Arama sonuçlarınız

1. cavdare

El Yapımı Buggy Projesi

Ynt: El Yapımı Buggy Projesi ömer bey hayırlı olsun,,babanızıda sizide tebrik ediyorum(süper bir makine olduğu için değil, denediğiniz ve vazgeçmediğiğniz için) forum içindeki bazı eleştirileri okurken sizin yerinize benim canım sıkıldı...insanların eleştirinin ne olduğunu iyi anlaması...

2. cavdare

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya sen kaç lira olmasını istiyorsan okadar.... en az 300-en fazlanın ucu açık standart 10 000 e kadar diyabiliriz... kanatlı başlangıç setleri 300 makaralı 700 civarından başlıyor..av yayları -kanatlı 700 -makaralı yaklaşık 1300 civarından başlar...bir...
  3. cavdare

SsangYong Vergilendirme

Ynt: Ssangyong Vergilendirme bildiğim kadarıyla sigorta bedellerini belirlerken sıfırının fiyatı-ikinci el fiyatı gibi bilgileri dikkate alıyorlar.... sonuç olarak aracınızın o seneki (malum her sene değişiyor) kasko bedelini : http://www.tsb.org.tr/ vergi tutarınıda...

4. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi siz kyron diyince bir bakayım dedim....düşük kilometreli 4*4 bir şey alayım derseniz 60 civarı...allah gönlünüze göre versin... benim action sporttan sonraki hayalim rodius,, "4*4 minibüs jip"....gerçi rexton un tipinide çok seviyorum ama her zaman "daha fazla yer"...
  5. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi sabri bey exreme offroadcı duster başlığında çamurlar arasındaki bir duster fotoğrafının altında yazılarınız vardı...sizin araç dacia mı ssangyong mu merak ettim...

6. cavdare

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan israfil bey profil resminizi değiştirin artık...kendi karavanınız daha güzel onu koyun....

7. cavdare

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: Lastik Seçimi isim verseniz iyi olacak imadan anlamadım... :) birde daha önce 245 75 16 ve 235 85 16 lastik kullananlar yandan bir foroğraf koysada nasıl duruyor görsek hiç fena olmaz...
  8. cavdare

İşte size SsangYong Duster 4x4

Ynt: İşte Size Ssangyong Duster 4x4 bence dacia ssangyong u rahat bıraksın....:) şaka bir tarafa mahindranın tipleride hoşuma gidiyor...tam arazi aracı gibi duruyorlar....ama motor seçenekleri iyi değil..daha büyük ama daha güçsüz motorlar...mahindranın sadece dış görünüşünü ssangyong a...
  9. cavdare

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: Lastik Seçimi sabri bey yakıt miktarının fazla artmaması açısından tabanı çok genişletmek istemiyorum...aslında üretilse 225*85*16 alıcam da üretilmiyor....hem araç biraz daha yükselsin istiyorum hemde lastikler araca göre biraz küçük görünüyor gözüme...sanki lastikleri biraz daha büyütsem...

10. cavdare

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan karavanınız gerçekten çok şahane görünüyor...allah nazardan korusun...

11. cavdare

LASTİK SEÇİMİ

Ynt: Lastik Seçimi slm...çoktandır kimseden ses çıkmıyor...bir soruyla sessizliği bozayım.. 235*85*16 lastik almayı düşünüyorum...iki lastik için yorumlarınızı bekliyorum... http://www.lastikburada.com.tr/lastik-detay.php?michelin-235/85r16--rltxa/t&pid=2349 MICHELIN 235/85 R 16 R LTX A/T...
  12. cavdare

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan hayırlı olsun..allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

13. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi her sene kasko bedelleri değişiyor...dolayısı ile bu işlemi her sene tekrarlamanız gerekiyor...bu seneki verginiz ocak temmuz 590....seneye ocak ayında tekrar dilekçe vermeniz gerekecek...
  14. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi yıllık vergini 20 ile çarparsın..kasgo bedelini geçiyorsa bir alt motor grubundan vergilendirilirsin(1800 cc)
  15. cavdare

Sxdi ve Xdi Kasko Bedelleri?

arkadaşlar vergi indiriminden faydalanabilirmiyim diye bakarken kasko bedellerinde 2010 action sport 4*4 için iki farklı model görünüyor...(http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631) biri sxdi 33000 civarı diğeri xdi 38000 civarı...bu iki araç arasında ne fark farki bu kadar...

16. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi bardağın dolu tarafından bak...artık vergi indiriminden faydalanabilirsin...dönemlik 915 yerine 590 civarı...
  17. cavdare

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan herhalde arabanın işi bitti... kampa çıktı.. :)
  18. cavdare

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi slm.. şahsi fikrim el becerin varsa kendin yap..yoksa tüm oto döşemeciler yapar..kendin yaparsan plastiği sökersin..önce ziftli keçe atarsın -hem ses hem ısı yalıtımı yapar..üstünede --yanlarda ince mdf üstüne halıfleks kaplar vidalarsın altada sunta üstüne halıfleks...

19. cavdare

Müşteri Memnuniyeti Garantisi

slm.. çoğunuzun bildiği gibi 2010 4*4 action sportum var..1.5 ay erzurumda servise gittim, ses vardı sebebi gergi civatasıymış odeğişti birde 50-60 bin bakımlarının birleştirip v kayışı tüm yağlar vb değişti...vana döndükten bir hafta sonra arabayı çalıştırdığımda bir ses geldi açtım kaputu v...
  20. cavdare

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya valla jandarmaya güven olmaz...bir gün balığa giderken aradım 156 yı sordum balık tutmak serbestmi diye. adam başı 3 tane oltayla tutabilirsiniz dediler...yarım saat sonrada yoldan geçen ekip bizi alıp götürdü...size sorduk dedik ama kar etmedi,....balık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri