Arama sonuçlarınız

1. D

Satılık VX80

Ynt: Satılık VX80 hayırlı satışlar,

2. D

Turkiyenin En yapili Cj 5 i

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i biz zaten keyif parasını düştük yoksa aracın maliyeti 45.000tl yi geçti :D :D
  3. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i haklısın ;)

4. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i :D :D
  5. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i Çok haklısınız ama insanlar cj5 ten korkuyorlar galiba ;D ;D

6. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i kaderimiz aynı demek ki :D :D biz ekip olarak uzun kamplı geziler yapma kararı verdik ve bu sebepten gözden çıkardım cj yi ;) Son iki ayda bende 2001 model wj alıp yapıp sattım, sonra vx 100 yapılı aldım sattım :D :D şimdide vx80 aldım yapacağım :D :D...

7. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i herşeyi tamp olunca bizde kaporta boya yaptık ;D ;D aynen öyle çıkmadığı açmadığı yol yok. insanın off-road yaparken canı sıkılıyor :D :D
  8. D

Vx80 ve 37" Bogger

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger Nazar değmesin diye bitmeden göstermiyoruz Altan abi ;D ;D ;D
  9. D

Vx80 ve 37" Bogger

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger http://www.justdifferentials.com/index.php?main_page=product_info&cPath=22_37_125&products_id=2601 bu parça uyar mı ?

10. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i Haklısınız :D :D Hala güncel...

11. D

Vx80 ve 37" Bogger

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger Fikir ve tecrübe paylaşımları için teşekkürler. Peki ayna mahrutiyi nereden temin edebilirim ? ya da sizler nerelerden buldunuz ?
  12. D

Vx80 ve 37" Bogger

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger Dostlar teşekkürler... Bakalım kalkıştık bir işe, bizden önde gidenlerin tecrübelerinden faydalanalım dedik...

13. D

Vx80 ve 37" Bogger

Değerli toyota üstadları sizlere bir sorum olacak. 4.5 benzinli toyota vx 80 aldım. 6" yükseltme sipariş ettim. lastik olarakta 37x13x17 swamper bogger koymayı düşünüyorum. Standart halde bu lastiği çevirir mi ? Ayna mahruti oranını değiştirmek gerekecekse oran ne olmalı ve nereden temin...
  14. D

35 12.5 r15 cooper stt ve 10 incj jant

Ynt: 35 12.5 r15 cooper stt ve 10 incj jant jantlar vx80 e uyar mı ?
  15. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i teşekkürler, aynı zamanda güncel...

16. D

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Adnan bey selamlar... Uygun fiyatlı şnorkellerden sonra ironman 4x4 marka malzemelerde biz off-roadcular için elzem olacak... Hayırlı satışlar...
  17. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i Güncel fiyat 17.500tl
  18. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i iyi dilek sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Bizim grup "izoff" hard off-road ara verdi bende vx100 aldım. Satma sebebim o. Yoksa gerçekten kıyılacak bir cj değil... Bundan önce bende siyah bir cj5 almıştım. Ama bu cj den sonra hep şunu söyledim " ya...

19. D

Ynt: Turkiyenin En yapili Cj 5 i Güncel fiyat 17.500 tl...
  20. D

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Bir hatayı düzeltmenizi rica edeceğim... Bir oranizasyonun geleneksel olabilmesi için 10 (on) yıl üst üste yapılması gerekmektedir. Daha ilk festival yapılırken başlığa geleneksel yazılması doğru olmamış. Umarım bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri