Arama sonuçlarınız

1. erdem kılıç

Husky - The North Face Karşılaştırması

Sevgili arkadaşım; Audi ile, fiat arabayı kıyaslamaya kalkmışsın..! Evet. marka ürünlerin adı olduğu için fiyatı yüksek olur ama, fiyat farkı kadar da kalite farkı vardır.. Kendini kanıtlamış firmalardır.. Husky fiyat olarak oldukça uygun ve fiyatına göre çok iyi performns gösteriyor...

2. erdem kılıç

Deuter Çanta İle İlgili Bir Soru

deuter in bir çantası var. 14 senedir evde kullanıyoruz. Hatta köyden gelirken içine un bulgur doldurmustuk , orada d a odun bıle tasıdık ama sapasağlam hala.. Yeni modeller daha da gelısmış... Bu marka, kendi alanında tek marka..Zaaten yalnızca çanta uretımı yapıyor. Bir çok şeyi üreten...
  3. erdem kılıç

Sırt Çantası Tavsiye...

Ağır yük ile çok uzun mesafeler yürüyecekseniz, tek marka kesinlikle DEUTER olmalı... Model öneremm, kullanım amacınıza göre modeller değişmektedir.. Fiyat ıyuksektır ama, çok uzun yıllar kullanırsınız. 13 yıllık çantam hala sapasağlam. Üstelik ne maceralar yaşadı.. Daha uygun fiyatlı...

4. erdem kılıç

Kaz Tüyü Mont Tavsiye Ve Yorum North Face Vs Marmot

marmot hariç, the nort face nin birçok ürürünün kullandım. lik deki ürünler de var bende. Alttan orta katman bir kıyafet uzerine rahatlıkla giyebilirsiniz. Lakin kaz tüyü ıslanmaya gelmez, onu da hatırlatmak isterim. Bu malzemelerin kumaşı suya dayanıklıdır ama, sağanak da 30 dk. dan uzun sure...
  5. erdem kılıç

Deuter Çanta İle İlgili Bir Soru

kamp atmalı doğa yürüyüşleri ve tırmanışlarda deuter futura 36 model kullanıyorum ve yıllardır hiç bir yıpranma olmadıgı gibi, sırtımda bir ağırlık da hissetmiyorum. Deuter, yalnızca çanta üreten bir firma. o nedenle bu konuda çok başarılı ürünler üretiyor. aldıgınız malzemeyi bir kere alıp...

6. erdem kılıç

Ilk Deneyim Için...

öncelikle trekıng gurupları ile giderek deneyim kazanmanızı tavsiye ederim. Malzeme konusunda ucuzun ucuzuna kaçmak, ileride daha çok harcama yapmanıza neden olur. Bir anda malzeme almayın, başkalarının malzemesi ile idare ederek ve tecrübe edinerek ihtiyacınız olan şeyleri kendiniz bulun...

7. erdem kılıç

Ilk Deneyim Için...

öncelikle trekıng gurupları ile giderek deneyim kazanmanızı tavsiye ederim. Malzeme konusunda ucuzun ucuzuna kaçmak, ileride daha çok harcama yapmanıza neden olur. Bir anda malzeme almayın, başkalarının malzemesi ile idare ederek ve tecrübe edinerek ihtiyacınız olan şeyleri kendiniz bulun..
  8. erdem kılıç

Çanta Seçimi Için Yardım Lütfeni

İhtiyacınızı gören tek çanta markası var, o da DEUTER.. lakın diğer markalar ile 2 katı fıyat var arada... Uzun yılalr kullanan bırı olrak bu markadan baska onermem ama, kerrimor da fena değildir.. O nu da kullandım, ther nort face de kullandım..
  9. erdem kılıç

Çanta Alacağım Yardımcı Olurmusunuz

merhaba; şayet uzun sureli yürüyüş ve kampçılık için düşünüyorsanız, doğa şartlarında en az yıpranma payı olan çanta olsun diyorsanız; bu konuda tek bir marka var. DEUTER.. size uygun olan model de 36 litre pro model olan urunudur.. içerisine çadır uyku tulumu, mutfak malzemesı ve...

10. erdem kılıç

Çanta Alacağım, Hangisini Tavsiye Edersiniz?

şayet araba ıel gıdılen bır kampçılık, yakın mesafe yuruyusu, kamp esyalarımı bır çantada tolamak ıstıyorum dıyorsn 200 lıraya çanta çok ama, tam kalıteli, en az 13 yıl kullanıyım dersen, uzun mesafe yuruyuslerde mukembel performanass gormek ıstıyorsanız tek bir marka var . o da DEUTER...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri