Arama sonuçlarınız

1. D

Suzuki Jımny ofroad kabiliyeti ?

Ynt: Suzuki Jımny ofroad kabiliyeti ? Selam Özgür Bey... Dilimiz döndüğünüz başımızdan geçenleri paylaşmaya çalışıyoruz ... Faydamız olabilirse ne mutlu bize...

2. D

Tüm Outdoor Sporcular için Zippo Hand Warmer El Isıtıcı ve Cep Sobası

Ynt: Tüm Outdoor Sporcular için Zippo Hand Warmer El Isıtıcı ve Cep Sobası Üçünüde ben aldım ;D ;D ;D Bakalım deneyelim ne olacak ;)
  3. D

Ynt: Suzuki Jımny ofroad kabiliyeti ? aaaa birileri benden bahsediyor ;D ;D ;D O jimny nin pilotu olarak olaya açıklık getireyim ;) O battığımız yer ıslak kumdu ve ben yeni arb kilidi denemek için oraya çok yavaş girdim ve tam kanalda durup kalkmaya çalıştım ;) kilid çalıştı ama araç iyice...

4. D

Ynt: Suzuki Jımny ofroad kabiliyeti ? Sadece off-road amaçlı modifiye edilmiş jimny nin detayları ;) http://izmitoffroad.com/index.php?topic=978.0
  5. D

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda Dün akşam ki toplantıda bir araya gelmek çok iyi ve faydalı oldu... Yeni dostlar ile tanışmak gayet keyifliydi... Ben bu gezide işlerim sebebiyle olamayacağım ama ipek yolu yolcularını yakinen takip edeceğim ;) İlk adım her zaman en zor olanıdır, o da atıldı...

6. D

Alınık CJ 8 Aranıyor

Ynt: Alınık CJ 8 Aranıyor www.izmitoffroad.com ;)

7. D

Suzuki ve Jeep Grubu İçin Jant

Ynt: Suzuki ve Jeep Grubu İçin Jant Bijon aralığını bilmiyorum ama suzuki ve jeeplere uyuyormuş
  8. D

Ynt: Suzuki ve Jeep Grubu İçin Jant Güncel...
  9. D

Alınık CJ 8 Aranıyor

Ynt: Alınık CJ 8 Aranıyor Bence de ilkanın cj8 kaçırma derim ;) Gerçi ustasın daha iyi anlarsın...

10. D

3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik

Ynt: 3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik http://izmitoffroad.com/index.php?topic=1347.0

11. D

Tüm Outdoor Sporcular için Zippo Hand Warmer El Isıtıcı ve Cep Sobası

Ynt: Tüm Outdoor Sporcular için Zippo Hand Warmer El Isıtıcı ve Cep Sobası Bir tanesine talibim...
  12. D

Jimny motoru aranıyor

Ynt: Jimny motoru aranıyor Hayırdır ? 2005 model jimny motor mu yedi ? Bence koyacakasanız 1.6 veya 2.0 motor koyun rahat edin... Benim jimny 20.000 km de ben motor değişmeyi düşünüyorum ;)

13. D

Amerikan procomp sıfır hiç kullanılmamış 8x16 jant. Suzuki ve jeep grubuna uyar... Fiyat : 1.000tl cep : 0 532 554 23 08
  14. D

Satılık 30x9.5x15 Federal MT (Satıldı)

Ynt: Satılık 30x9.5x15 Federal MT (Satıldı) Satıldı...
  15. D

3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik

Ynt: 3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik Bende de jimny var. Bende araştırmalarımda 30x9.5x15 lastiğinin sınır olduğu bunun üstüne çıkınca aynamahruti ya da şanzıman dişlisi değişimi gerekltiğini öğrendim ve 30x9.5x15 federal aldım. Ama biz aracı fazla yükseltince...

16. D

Ynt: Satılık 30x9.5x15 Federal MT (Satıldı) Güncel
  17. D

Ynt: Satılık 30x9.5x15 Federal MT (Satıldı) Evet aynamahruti oranı agirlastirilacak. Bu arada güncel diyelim. :D fiyatta 190 tl.
  18. D

Ynt: Satılık 30x9.5x15 Federal MT (Satıldı) Evet Bayram dostum. Düşündüğüm ebat 31x10.5x15 silverstone. Bakalım kısmet.

19. D

Ynt: Satılık 30x9.5x15 Federal MT (Satıldı) 2" ya da 3" te tam olur... ama biz 4" yükselttik biraz ufak kaldılar ;D
  20. D

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) Benim bütün araçlarımda emeği vardı... Sözün bittiği yer oluyor... Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin yalan dünya yalan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri