıç

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi

ben de de breet 4 mevsim 2 kısılık model var. Kar eteği yok ama, aklınıza gelecek bütün kötü kosullarda kullandım. Hiç bir sdorun yasamadım. Etrafına kar duvar ı örünce, rüzgar yönünü iyi hesaplalyınca hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.. Kurması çok pratı kama, YOĞUN KAR YAĞISI ALTINDA İKEN daha...
  20. erdem kılıç

Husky yada Ferrino Çadır Önerisi

ben de de breet 4 mevsim 2 kısılık model var. Kar eteği yok ama, aklınıza gelecek bütün kötü kosullarda kullandım. Hiç bir sdorun yasamadım. Etrafına kar duvar ı örünce, rüzgar yönünü iyi hesaplalyınca hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.. Kurması çok pratı kama, YOĞUN KAR YAĞISI ALTINDA İKEN daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri