Arama sonuçlarınız

1. YSF

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Benim aracım 2.0 sport 1996 model (sizin bahsettiğiniz 4 kapılı olan modeller 2.2) bu araçlar hakkında forumdaki diğer 2.2 araç sahipleri bilgi verecektir.

2. YSF

Sayın Fatsalı Fronteralar farklı ülkelerde çok tutulmasına karşın, bizim ülkemize farklı vergi politikalarından dolayı çok girmemiştir bu yüzden Tr de çok bilen yoktur ve kime sorsan aman uzak dur der, hayatlarında bir kez bile fronteraya binmemiş insanlar bile ! siz onlara aldırış etmeyin...
  3. YSF

Frontera Ön Takım, Rölanti Sorunu Ve Usta Arayışı

Ankara da frontera parçalarını opelpar yada özçeliklerden bulabilirsiniz bulamadığınız parçaları da eski parçayı elinize alıp isuzu parçası satan dükkanlardan bulabilirsiniz.Usta olarakta parçaları önceden alıp giderseniz yücehanopel özel servisinden Hakan usta size yardımcı olacaktır...

4. YSF

Frontera Krank Kasnagi Problemi

Benim başıma bizzat gelmedi ancak, ustamın söylediğine göre yan sanayi yedek parçalarda bu durumun söz konusu olabileceğini söylemişti yıllar önce.
  5. YSF

'94 Frontera Su Sızdırma Yardım

Ynt: '94 Frontera Su Sızdırma Yardım Merhaba ali bey aynı problemlerle bende karşılaştım çözüm olarak fitillerin değişmesi ben şaşmazda fitil satan dükkanlardan birine girip metresi 4tl ye Tofaş fitili aldım (yapı olarak en iyi olan oydu) birbirini öpmesi açısından, birde tavanı hardtop a...

6. YSF

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı Olsun Refik Bey.

7. YSF

Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum

Ynt: Opel Frontera 2.2 Benzin(+lpg) İçin Ankara'da Motor Ve Mekanik Ustası Arıyorum Frontera aracımı 6 yıldır götürdüğüm yer yücehan opel hakan usta ya götürüyorum hem dört kapı hemde 2 kapı yı tanıyan daha önce sökmüş takmış bir usta ben memnunum tavsiye ederim 05549711048------0312 2782297...
  8. YSF

Opel Frontera 2.0 Baskı Balata

Ynt: Opel Frontera 2.0 Baskı Balata Fatih bey ayrıca x20ne ve x20se kodlu debriyaj balataları birbiriyle uyumlu DEĞİLDİR.Bir çok internet sitesinde uyumludur diye yazıyor sakın aldanmayın !!!
  9. YSF

Opel Frontera 2.0 Baskı Balata

Ynt: Opel Frontera 2.0 Baskı Balata Fatih bey 2.0 benzinli frontera sport motorları x20ne ve x20se kod lu olarak ikiye ayrılır,sizin debriyaj balatası x20ne ise bu kodu sorarak arayın ayrıca (x20se) ye göre yarı yarıya daha ucuzdur sizin debriyaj balatası nedenini anlıyamasamda.

10. YSF

Frontera Stepne Kapak Kilidi???

Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Teşekkür ederim cevabınız için.

11. YSF

Frontera Stepne Kapak Kilidi???

Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Sayın VAP stepne kapağının kilidini nasıl hallettiniz ? aynı sorun bendede var yardımcı olursanız memnun olurum.
  12. YSF

Frontera A Kaput İçi Isı İzolasyonu

Ynt: Frontera A Kaput İçi Isı İzolasyonu Teşekkür ederim TonyMontana1912 elimden geldiği kadar detay çalışmaya çalıştım,ısı malzemesinin kalınlığı yaklaşık 8-9mm, ağırlığı ise yaklaşık olarak 1kg'dan az,İlerleyen zamanlarda erime ve bantladığınız bölümlerin sıcaklıktan özelliğini yitirmesiyle...

13. YSF

Ynt: Frontera A Kaput İçi Isı İzolasyonu Bugün uğraşarak yaptığım ısı izolasyonu ; motor sıcaklığı motor kaputunun verniğini bozduğu için kaput içine ısı izolasyonu yapmaya karar verdim Ankara şaşmaz sanayi sitesinde döşemeciden metresi 30 lira olan kendinden yapışkanlı alüminyum folyolu ısı...
  14. YSF

15. YSF

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? Bu pazar ankara-eskişehir yaptım(Frontera sport 2.0 lpg) km'de 290kuruş yaktı (hız ortalaması 80-90km)

16. YSF

2.0 Ön Difransiyel Arıyorum Yardım Lütfen Acil.

Ynt: 2.0 Ön Difransiyel Arıyorum Yardım Lütfen Acil. Ankara da çıkma, Güven oto da bulabilirsiniz.
  17. YSF

Hangi Renk Antifriz ?

Ynt: Hangi Renk Antifriz ? Metal yorgunluğu olan tüm eski araçlara mavi antifiriz önerilir.
  18. YSF

Daha Önce Başına Gelen Var Mı :(

Ynt: Daha Önce Başına Gelen Var Mı :( Geçmiş olsun çıkma bulabilirsiniz ankara da güven oto da

19. YSF

Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası

Ynt: Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası işçilik ücreti olarak 70 tl verdim. Benzin deponuz doluysa çok zahmetli oluyor, benim yarım depo doluydu çok uğraştılar.
  20. YSF

Frontiye Sis Lambası Taktım,yakıştı Gibi

Ynt: Frontiye Sis Lambası Taktım,yakıştı Gibi Yakışmış Güle Güle Kullanın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri