Arama sonuçlarınız

1. Gionni

Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri

Ynt: Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri Kutupayısı'ndan şimdi baktım 242 tl diyor, bence makul. Ama tipi hiç hoşuma gitmedi. İşlevi tabiki önlemli olan da insan biraz da görselliğine bakıyor, gerçi ben hor kullanıyorum ürünleri. Ayakkabılıktan çıkarırım bir süre sonra. NF'in işte ismi var...

2. Gionni

Ayakkabı/bot Tavsiyeleri-görüşleri

Çok profesyonel teknik destek sağlamayacak, kampta, trekkingte, arazide, günlük te kullanabileceğim ayakkabı-bot arıyorum. Bot elimde 2 adet mevcut ama çok ağırlar, pek kullanışlı olduğunu söyleyemem. Ayakkabı olarak bir çok markaya baktım, internetten araştırdım, kalite yönünden birbirlerine...
  3. Gionni

Çanta Alacağım Yardımcı Olurmusunuz

Ynt: Çanta Alacağım Yardımcı Olurmusunuz GencSamet'in söylediklerine katılıyor olmakla birlikte bunlara ek olarak Karimdor'u önerebilirim. Jack wolfskin'in çantaları da hoştur küçük hacimler için. Gittigidiyor, hepsiburada vs gibi sitelerden almamanı öneririm. Öyle bi haldeyiz ki orijinal diye...

4. Gionni

Ege Bölgesi'nde Gönüllülük Sistemi Üzerine Kamping Yerleri

Ynt: Ege Bölgesi'nde Gönüllülük Sistemi Üzerine Kamping Yerleri Milli parklar ücretli olur zaten. Bazı yerler kampa izin vermiyor, koruma altında olduğu için. Güzelçamlı ücretlidir, ama parkın dışarısında kalırsınız, uygun yerler mevcut. Denizi rahatsız edecek kadar dalgalı değil (akşama doğru...
  5. Gionni

Ege Bölgesi'nde Gönüllülük Sistemi Üzerine Kamping Yerleri

Merhaba. Ağustos ayında Kabak-Kelebekler Vadisi'ne gitmeyi düşünüyorduk ama vadi özelleştirilmiş, çadırlar oldukça pahalı, ayrıca gönüllülük sistemi de kaldırılmış ya da kota sağlanmış, o da ayrı bi muamma. Dolayısıyla yönümüzü Ege Bölgesi'ne çevirdik. Paradan olabildiğince bağımsız yaşamak...

6. Gionni

Kamp Yeri Önerisi İstiyorum

Ynt: Kamp Yeri Önerisi İstiyorum Güzelçamlı milli parkı muhteşemdir ama şehir merkezine oldukça uzak. Yani minibüs ile 1,5 saat civarı bir şey sürer. Tamamen doğanın içindesiniz, yakınlarda sizi rahatsız edecek yerleşim yeri yok, sessiz sakin. Denizi de harikadır.

7. Gionni

1 Ay Boyunca Tayland Kamboçya Malezya Sıngapur

Ynt: 1 Ay Boyunca Tayland Kamboçya Malezya Sıngapur Tayland, Kamboçya-1-2 bölge, Singapur, Phuket adası, Christmas adası, zaman varsa Tayvan, Tayvan yerine deniz yolu mümkünse güney Hindistan oradan Maldivler, yolculuk sonu kuzey Hindistan. Çok masraflı olur bu tatil.
  8. Gionni

Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi

Ynt: Kamp Mutfağı İçin Kontrol Listesi Alüminyum folyo yanmaz, başka tür folyo kullandıysanız olabilir. Yanma dediğiniz şey kararma, buruşma, ateş alması ise normaldir; eridiyse alüminyum değildir. Benim önerim aşırı yağlı yiyeceklerin önce yağını süzdürün, yağ tetiklemiştir muhtemel kuvvet.
  9. Gionni

Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz

Ynt: Ankara Üzerinden Edirne Den Antalyaya Çadır Kampına Başlıyoruz 15- Temmuz K2 dağ zirvesi mi yapmayı düşünüyorsunuz? Liste çok şişirilmiş, bence gözden geçirin.

10. Gionni

Ankara'da Kamp Alanı

Ynt: Ankara'da Kamp Alanı Tam kamp alanı bilmiyorum ancak araştırmanız için küçük bir bilgi vereyim. Ankara'da ben hiç boşuna zaman öldürmeyin derim, başka yerlerde değerlendirin. Ha illa biz yapalım diyorsanız Kızılcahamam'da kamp yapılacak uygun yerler var. Dağ başında sessiz sakin, kafa...

11. Gionni

Kamp Alanı Tavsiyesi - Otostop Arkadaş Arayışı

Ynt: Kamp Alanı Tavsiyesi - Otostop Arkadaş Arayışı İzmir civarında size önerebileceğim tek kamp alanı Karagöl. Bayanlar için süper bir konum, rahat edeceklerine eminim. Haftasonu gitmeyin ama dolu oluyor, outdoor spor yapanların gözde yeri olduğu için insan yığını oluşuyor biraz. Daha detaylı...
  12. Gionni

Arkadaşlar İstanbul İçi Kamp Tavsiyesi Yardım ??

Ynt: Arkadaşlar İstanbul İçi Kamp Tavsiyesi Yardım ?? İstanbul gibi bir yerde kamp kurma fikri bile boğucu, her yer pislik içinde. Pek bilgim yok ancak vaktinde Maltepe civarında araç yollarından uzakta kötü bir yer vardı yamulmuyorsam. Google'da aratırsan Maltepe kamplık alanlar diye...

13. Gionni

Bisiklet Turu (tüm Sahil Şeridi)

Ynt: Bisiklet Turu (tüm Sahil Şeridi) Çok güzel bir plan, ben de vaktinde bisiklet grubuyla kısa yerlere gitmek istiyordum ama iş grupta bitiyor tabi. Çoğu grup yeterli sayı bulamıyor iptal ediyor. Şimdi yeni yeni birşeyler yapılmaya başlandı. Facebook'da tanınmış belli başlı gruplar var, ayın...
  14. Gionni

Bisikletle Avrupa Turu ?..

Ynt: Bisikletle Avrupa Turu ?.. Bisikletle ya da yayan Avrupa turu düşünen var mı?
  15. Gionni

Kabatepe Orman Kampı

Ynt: Kabatepe Orman Kampı Korku filmi senaryosu gibi yazmışsınız, okurken gerildim. Hikayenin sonunda daha kötü şeyler kurgulamıştım kafamda ama iyi bir ayak zonklamasıyla kurtulmuşsunuz. #dirensisdagili61. Geçmiş olsun.

16. Gionni

İzmir Kamp Alanları

Ynt: İzmir Kamp Alanları 2 hafta önce Çeşme'deydim ama hiç öyle kamp alanı falan göremedim. Sadece 2-3 tane çadır gördüm Dalyan tarafında, kocakarı plajıydı yamulmuyorsam onun oralarda bir grup çadır kurmuştu. Ama bölge olarak iyi değil. Çok fazla çadır kurmaya müsait olmayan kayalık bölgeler...
  17. Gionni

Şile Sahilkamp Yorumlarım

Ynt: Şile Sahilkamp Yorumlarım Biraz şansızlık olmuş sizin açınızdan ama sizde de hata var gitmişsiniz en kötü işletmeyi seçmişsiniz :) Bir işletmenin bunu düşünmesi lazım. Eğer bulunduğu kesim/bölge aileye ya da bayan gruplarına uygun değil ise ya ailelerin ve bayan gruplarının yerlerini...
  18. Gionni

Cinarcik Kampi

Ynt: Cinarcik Kampi Hmm arabayla gitmişsiniz ben yayan ya da otostop sandım :) İyi eğlenceli geçtiğine sevindim. Bilgiler için teşekkürler.

19. Gionni

Gökçeada Gezi Rehberi

Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi Site çok güzel bir kaç yazı okudum, bir şeyler öğrendim. Teşekkürler paylaşım için.
  20. Gionni

Cinarcik Kampi

Ynt: Cinarcik Kampi Çınarcık güzeldir de o gölü hiç görmemiştim haberim yok. Ne yüzülür orada çok güzel görüntüler. Nasıl gittiniz, araç vs, kaç gün kaldınız, ne yediniz içtiniz, kaldığınız yer legal bölge mi, camping alanı mı yani. Bu gibi detayları yazarsanız aklımızda bulunsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri