Arama sonuçlarınız

1. rast

Riva Ile Sahilköy (şile) Arası Yol Durumu

Ben o yolu BMW 1 serisi araç ile geçtim, bazı yolların yapılmaması daha iyi zira piknikçi dediğimiz değişik tür canlıların oralara ulaşıp etrafı çöplüğe çevirmesini önlüyor. Bu arada ben de bir pikniksever im ama dönüşümde etrafta bir çöp bırakmadığım gibi etrafta varsa onları da toplarım...

2. rast

Isparta Yemekleri

Kabune yemeğini bilen var mı?:smiley:
  3. rast

Yerli Webasto Taktırma

Ben 2KWA 8m teknede kullanıyorum ve çok memnunum

4. rast

Araç İçi Buzdolabı

Deniz Hocam, Geçmiş olsun.Benim başıma daha enteresan iki olay geldi,iki adet deniz motorunu almak için Mersin e kadar gittim,yol boyunca telefonlarıma cevap verdi,Mersin e geldik telefonlar susutu. Enteresandır ki kapora ya da parayı gönder falan gibi bir teklifte de bulunmadı. İkincisi de...
  5. rast

Galvaniz Tekne Römorku, Bot Römorku, Jetski Römorku

Merhaba Tunç Bey, 3,80 bir bot için römork ihtiyacım var bilgi vermeniz ricası ile

6. rast

Araç İçi Buzdolabı

Değerli Arkadaşım, Ben teknemde piyasadan aldığım 12v bir kompresör ve evaporatör ile kamara içerisinde yatak altına poliüreten levhalar ile hazırladığım hacim i buzdolabı haline getirdim. Bir buzdolabı tamircisi tanıdığınız varsa bir görüş alın derim.

7. rast

Yeni Suzuki Vitara ("grand Değil :)")

Tavsiye edermisiniz
  8. rast

Vitara Ve Jimny

Merhaba değerli dostlar, Bir Vitara ya da Jimny almak istiyorum.Vitara 4x4 otomatik 130.000 e pazarlıksız inmiş Jimy ise 151.000 civarı. Bütçem çekiştire çekiştire ancak denkleşir ya da ikinci ele bakacağım,benim bilmek istediğim hafif arazide nasıldır,yakış durumu gibi bazı bilgiler.Kullanan ve...
  9. rast

Esnek Solar Panelleri Sudan Ucuz

Pek bir meraklı gidiyor yazışmalar,fiyat nedense hep gizli , kapalı kapılar ardında konuşuluyor. Takip

10. rast

Güneş Paneli Değer Ölçümü

OLED 7 in 1 Electrical Parameter Meter Voltage Current Time Power Energy Capacity Temperature Tester multitester wattmeter-in Power Meters from Tools on Aliexpress.com | Alibaba Group Bu cihaz sizin işinizi görür

11. rast

Güneş Paneli Değer Ölçümü

Bağlantı cihazın kutusundan çıkan şönt ile yapılmalı mutlaka,cihazın kapasitesini de bilmek zorundasınız , bazı cihazlar modellerde kullanılmak üzere dizayn edilmiş ve çok düşük amper değerlerini ölçüyor. Sizin için makşimum 10-15 A ölçen bir cihaz yeterli olur zira ekovatlı 12-24 V bir...
  12. rast

Satılık; 12v-24v Danfoss buzdolabı kompresör Seti

Ynt: Satılık; 12v-24v Danfoss Buzdolabı Kompresör Seti Kompresör satıldı mı?

13. rast

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Teşekkürler.
  14. rast

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Havalandırma parçasının resmini ekleyebilirmisiniz
  15. rast

Komprosorlu Buzdolabı 12 Ve 24 Volt İle Calışır

Ynt: Komprosorlu Buzdolabı 12 Ve 24 Volt İle Calışır http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-karavan-12-24-volt-ile-calisan-donduruculu-kompresorlu-buzdolabi-154944219/detay/

16. rast

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Bu imalatı tekne için hatch yada lumboz olarak çeşitlendirebilirseniz sanırım müşteri potansiyeliniz o nisbette artar
  17. rast

Karavan Camı İmalatı

Ynt: Karavan Camı İmalatı Birkaç resim ekleyebilirmisiniz,yada özelden gönderin.
  18. rast

Komprosorlu Buzdolabı 12 Ve 24 Volt İle Calışır

Ynt: Komprosorlu Buzdolabı 12 Ve 24 Volt İle Calışır Ilanı veren kardeşimiz Sahibinden.com a da aynı ilanı girdiğinden olsa gerek,burada yanıt vermiyor anlaşılan

19. rast

evde fiber tekne yapımı

Ynt: Evde Fiber Tekne Yapımı Tekne nin resimleri varsa ekleme şansınız varmı,ya da isterseniz özelden mailimi göndereyim oraya gönderin,çok merak ettim
  20. rast

evde fiber tekne yapımı

Ynt: Evde Fiber Tekne Yapımı Konu bir hayli kapsamlı. Ben sorularınıza kısaca cevap vereyim,500 gr.m2 takriben 2-3 mm.bir kalınlık verir bu da elyafın iyice ıslatılıp yatırılması yani ezilmesi ile orantılıdır,vakum tekniği ise polyesterde çok zor bir teknik,epoxy yada vinylester ile daha kılay...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri