Arama sonuçlarınız

1. karkurdu

Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter

Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter Piyasayı elinde tutan uygun fiyatı sağlar kural budur.Outdoor ülkemizde son yıllarda çeşitlilik göstermeye başlayan bir sektör ki hala aradığımız bir çok malzemeyi bulduğumuz zaman dua eder durumdayız.Amerikan sitelerde ki ürünleri diğer...

2. karkurdu

Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter Beyler birincisi reklam yapmamı gerektirecek bir durum yok, çünkü sıradan herkez gibi bende sadece bir müşretiyim, mağazanın sahibi falan değil. İkincisi ben düşüncemi mesaj yolu ile ilettim.Olaya bakış açınız sizi ilgilendirir, ben paraya...
  3. karkurdu

Buzul Tırmanışlarında Emniyet Noktası oluşturmak

İlgilenen arkadaşların işine yarayacağını düşünüyorum... http://www.youtube.com/watch?v=hz0v-yEKcMc&feature=related

4. karkurdu

Ynt: Gerber Bear Grylls Multi Tool & Fire Starter hiç uğraşmayın amazon dan falan. www.dagevi.com da ürünler vardır. Ürünler bende mevcud kullanmaktayım.Gayet başarılı ürünler aklınızda soru işareti kalmasın.Netice de gerber farkı...
  5. karkurdu

Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor?

Ynt: Çadır Alırken; Tercihlerimizi En Çok Neler Etkiliyor? Bir çok arkadaş çadır hususunda teknik detaylara değinmiş, o yüzden ben olaya psikolojik boyutundan bakacağım.Tabi yaz faliyetleri, kamp faliyetleri için söyleyeceğim büyük bir etmen değil ama şayet kış dağcılığı yapacak iseniz çadırı...

6. karkurdu

Ueli Steck-The Swiss Machine

Ynt: Ueli Steck-The Swiss Machine Hadi kas çalışılır yapılır da emniyetsiz olarak yaptığı dry tooling hamleleri çok şaşırtıyor beni.Bu adama çok büyük saygı duyuyorum, yaptığı sadece fiziksel değil mental olarakta çok güçlü olunması gereken bir aktivite...

7. karkurdu

Ueli Steck-The Swiss Machine

Speed alpine climber Ueli steck http://www.youtube.com/watch?v=VUWBbepsdmY
  8. karkurdu

Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları

Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları Dağcılığa genel anlamda bakılıyorsa haklısınız fazla bir ayakkabı yaz kullanımı pek uygun değildir ama ciddi ve teknik bir gözle baktığımız zaman, Nasıl kışın kullanılan uyku tulumu ile yazın kullanılan uyku tulumu fark yapıyorsa, nasıl kışın...
  9. karkurdu

Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları

Ynt: Plastik Botun Avantaj ve Dezavantajları Arkadaşların söylediği Millet alpinist botun yanı sıra Scarpanın phantom guide modeli de sınıfında ayrı yer tutanlardandır.Alpin tırmanışlar için tasarlanmış, ultra hafif mesli bir bottur...

10. karkurdu

Kamp Ocağı Seçimi

Valla ben geçen gün Dağevi(İzmir) ne gelmiş olan İ.C.E marka iran malı vidalı kartuşları görünce gözü kararttım 5 tane aldım koydum eve.Piyasada vidalı kartuş bulmak şu aralar çok sıkıntılı...

11. karkurdu

Canon eos 1000d mi Canon g11 mi?

Ynt: Canon eos 1000d mi Canon g11 mi? Öneriniz için teşekkür ederim, gerçekten güzel makineler.Artık birisine karar vereceğiz :)
  12. karkurdu

Fredrik Ericsson K2'de Hayatını Kaybetti

Ynt: Fredrik Ericsson K2'de Hayatını Kaybetti Huzur içinde yatsın, üzücü bir durum...

13. karkurdu

Dağlara Tırmanmak için En İyi Nedenler?

Ynt: Dağlara Tırmanmak için En İyi Nedenler? Sizinkine benzer bir cevabı rahmetli Zeki Mürenin "Seviyorum işte varmı diyeceğin" şarkısı ile iletmek istiyorum :D
  14. karkurdu

Kamp Ocağı Seçimi

Ocağın fiyatı 300-350 lira arası olacakmış.Şu an net bir fiyat söyleyemiyorum.Şayet bu ocağı görmeden önce tercihim msr dragonfly veya msr xgk olacaktı.Gayet başarılı ürünlerdir. Bahsettiğiniz ısıtıcı sobalardan hiç kullanmadım ve bilgi sahibi değilim sayın Marmariscj7...
  15. karkurdu

Kamp Ocağı Seçimi

Kesin olarak ankara daki dagdash mağazasına geleceğini biliyorum çünkü gelecek olanların bir adeti benim siparişim.Zamanla diğer mağazalarda da yerlerini alır diye düşünüyorum...

16. karkurdu

Kamp Ocağı Seçimi

Bu aralar benzinli bir ocak arayışında iken pekte dikkat çekmeyen bir model keşvettim.Şu an türkiyede yok ama bir ay içinde falan geleceği söyleniyor. Aletin adı Kovea booster+1.Her tür yakıtı yakmasının dışında emzik değiştirmeden vidalı kartuşlarıda yakma özelliğine sahip...
  17. karkurdu

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bir adet Gerber pr 3.0 çakı ve Gerber crucial tool her zaman yanımdadır... Şayet çok amaçlı bir alet arayanlara gerber crucial tool' u şiddet ile tavsiye ederim.Ben daha böyle sağlam ve ergonomik yapıda...
  18. karkurdu

Canon eos 1000d mi Canon g11 mi?

Sayın üyeler, Gerçekleştirdiğim dağ faliyetlerinde güzel kareler yakalamak adına profesyonel bir makine almak istiyorum.Konuya pek vakıf olmadığm için burada böyle bir konu açma gereği duydum, fikirleriniz bana yardımcı olacaktır. Şimdiye kadar araştırmalarım ile iki ürünü gerek fiyatı gerek...

19. karkurdu

Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı

Ynt: Satılık - Jetboil Flash Kamp Ocağı Ocak sıkıntım olsa idi kesinlikle değerlendireceğim bir üründü.Doğa faliyetlerine genelde tek başına giden arkadaşlara şiddetle öneririm.Başarılı bir ürün...
  20. karkurdu

Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa

Ynt: Doğada Tek Başına - İçimdeki Doğa Sayın schweps Bahsettiğiniz programı izlemediğim için ne desem atıp tutmuş olurum fakat, burada hiç birimiz o kameraların arkasında ne olup bittiğinden haberdar olamayız.Şayet varsa forumda bu belgesel kanalları ile içli dışlı bu konuların aslını bilen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri